nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Bence de İlke'nin fikri efsane bi fikir de uygulaması yanlış yani :D Biraz fazla sert :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 İyide tartışacak ne var ki :S Kendileri bakir olmayıp bakire kız isterim diyenler genelde bamya çüklü ve seks hayatını leb demeden felsefesine dayandırdığı için (ne tanım yaptım lan) özgüveni sıfır olan tiplerdir. Bunlar bakire olmayan biriyle evlendikleri ve ilişki kurdukları ilk andan itibaren ulan daha önce kim bilir neler yapmıştır nasıl hop oturup hop kalkmıştır nasıl terler süzülmüştür bedeninden gibi düşüncelerle ya beni beğenmez ve aldatırsa gibi düşünceler arasında savrulur durur; kendisini yer bitirir. Hal böyle olunca bu tipler böyle şartlar koşarlar. sözlükte author bu konuyla alakalı bir yorum yapmıştı üşenmesem linklerdim onun üzerine yorum yok :p gerçi onu linklersem hesabıma el sallamış olurum o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 olm ben bişey anladım bu konudan, kızlık zarı kadar etkim yokmuş lan foruma, bu ne birbirine girdi millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Bekaret vasfın varsa senide masaya yatırırız üzülme :p ps: masa derken mecazi, ok ? fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 o değil de administration yargıtayı kurulmuş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Nessarien said: İyide tartışacak ne var ki :S Kendileri bakir olmayıp bakire kız isterim diyenler genelde bamya çüklü ve seks hayatını leb demeden felsefesine dayandırdığı için Reklamlar; Bakire istemiyorum, Bakire değilim, özgüvenim züper, cool'um, ve benimki bamya değil kocaman. Ovvvvvv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Nessarien said: İyide tartışacak ne var ki :S Kendileri bakir olmayıp bakire kız isterim diyenler genelde bamya çüklü ve seks hayatını leb demeden felsefesine dayandırdığı için (ne tanım yaptım lan) özgüveni sıfır olan tiplerdir. Bunlar bakire olmayan biriyle evlendikleri ve ilişki kurdukları ilk andan itibaren ulan daha önce kim bilir neler yapmıştır nasıl hop oturup hop kalkmıştır nasıl terler süzülmüştür bedeninden gibi düşüncelerle ya beni beğenmez ve aldatırsa gibi düşünceler arasında savrulur durur; kendisini yer bitirir. Hal böyle olunca bu tipler böyle şartlar koşarlar. sözlükte author bu konuyla alakalı bir yorum yapmıştı üşenmesem linklerdim onun üzerine yorum yok :p gerçi onu linklersem hesabıma el sallamış olurum o.O sana ben bişey diyimmi nessarien,bakir olmıyabilirim,çünkü bakire olmayan kızlarla birlikte olabilirim,ama bakireliğini bozacak hal ve tavırlardan kaçınırım,sebep olmam,bakireyle de evlenirim,bakire olmayan kızın günahını da çekemem kardeşim,fikir,mantık budur bu ülke de ,niye gocunuyorsunuz ki anlamıyorum yani,ne hatunlar var istediğiyle ilişki yaşayan,bir arkadaşım derdi,şunları gördükçe evdekine fare zehiri içiresim gelir diye asdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Cassiline said: Bence de. Zaten tanrı kadına güvenseydi zar takmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Estel_Anorien said: afrikada bazı kabilelerde bu işi yapmak için görevliler var. oralarda da bakirelerle evlenilmiyor mesela. Adı Üstünde Afrika. Kabileler, ilkellik vs vs. Afrikada kan davaları, kölelik, kabile soykırımlarıda var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Madem bakir değilsin bakire kız senin günahını niye çekiyo kardeşim aynı mantıkla? Sana günah değil de ona mı günah? Bi de cinselliğin nesi günah be, iyice batıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Bazı arkadaşlar cam fanusta yaşıyorlar herhalde. Yada Cream de la cream bir tabakaya mensuplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 hem ülke elden gidiyor edebiyatı yapıp,hemde burda böyle bel altı konularla meşgul olanlara bitiyorum ya sizi gidi takiyyeciler sizi sdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 smarthan said: Cassiline said: Bence de. Zaten tanrı kadına güvenseydi zar takmazdı. sunu alintilamayin lutfen gulmekten karnima agri giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Efrasiyab said: Estel_Anorien said: afrikada bazı kabilelerde bu işi yapmak için görevliler var. oralarda da bakirelerle evlenilmiyor mesela. Adı Üstünde Afrika. Kabileler, ilkellik vs vs. Afrikada kan davaları, kölelik, kabile soykırımlarıda var mesela. "Barbarlık insanın doğal halidir. Uygarlık ise olayların akışı sonucu oluşan anormal halidir ve sonunda hep barbarlık kazanacaktır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Hakkaten yazık yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Efrasiyab said: Adı Üstünde Afrika. Kabileler, ilkellik vs vs. Afrikada kan davaları, kölelik, kabile soykırımlarıda var mesela. Adı üstünde Türkiye, ilkellik vs vs. Türkiyede kan davaları, ağalık, ırk kavgaları, bekaret konusunda toplum baskısı var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Efrasiyab said: Nessarien said: İyide tartışacak ne var ki :S Kendileri bakir olmayıp bakire kız isterim diyenler genelde bamya çüklü ve seks hayatını leb demeden felsefesine dayandırdığı için Reklamlar; Bakire istemiyorum, Bakire değilim, özgüvenim züper, cool'um, ve benimki bamya değil kocaman. Ovvvvvv. nokta koyma devamını ben getireyim ..... shit! Tespit ve düşüncelerde trollenmeye başlandı sonumuz iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 rewendora katılıyorum türkiye malesef o tarz konularda "dine" (tırnak içinde) baglı kalaraktan çook geri kaldı hala dedesinin dedesinin amcasının dayısı yüzünden 70 yıl sonra bile hiç tanımadıgı birini vurabiliyosa bi insan benim o ülkeye olan inancım sarsılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ARKADAŞIM , durum basit sen bakir değilsin çünkü başka ilişkilerin oldu başka sevdiğin insanlar oldu , duyguları tanıdın ... kendini tanıdın ... Oda bakire değil çünkü muhtemelen gay değilsin bunları onlarla yaşadın , o da tanıdı aşkı ... O yüzden kendini keşfetmiş birini sevdiğini unutma ve önemli olan sevgiyse bunları takıntı yapmaya hakkın yok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 onemsemeyenleri de onemseyenleri de anliyorum da digerlerine kendi fikrini kabul ettirmeye calisanlari anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Bence tamamen kızları hizmetlimiz olarak kullanmalıyız. Arada sırada da ırk devamı için bazılarını seçip bilimsel ortamlarda döllenmelerini sağlarız. Erkekler çok daha üstün. Oturup modern warfare 2 atarız paso kadınlarda o sırada yemek yapar internet kablolarını kontrol eder falan böyle işlere bakar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 dreagloth said: Yaş küçükken bulmak lazım, sonra zor oluyor, tek taktiği budur =) edit akbayram : İkinizde küçükken. Muhtemel troll lerin önünü keseyim.Topic'de rastgeldiğim güzel tespitlerden biri. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Ya şu konuda 20 sayfa tartışılmış en fazla kanuna taşınması tartışılabilirdi, o da siyasete girebilirdi bi yerde kesilmiş kesilsin ban çıkar gerek yok... Ne birbirinizin karısı ne birbirinizin kocası olcak insanlar tartışıyor şurda.Size ne o adamın karısı düşünsün ya da o kadının kocası... Benim fikrime gelince bakire olmasını isterim tabiiki ilki olmak onun.Ancak hiç bi zaman sen bakire değilsin olmaz diye ne karımdan ayrılırım ne evlenmeden önceki dönemde ayrılırım ne kızarım ne söverim ne bişey yaparım.Ben yaptıysam o da yapabilir. Kızlar ilk birlikte olduğu insanı unutamaz denmişte erkekler içinde ilk birlikte olduğunuz kız arkadaşınız değerli değil midir?(gerçekten bişeyler hissettiğiniz kız arkadaşınız)Benim için farklıdır o özeldir.Farklı olması beni ilgilendirmiyo hiç bi zaman dönüpte yüzüne bakmam.Kız arkadaşımın aşkından emin olmazsam onunla evlenmem zaten.Onun bana aşık olduğunu bilicem ki evleneyim. Büyük ihtimal burdan bazıları bakire olmadığı için kendisinin sevilmediği kompleksine kapılıp bakire olmazsa olmaz modunda. Ayrıca gamzecim tebrikler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 shipitducy said: onemsemeyenleri de onemseyenleri de anliyorum da digerlerine kendi fikrini kabul ettirmeye calisanlari anlamiyorum. çok sek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bakire alıp bide eğiticek miyiz? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar