eregorn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Bağış kartı yerine vasiyete yazabiliyor muyuz? bir de kaç yaşına kadar bağılanabiliyor? diyelim ki böbrekleri bağışla dedim ama gittim 80de öldüm. almıyorlar mı böbreği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 vasiyet 1 ay sonra açılınca organ kaldıysa bağışlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 hastanede beyin ölümü gerçekleşirse mümkünmüş sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 http://i.imgur.com/b07WFFi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Siz öldükten sonra yakınızın bağışlaması lazım organlarınızı, sizin yapmanız bir işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Bu arada adam bunu dedikten sonra tıbbi araştırma için bağışlarım demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 k1nJo said: DoruK said: sene 2**9 hala donduramadılar ölenleri gitti. hakikaten İnsanları dondurma işlemi sadece ABD ve Rusya’da gerçekleştirilmekte. Peki, dondurma işleminin maliyeti ne kadar? The Guardian’ın haberine göre ABD'de tüm vücut 200 bin dolara sadece kafa ise 80 bin dolara dondurulabiliyor. Rusya’da ise tüm vücudu saklama fiyatı 36 bin dolar, sadece kafayı dondurmak ise 18 bin dolara mal oluyor. Sadece kafasını donduran kişiler ise ileride vücutları olmasa dahi beyinlerindeki bilgilerin bir robota transfer edilebileceğine inanıyorlar. https://m.bianet.org/biamag/bilim/182895-bir-gun-uyanmayi-bekleyen-dondurulmus-insanlar kafa yeter sanki ya, tüm vücut 2500'de recover edilebilse, sadece beyin 2750 yılında falan recover edilebilir gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 ben vucudla dondururum abi garanti olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 ver 200 bin dolar bana ben dondururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 bu sisko gibi bilgi sahibi oldugu icin her boku bildigini sanan adamlari gorunce midem kalkiyor dogrusu. diyojen usulu yaklasmak daha bir dogru sanirim bu konulara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Bunun gibi adamlarin vucutlarini veteriner fakultesine bagislamasi lazim.Hayvanlar arasindaki kas,doku,kemik vs farkliliklari incelerken bu tiplerede bakmis oluruz. Yakinlarindan birinin basina gelmedigi belli,insallahda gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 adam diyor zaten araştırma yapılacaksa istedikleri gibi kullansınlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 olm sismanligin neyini arastiracaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 olm adamın dangalaklara tahammül edemeyişi seni niye rahatsız ediyor ki. sen de ruslara aynı şekilde bakıp, hepsinin ölmesini istemiyor musun lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 adamin dangalak olmasi ilginc bir durum yaratiyor. suratina tukurulesi pislik bir sisko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 k1nJo said: olm adamın dangalaklara tahammül edemeyişi seni niye rahatsız ediyor ki. sen de ruslara aynı şekilde bakıp, hepsinin ölmesini istemiyor musun lol. Yarası olan gocunur mu demişti atalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 organ bağışı konusunda söylediklerine katılmıyorum ama cımbızlayıp bir sözünden cahil şovu yapmanızın da bir anlamı yok. adam türkiyenin en bilgili ve kültürlü bilim adamlarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 En bilgili orasi kesin ama Konusmayi bilmiyor tv karsisinda maalesef,ya da ilgi cekmek icin boyle laflar atiyor ortaya. Ben ilkine inanmak istiyorum. Keza sevdigim bir bilim insani, cogu siyasi ve toplumsal dusuncesine katilmasam da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Celal Şengör ilgi çekmeyi seviyor, biraz da statüsünün verdiği rahatlıkla çok düşünmeden konuşuyor. Öte yandan kendisi her söylediğinin akla mantığa uygun olacağını iddia eden birisi değil. Hatta kendi deyimiyle "zırvaladığını" da inkar etmiyor. Bu tarz adamlarla konuşurken ya da demeçlerini/derslerini okur/dinlerken faydalanmaya odaklanıp geri kalanını boş vermek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Aynen, ben de dedigin gibi yapiyorum. Bilim tarihi konusunda mesela adamin agzindan cikan her seyi dikkatle dinlerken, is askeriye siyaset geldi mi hmm deyip gecistiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 attention whore oldu çıktı herif takip etmek zaman kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 senko said: En bilgili orasi kesin ama Konusmayi bilmiyor tv karsisinda maalesef,ya da ilgi cekmek icin boyle laflar atiyor ortaya. Otizm spektrumunda adam, politically correct diye bisey yok lugatında. Pat pat ne düşünüyorsa söylüyor. Üstünde çok durmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Adam Kenan Evren'in en büyük hayranı abi, bu bile bilimsel bilgisi dışında herhangi bir sözünü dikkate almamak için yeterli bir sebep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 abi hepsi sahibinin sesi..kenan da ole benjaminci dinciler de ole perincegi de ole komunisti bile ole.. bu ulkede herkes bilerek yada bilmeyerek amarikaya calisiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Hosumuza giden bisi soyleyince goklere cikarip kizdirinca yerin dibine sokmaya gerek yok. İyi - kotu yanlari olabilir, fakat cok onemli bir bilim insani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar