Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Bayrak direğine tirmandirmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 vaniLLe said: bunlari acik acik söyledigin/ düsündügün zaman tabii ki igrenc gelir, kaldiramazsin sevdigin kadinin baska heriflerle beraber olmasini. ben sahsen sittin tane hatunla yatip, kasanovalik yapan herifle de iliski süresince güven problemleri yasayabilirim. aldatma hususunda vs. ama etrafimizda o kadar cok kadin var ki, bekaretini bozdurup akabinde gidip doktora kizlik zarini diktiren. anal yollarla iliskiye girip, hic iliskiye girmedim diyen. insan dürüst olandan degil de sesini cikarmayandan, bunu tabu konusu yapandan korkmali bence. ayrica evet, katiliyorum nil arkadasima. Biraz guvenin kendinize, sevgilinizin size olan sevgisine ve kisiligine. Kimse dusunmek istemez, ben asik oldugum kizin benden once baska birinin elini bile tutmus olmasini dusununce, sevdigini bir zamanlar asik olup seni seviyorum dedigini dusununce fena oluyorum... ama gel gor ki saf delikanligin ve kursuzlugun elemental hali oldugum icin bunlari efendi gibi sindirip sevgilimin bana olan hislerinden guc aliyorum. boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Fakat ya penisler Azmo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 yatmaz kalkmaz bir allah beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 nileppezdel said: Cinselliğe "evire çevire vaşş" gibi komik ve ilkel bir sığlıkla yaklaşırsanız tabii ki bekaret ararsınız. İlk aşkı sen olmayabilirsin ve insan her aşkıyla aşk yapmakta özgürdür. Evire çevire vaşş diye düşünmek lazım. Senden önce o kızı öpmüş olmalarıyla sevişmiş olmaları arasında ne kadar fark var? İnsan yani sonuçta sevişmek hakkı :) ''evire cevire vasS'' gibi yaklasmak, güvensizlikten dolayi kaynaklanan paranoyalarin eseridir. bunu sana bakireyim diyen kadin hakkinda da düsünürsen, aa bu da bakire degil mi acaba, yalan mi söylüyo diyebilirsin. bu da bekaretle alakali degil sirf güvenle alakali bir problemdir o zaman isin özünde. insan her aşkıyla aşk yapmakta özgürdür. by Nihat Dogan. gibi olmamis mi simdi ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 adam ben sevdigimi dusunmeden sevmekte ozgurum demis. bir nevi nihat dogan evet. gelecekten gelen edit: ben de onaylayarak mini nihat oldum gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 nilep sakal gibidir kesildikçe daha gür uzar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Ya bakire olmasa ne olacak yani? Evire çevire vaşş değil aşk yapmaktır. Benden başkasına "sna aşığım" demiş olması da aynı derecede kıskandırıcı ve sinir bozucu bi durumdur ama "ilk aşkın değilim evlenemeyiz" diyen birini duymadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 mulgear6 said: nilep sakal gibidir kesildikçe daha gür uzar Bu arakdaştan öm ile ahlaksız teklif aldım az önce. Sapık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 İyi de nereden biliyorsun birader? Sevgilin senden önce erik gibi kütürdetti kendini belki, işin içinde aşk falan olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 valla trap oldugunu bilmiyodum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 T.C Anayasasi bile katilmiyor bu dedigine nilep. dediginin gecerli olmasi icin hatun kisinin seks yapmis olmasi lazim, ben seviyorum demesi yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 hala konudan daha bayık bir şekilde bakiredir anal yapmıştır gırtlagına almıştır tarzı tespitleri orijinal bişey bulmuş gibi heyecanla söyleyen insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Cassiline said: İyi de nereden biliyorsun birader? Sevgilin senden önce erik gibi kütürdetti kendini belki, işin içinde aşk falan olmadan. mmm tuzlu erik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bi cümle edip işime döneyim: benim sevdiğim kişi benden önce birini sevmişse, onun kıskanacağım son şeyi cinsel organları olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 abvblizzard said: hala konudan daha bayık bir şekilde bakiredir anal yapmıştır gırtlagına almıştır tarzı tespitleri orijinal bişey bulmuş gibi heyecanla söyleyen insanlar var. senin gibi konuya 5 sayfa sonra gelip te "pff cok ilkelsiniz, cok klise bir konuyu orjinal sandiginiz seksuel benzetmelerle tartismaya calisiyorsunuz" turu yaklasim sergileyerek hem konuya 0 katki hem de eglenceden uzak yazi yazmiyoruz en azindan arkadasim. SIMDI CIK GIT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Ya tamam çatır çutur sevişmiş olsa da buna laf edenlerin çatur çutur başka kadınları hatta profesyonelleri sevmiş insanlar olması zaten burada çarpık. Ben evlenene kadar beklerim diyen erkek varsa bakire olmasını beklesin sevgilisinin tamam. Ama kendi yaptıysa tek kelime edemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 loto çıksa da gitsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Yaptığım şeyi sadece tarif ederek point blank amaçsız ayar vermekte eğlencesiz çok Gitmicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Niye edemesin ya öyle saçmalık mı olur. Bal gibi eder, etmiş, kanunu bile çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ben bu davayı açan adamın daha önce birini "kütürdettigini" sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Adamsa edemez. Sen çatur çutur başkalarıyla yattıysan sevdiğin kadından bekaret bekleyemezsin. Beklersen adam değilsin bu kadar da net söylüyorum. Çifte standart olmaz öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 arkadasim ezdim. gidebilirsin sdadffg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Onu diyecektim ben de, sanki elinde kanıt var da arkadaşın, davayı açan arkadaşı hemen bir kalıba soktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 mulgear6 said: ben bu davayı açan adamın daha önce birini "kütürdettigini" sanmıyorum Bana veren olmadı o benden önce yatmış kıskandım evlenmem diye ağlamış olabilir pek tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar