Fin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bence kiz hakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Hala geyik yapanlarınız var ama şuraya ciddi bişey yazdık. Azıcık ciddi cevap verin. Gerçi mod bile yapıyosa user niye yapmasın da. Neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 abi geyik değil. ayrıl sana kız mı yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Aslında var. Hatta benden 3 yaş büyük. 2 yaş büyük bile olsa tamam derdim de 3 yaş düşündürüyo. Ortada bişey yok tabi ama zarf atıyo ki 13 yıldır görmediğim bi kız,eskiden karşı evde oturuyolardı sonra taşındılar ist'e. Geçen de gezmeye gelmişler. Çokzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 plazma var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Fin said: plazma var mi plazma yok lcd var olur mu??¿¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 plazma ne ya. artık led tv yoksa olmuyo bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 kız olsam , projeksiyon aleti olana verirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Bella said: elaidi said: yuh ya 24 saat webcam'ini açık tut görücem seni falandan bi farkı yokmuş. of ahaha böyle manyak kızlar var ya. çocuk böyle yorgun argın geliyo okuldan/işten uyumak istiyo falan kız tutturuyo olsun görcem seni bananeeeaaa falan diye.Demek ki kız onu çok seviyor bir an olsun görmeden durmak istemiyor . Sen aşktan anlar mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 böyle manyak bi kız olcağıma aşktan anlamam daha iyi valla sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 fikrimi değiştirdim ve bellaya hak verdim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ağzını kır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 sevdigini ozgur birak, donerse senindir mirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 "peder zickler" said: kız olsam , projeksiyon aleti olana verirdim el yapımı geçerlimi ? hayır genel bir mantıksa bu gider bitirme projemi geri alırım okuldan yeminlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 abla kaybını unutup direk girmiş kız tribine. helal valla ne diyim. çekilir gibi değil abi ayrıl yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 AHAHAHAHAH. Öldür bence, senden sonra başkası falan çıkar yanlışlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 said: Git x yapmayanını bul abi şu lafı silsin kızlar artık. kusasım geliyor duyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 "peder zickler" said: Bella said: elaidi said: yuh ya 24 saat webcam'ini açık tut görücem seni falandan bi farkı yokmuş. of ahaha böyle manyak kızlar var ya. çocuk böyle yorgun argın geliyo okuldan/işten uyumak istiyo falan kız tutturuyo olsun görcem seni bananeeeaaa falan diye.Demek ki kız onu çok seviyor bir an olsun görmeden durmak istemiyor . Sen aşktan anlar mısın ? selam. aşk dediğin karşı tarafı boğmak değildir. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 elaidi: /respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bogmak da karsi tarafa gore degisen bi kavram bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Beni arayacaksın, neden beni aramadın, neden msnde değilsin, neden dışardasın, neden arkadaşlarınla konuşurken bana mesaj atmıyorsun, ne yani 20 yıllık arkadaşların 2 aylık sevgilinden daha mı kıymetli gibisinden şeyler üniversel boğma kavramları ama. Bunlardan boğulmayan adam peygamberdir, ya da biraz eziktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Gerçekten seviyorsan sıkıntılı bu durumdan kurtulması için yardımcı olman gerek elbette, iki kapris yaptı diye ayrılmanın alemi yok. Ama kimi zamanlar olur, en ufak şımarıklığı çekemez insan, o zaman basıp gidersin. Şu anda ben basıp giderim mesela ama havalar biraz daha bozulsun, daha bir depresyona gireyim, o zaman ölümüne yanında olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Bir bugün arkadaş gelcek dedim 2 tane şöyle bi diyalog geçti. -kız mı o 2 arkadaş -hayır erkek -bak değilse ölümü gör -valla erkek -bak yalan söylüyosan bir daha yüzümü göreme inşallah. -hey allam,erkek erkek. sanırım biraz güven problemi var biraz mı baya var hemde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 HAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Abi yaşadıklarından sonra normal bence. Sağlıklı olduğunu iddia eden kızlar bile böyle dan dun davranışlarda bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar