0ne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Hala geyik yapanlarınız var ama şuraya ciddi bişey yazdık. Azıcık ciddi cevap verin. Gerçi mod bile yapıyosa user niye yapmasın da. Neyse...
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 abi geyik değil. ayrıl sana kız mı yok!
0ne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Aslında var. Hatta benden 3 yaş büyük. 2 yaş büyük bile olsa tamam derdim de 3 yaş düşündürüyo. Ortada bişey yok tabi ama zarf atıyo ki 13 yıldır görmediğim bi kız,eskiden karşı evde oturuyolardı sonra taşındılar ist'e. Geçen de gezmeye gelmişler. Çokzel olmuş.
0ne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Fin said: plazma var mi plazma yok lcd var olur mu??¿¿
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 plazma ne ya. artık led tv yoksa olmuyo bu işler.
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 kız olsam , projeksiyon aleti olana verirdim
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Bella said: elaidi said: yuh ya 24 saat webcam'ini açık tut görücem seni falandan bi farkı yokmuş. of ahaha böyle manyak kızlar var ya. çocuk böyle yorgun argın geliyo okuldan/işten uyumak istiyo falan kız tutturuyo olsun görcem seni bananeeeaaa falan diye.Demek ki kız onu çok seviyor bir an olsun görmeden durmak istemiyor . Sen aşktan anlar mısın ?
Bella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 böyle manyak bi kız olcağıma aşktan anlamam daha iyi valla sdfg
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 fikrimi değiştirdim ve bellaya hak verdim (tu)
Utterable Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 sevdigini ozgur birak, donerse senindir mirim.
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 "peder zickler" said: kız olsam , projeksiyon aleti olana verirdim el yapımı geçerlimi ? hayır genel bir mantıksa bu gider bitirme projemi geri alırım okuldan yeminlen
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 abla kaybını unutup direk girmiş kız tribine. helal valla ne diyim. çekilir gibi değil abi ayrıl yahu.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 AHAHAHAHAH. Öldür bence, senden sonra başkası falan çıkar yanlışlıkla.
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 said: Git x yapmayanını bul abi şu lafı silsin kızlar artık. kusasım geliyor duyunca.
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 "peder zickler" said: Bella said: elaidi said: yuh ya 24 saat webcam'ini açık tut görücem seni falandan bi farkı yokmuş. of ahaha böyle manyak kızlar var ya. çocuk böyle yorgun argın geliyo okuldan/işten uyumak istiyo falan kız tutturuyo olsun görcem seni bananeeeaaa falan diye.Demek ki kız onu çok seviyor bir an olsun görmeden durmak istemiyor . Sen aşktan anlar mısın ? selam. aşk dediğin karşı tarafı boğmak değildir. saygılar.
dory Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bogmak da karsi tarafa gore degisen bi kavram bu arada.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Beni arayacaksın, neden beni aramadın, neden msnde değilsin, neden dışardasın, neden arkadaşlarınla konuşurken bana mesaj atmıyorsun, ne yani 20 yıllık arkadaşların 2 aylık sevgilinden daha mı kıymetli gibisinden şeyler üniversel boğma kavramları ama. Bunlardan boğulmayan adam peygamberdir, ya da biraz eziktir.
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Gerçekten seviyorsan sıkıntılı bu durumdan kurtulması için yardımcı olman gerek elbette, iki kapris yaptı diye ayrılmanın alemi yok. Ama kimi zamanlar olur, en ufak şımarıklığı çekemez insan, o zaman basıp gidersin. Şu anda ben basıp giderim mesela ama havalar biraz daha bozulsun, daha bir depresyona gireyim, o zaman ölümüne yanında olurum.
0ne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Bir bugün arkadaş gelcek dedim 2 tane şöyle bi diyalog geçti. -kız mı o 2 arkadaş -hayır erkek -bak değilse ölümü gör -valla erkek -bak yalan söylüyosan bir daha yüzümü göreme inşallah. -hey allam,erkek erkek. sanırım biraz güven problemi var biraz mı baya var hemde...
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Abi yaşadıklarından sonra normal bence. Sağlıklı olduğunu iddia eden kızlar bile böyle dan dun davranışlarda bulunuyor.
Öne çıkan mesajlar