-Nae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Tekrardan wowa dönmeyi düşünüyorum. Wowun daha türkiyeye gelmediği zamanlarda us de başlamıştım. Tabi ki şuana kadar çoook şey değişmiş. Yeni bir hesap almayı düşünüyorum son model gearli bi char. Lakin beni düşündüren bu konuşulan exp pack ne zaman çıkar içeriği nedir yeni level mı ekleyecekler. Yani ben char alıcam 2 gün sora exp pack gelince tekrar lvl kasmak zorunda kalmıyım yada benim gear çok vasat bi hale gelmesin. nedir ne değildir biraz aydınlatabilirmisiniz. Çok basit sorular olabilir son 1 senedir askerim çokda vaktim olmuyor mazur görünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 2 haftaya yeni patch gelicek, yenii instance falan. expensionda kasimda falan gelir anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 1 sene çok değil mi abi? Bana kalırsa nisan gibi gelir en geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 char alip baslicaksan expin hemen cikmasi senin yararina olur. max lvl itemsiz char alsan yeter, gecmis exp durumlarina gore konusuyorum tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Blizcondan önce hayatta çıkmaz yeni exp. Close'dur open'dır derken betalar falan gelicek daha, her exp'te benzer tartışmalar yapıyoruz ama aslında 2 senede bir çıkarıyor adamlar. TBC bile ilk duyurulması kasımdı sonra ertelenip ocakta çıktı. 5 bossluk bir contentle adamlar 4-5 ay geçirdi, 13 bossla 10 ay geçirirler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Bence Blizzcon'a kadar bekletmezler. Ha ama dendiği gibi 2-3 aylık bir exp geçiş yaması olursa arada evet eylül ekimi bulur çok rahat. Ama kanımca 3.3 sonrası exp beta olayı başlar hafiften. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 BlizzCon Goody Bag ile Closed Beta access satmadan, Blizzard Cataclysm'i çıkarmaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Evet bu da süper bir bakış açısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Bence bu Blizzcon'da StarCraft 2 keyleri dağıtılır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Kesinlikle gangrene katılıyorum ve içimden bir ses en boş exp paketi geliyor diye dürtüyor beynimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ad3m said: Kesinlikle gangrene katılıyorum ve içimden bir ses en boş exp paketi geliyor diye dürtüyor beynimi... Aynen. Nedense diğer ek paketlerde içimde uyanan, oooo kimler geliyor yavs hissi uyanmadı. Ayrıca -Nae bana ilk wow'u anlatan abimizdi. Biz çıkasına seneler varken daha agzımız açık dinlerdik seni phyxantarla. Gel bizim serverda oyna bence, uçururuz seni. zamanında az uçurmadın bizi hunter'ınla. 5 level daha gelicek, hiçbirşey bence. Ayrıca wow'da en küçük content pakedinde bile gear baştan aşagı degisir. Üzerine gidecek gear'ı almak artık senin oynadıgın dönemden çok daha kolay ve hızlı. 40 kişilik raidleri farmlamıyorsun haftalarca. Yani al herhangi bir accountu, gerisi rahat gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Şahsi düşüncem, en iyi expansion'ın geldiği. UZUUUUN süredir beklenen/istenilen şeyleri barındırıyor. - Gilneas - Goblin/Worgen - Deathwing (Illidan ve KJ'e göre, daha yerinde bir BOSS hissi uyandırıyor) - Saçma olsa da, daha fazla seçenek sunan race/class kombinasyonları - Old World'un değişmesi - flyable olması falan filan. Level cap'in sadece 5 level artacak olması, insanların önyargılı davranmasına neden oluyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Ön yargı daha çok sunulan trailerın tırtlığından bence gangren. Seslendirmesi olsun, içeriği olsun tatmin etmedi yani. Yoksa gelenler baya başarılı şeyler. Hele goblinler, of harikalar ya. Deathwing konusunda katılıyorum. Şu oyunda çok az boss ejderhalardan daha fazla boss hissi verdi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 blizzard çok büyük değişiklik yapıcak bu expte diğerlerine göre. onun için aldığı risk büyük. popolarında da patlayabilir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 İmzana bakarsan, ellerine yüzlerine bulaştırsalar bile oynayacaksın; ve senin gibi düşünen insanların sayısı hiç de az değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ADam gibi alternatifi olmadıgı sürece wow'u bırakamam ben. Çok büyüdü yahu, aynı detaya, hesaba kitaba yetişebilecek oyunun çıkması zor, çıakrsa yine Blizz yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Rated Bg işini kotarsalar yeter expansion için. Major pvp de dönsün oyunda, ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Bi de Retarded BG koysalar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 path of the titans falan nasıl bişey olucak onu merak ediyorum. onun dışında beni en çok heyecanlandıran bütün azerothun yeniden dizayn edilmesi ve flying mountla gezebilmemeiz hep onun hayalini kurardım çünkü. Ayrıca hikaye nereye gidecek daha hiçbirimiz bilmioruz doğru düzgün. Sırf dünyanın sonu gibi bişey gelicek Deathwing akıcak ortamlara o kadar. Content konusunda eksiklik olacağını hiç sanmiorum , raid olsun 5 man olsun. Blizzard bu. content sıçıo adamlar. Bi şekilde bulurlar , bütün hikaye ellerinde. ve 5 level artması da beni sevindirio. Daha az level kasacaz, belki 1 level atlamak daha uzun sürecek o levellarda ama yine de 5 level atlıyacak olma hissi daha rahatlatıcı ^^ Yani adamlar asla WOTLK dan daha az contente ve değişikliğe sahip bi expansion çıkarmazlar, TBC ile WOTLK arasındaki content ve değişiklik farklı çok fazla oyuna gelen, Aynı şekilde artıcaktır bu Cataclysm de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 wow'un adam gibi alternatifi yok ama çok rezil oyun oldu. arena itemları sezon geçtikçe honor vendora düşmesinden beri oyundan zevk alamıyorum. mmorpg açlığım arttıkça 3-4 ayda bir sadece bir ay açıp kapatıyorum zaten itemlar da her zaman iyi oluyor ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Bir kere kesinlikle Neltharion'la alakalı değil hatta her zaman içimde ne zaman gelecek lan bu gibisinden düşünmüş yada yazmışımdır forumlarda.Hatta ben wyrmrestteki kapalı dungeonlardan birinde karşımıza çıkar diye bekliyordum çünkü zul'jin vari bakıyor sanıyordum blizzin deathwinge karşı politikasına =) Ayrıca goblin ve Ogrelar bütün wow tarihi boyunca hordea eklenmesini en çok istediğim racelerdi. (Tuskarr ve Pandarenlerde var fakat eski wc oyunlarından dolayı ogre ve goblin en mantıklı horde seçimidir.) Bunun dışında boş derken kesinlikle leveling sisteminden değilde gc ve ekibinin genel tutumunun beni korkuttuğundan dolayıdır herhalde ayrıca yine stat/equip ve bazı classlardaki köklü değişiklikler halen beta test ediyormuşuz hissine kaptıracak bizi.Nasıl kotarırlar bilemiyorum ama içimdeki güçlü sezgi fason bir paket olacağını söylüyor umarım yanılırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 stormwinddeki o yer açılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Bir de atlanılmaması gereken nokta, base statların falan sistemi değişecek, spell power falan kalkacak. Başarırlarsa wow yeniden doğar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Wowun hangi exp paketi kötü olduki bu kötü olsun.hepiniz gene paşa paşa alacak oynayacaksınız. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 İyide alternatif olmayınca "bir yerde mecburuz" sloganını kullanarak saldırıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar