Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgili Sorunsalı Vol.156513852

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hala geyik yapanlarınız var ama şuraya ciddi bişey yazdık. Azıcık ciddi cevap verin.

Gerçi mod bile yapıyosa user niye yapmasın da. Neyse...
Mesaj tarihi:
Aslında var. Hatta benden 3 yaş büyük. 2 yaş büyük bile olsa tamam derdim de 3 yaş düşündürüyo.

Ortada bişey yok tabi ama zarf atıyo ki 13 yıldır görmediğim bi kız,eskiden karşı evde oturuyolardı sonra taşındılar ist'e. Geçen de gezmeye gelmişler. Çokzel olmuş.
Mesaj tarihi:
Bella said:

elaidi said:

yuh ya 24 saat webcam'ini açık tut görücem seni falandan bi farkı yokmuş.

of ahaha böyle manyak kızlar var ya.
çocuk böyle yorgun argın geliyo okuldan/işten uyumak istiyo falan kız tutturuyo olsun görcem seni bananeeeaaa falan diye.
Demek ki kız onu çok seviyor bir an olsun görmeden durmak istemiyor . Sen aşktan anlar mısın ?
Mesaj tarihi:
"peder zickler" said:

kız olsam , projeksiyon aleti olana verirdim

el yapımı geçerlimi ? hayır genel bir mantıksa bu gider bitirme projemi geri alırım okuldan yeminlen
Mesaj tarihi:
"peder zickler" said:

Bella said:

elaidi said:

yuh ya 24 saat webcam'ini açık tut görücem seni falandan bi farkı yokmuş.

of ahaha böyle manyak kızlar var ya.
çocuk böyle yorgun argın geliyo okuldan/işten uyumak istiyo falan kız tutturuyo olsun görcem seni bananeeeaaa falan diye.
Demek ki kız onu çok seviyor bir an olsun görmeden durmak istemiyor . Sen aşktan anlar mısın ?

selam.

aşk dediğin karşı tarafı boğmak değildir.

saygılar.
Mesaj tarihi:
Beni arayacaksın, neden beni aramadın, neden msnde değilsin, neden dışardasın, neden arkadaşlarınla konuşurken bana mesaj atmıyorsun, ne yani 20 yıllık arkadaşların 2 aylık sevgilinden daha mı kıymetli gibisinden şeyler üniversel boğma kavramları ama. Bunlardan boğulmayan adam peygamberdir, ya da biraz eziktir.
Mesaj tarihi:
Gerçekten seviyorsan sıkıntılı bu durumdan kurtulması için yardımcı olman gerek elbette, iki kapris yaptı diye ayrılmanın alemi yok.

Ama kimi zamanlar olur, en ufak şımarıklığı çekemez insan, o zaman basıp gidersin.

Şu anda ben basıp giderim mesela ama havalar biraz daha bozulsun, daha bir depresyona gireyim, o zaman ölümüne yanında olurum.
Mesaj tarihi:
Bir bugün arkadaş gelcek dedim 2 tane şöyle bi diyalog geçti.

-kız mı o 2 arkadaş
-hayır erkek
-bak değilse ölümü gör
-valla erkek
-bak yalan söylüyosan bir daha yüzümü göreme inşallah.
-hey allam,erkek erkek.

sanırım biraz güven problemi var

biraz mı baya var hemde...
  • Yeni Oluştur...