totemic Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 geldi dimi bu? ben de geldim ohhyşş akşama gidem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Bi nefes alayim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 bende akşam destiny raid mi yoksa mad max mı kararındayım. hiçbir yerde imax yok, tr'e imax gelmeyecek herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 ilk 3ü izlemeyen biriyle gitsem anlar mı bişey hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 salı falan giderim heralde haftasonu kalabalığını sevmiyorum hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 gitseydim bugun keşke ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 tak nefes bitti film ya, uzun aslında ama anlamadım bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 10 da mı gittin yuh 10 da tuvalete gitmiyorum ben tembellikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 11:45, 6-7 arası kalkınca normal gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 elesso said: ilk 3ü izlemeyen biriyle gitsem anlar mı bişey hehe Anlamayacak ne olabilir mad max'de allah aşkına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 ilk üçle alakası yok zaten, izle geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 what a lovely day diye bagırdınmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Mükemmeldi. Bu filmi beğenmeyenler olursa Paticik'den banlanmalarını talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 IMAX'e 22'sinde girecekmiş, Avengers'dan dolayı. Film IMAX çekilmedi ama zaten sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 http://www.marsgate.com.tr/imax/imax-filmler.aspx 22 sinde baska film gelio gozukuor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Daesu said: what a lovely day diye bagırdınmı bağıramadım abi yoruldum aksiyondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 hay avancırına koyim ya mad maxi alsalardı ilk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Muhteşem bir filmdi. Mad max biraz geri planda kalmış ama filmin atmosferi, ufak detaylar inanılmaz düşünülmüş. Bu senenin en iyi filmi. Hatta son 3-4 yılın en iyi filmi olabilir, zaten adam gibi film çıkmıyor 2012'den beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 bi arkadaş da gitti 10/10 dedi, dedim abartma hadi 9 falan olsun, ama iyi sanırım baya baya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Evet film mad max filmi degil charlize theron filmi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 çocuk filmi avıncır için imax gelmedi mi şimdi bu. izleyenin de çekenin de dağıtanın da tıynetini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 herif oturmuş hayvan gibi dünya tasarlamış, çok ince ayrıntılar vardı. aksiyonlar inanılmaz iyiydi zaten, film boyunca aksiyon, yeter diyorsunuz bir yerden sonra. bir çok şeyi de filmde açıklamamamış, şimdi spoiler yapmadan söyleyemiyorum ama izleyiciye de açıklanmayan tonla şey var ve bunların bir çoğu diğer mad max filmlerinde de yoktu. sonuç olarak kesinlikle beyazperde'de izlenmesi gereken bir aksiyon filmi. ha bi de dendiği gibi hikaye charlize abla üzerinden yürüyor, max üzerinden çok şey anlatılmıyor. herhalde prequel olarak tasarladı filmi, devam filmlerinde açıklanmayan şeyleri de anlatabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 haftasonu kalabalık olur pazartesi sabahtan akarım buna ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 ha bi de şu dünyadan 5 sezonluk dizi, open world twisted metal hesabı bi de oyun çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 10 uzerinden 11 olmus bence. o atmosfer, yaratilan post apo ortam ve gitarli eleman yetmis efsane olmasina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar