Venator Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 CoH'da da çok etkileyebiliyor, domino gibi sonuçta. Mesela: Oyun başında bir offmap artillery attınız. Şansınıza ilk shell bir sniper'ın oldugu yere düştü. Hop yakındaki MG'yi de temizlediniz. Aa ne güzel MG42'yu recrew ettim ve eveet almanın elindeki en büyük fuel'i de aldım. Tankların gecikeceğini biliyorum o yüzden t2 ya da gren spam oynayacak adam. Artillery gidiyorum bunkerlarını patlatıyorum vs vs... Oyun yüksek ihtimalle gg. Ama esas bu oyunu zevkli yapıyor çünkü her oyun farklı oluyor garanti. Daha zevkli bence. Ama şu şeylere çok kılım, PIAT kullanan adam ballı çıkıyor pgren'i tutturup indiriyor. Lan zaten 3 kişilik squad, bir adam 45 mp çok ballı çıkarsa 3 PIAT ile mesela 2 kişisini alıyor squad'ın. E şimdi yani bu ne diyor insan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Yazılanları okumadım o yüzden biraz alakasız olabilir de, CoH falan gözüme takılan isimler oldu. Ruse Halo gençleri koltukta elinde gamepad strateji oynadığını sansın diye yapılmış bir oyun, aman diyim gereksiz hüsran olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Abi super pershing ya.... Italyada.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Yok RUSE ile CoH'u ayn kefeye koyamak bir çılgınlık da, daha çok simulasyon vs. RTS ekseninde ele almak gerekti onu. Her neyse, flamethrower menzili tank menziline yaklaşan bir oyunla pek alakam olacağını sanmıyorum ya da mesela radio silence yapan unitelerin daha etkili olduğu (?!?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Bu arada bilginiz olsun x64bit xplerde çalişmiyor ve update geliyor bu hafta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 beta'da attım 1 maç ve hakkatten RTS'ye çağ atlattırır bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Close Combat'ın diyecektim, Gimli demiş. Eline su dökebilen bir oyun yok henüz, 3 oyunu da oynayın, 1.cisi biraz çiğ gelebilir ama diğer ikisi bayağı oturmuştur. (2 tane daha çıkarmışlar lan daha sonra, haberim yok) Italya'daki Alman hatlarının arkasındaki 3 tane super pershing zaten bambaşkaymış. Pershing dedikleri şeyi savaş neredeyse bittikten sonra yaptıkları göz önüne alınacak olursa. Adamlar orda jip görse mucize be. Tank combatında gerçekçilik aranıyorsa, ubuntu kurun, panzer general oynayın, ikinci dünya savaşı realist muharabe simülasyonları için, close combat kurun. Beşgen kutucuklara alışın, çünkü onlar son demleriydi gerçekçi stratejinin. Küçük Kanlı Beşgen Kutucuklarım adlı şiir kitabımı da tavsiye ediyorum bütün TBS severlere. //Başka bir video izledim, orda da Afrika Korps'un son defansını yok etme görevi var. Brieften sonra adam göreve tank fabrikası yaparak başlıyor, kısacası bu oyunda realism öğelerini aramayın, yanlış yaparsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 arcane said: Ruse Halo gençleri koltukta elinde gamepad strateji oynadığını sansın diye yapılmış bir oyun, aman diyim gereksiz hüsran olmasın. Yalnız bu süpermiş ahahahah xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Steamde betasını oynuyorum, harbiden zevkli oyun olmuş sırf videolara bakıp laf atmamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ee hala oynuyor musunuz? Bende sıkıntıdan indiriyorum bi deniyim dedim ama daha inmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 yunusemre said: ee hala oynuyor musunuz? Bende sıkıntıdan indiriyorum bi deniyim dedim ama daha inmedi aynen bende su anda indiriorm bi değişiklik falan olsun diye. nası oyun guzel mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 multi oynadım 10 15 kere, biraz bug lı haliyle ama devrim yaratacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ne açıdan devrim yaratıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 abi ben beceremiorum para kasma / unit dengesini. ühü. dün rakip oyuncu (lvl 19) bildigin tecavüz etti aslkjdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 hayır tek kişiye tecavüz etse iyi, ikimize tecavüz etti bi de :) Oyun güzel ama dengesiz gibi sanki ... Ne biliyim yada ben beceremedim ya bi de alışmışım 15 tank yap saldır gibi olaylara bunda 5 tank ile ( bu research mekanı gibi yerden yapılan ) base'e girsen oyun bitiyor, para drop'ları base'e indirdin mi bi anda tüm base'i ele geçirebiliyorsun, 10 tane anti air eleman havaya ateş ederken para drop uçağı askerleri indirebiliyor, askerler paraşütle havadayken anti air elemanlar ateş etmiyor fln . Evet bu şekilde yenildim o yüzden isyan ediyorum :D her ne kadar beceremesem de genel olarak güzel gibi, bi de bina ve upgrade sayısı çok az değil mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 beta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 çıkmış, var mı oynayan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 steamden demosunu oynamıştım, hoş ama o tanıtım videosunda dokuna dokuna, okşaya okşaya oynuyor ben yine almışım elime mouse 'u tık tık tık. şimdi o halini görünce bu hali baydı beni biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Oyun bildiğin DEFCON'un daha detaylısı :P Hızlı, eğlenceli birşey arayanlar için ideal. Gameplay oldukça rafine ve rahat ama strateji namına yetersiz. Eh, kimse CoH gibi birşey beklemiyordu zaten, np. Ha pardon, vardı galiba burada göğe çıkaranlar, lol. RTS'ye çağ değil anca ip atlattırır. :D Öte yandan ünite kontrolü, harita kontrolü, strategic view falan epey temiz. Zoom in/out da öyle. Herhalde grafikleri kısınca eski sistemlerde rahat oynanır. Mouse ile çok rahat oynanıyor. Gamepad ile multiplayerda zorlar. 2v2 benzer konseptli başka bir oyunda 2 saat falan sürebilir, bunda herhalde en fazla yarım saate biter. Oyunu 5 dakikada tamamen öğrenmek mümkün. Campaign gameplay olarak bayık olsa da cut scene ve seslendirme, müzikler falan çok kaliteli. Hikaye de fena değil gibi, o yüzden oynanabilitesi var. Multiplayer oynayınca daha doğru tartmak mümkün olur zira görünen o ki oyun o amaçla tasarlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Eeht said: Ubisoft'un yeni rts oyunu. Video her şeyi anlatıyor bence gayet başarılı. Şu sıra betası var. http://www.youtube.com/watch?v=fXhtRdv368w Adam mesajı attı askere gitti, gelmek üzere anca çıkabildi oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Yokmu oynayan eden yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 var landan dehşet eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 az ordumn var gibi gösterdim, halbuki cok ordum vardı kazandım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 haritayı rotate edemıorum ben mousun tekerlek tuşuna basınca olmuyor bişey. netçez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 abi istatistiksel mekanik gibi düşünün bunu. bütün bireylerin hesaplarını tek tek yapmak mümkün olmadığı durumda ortalamalarla çalışırsınız. mesela ortalama moral gibi :p yani bütün bireylerin morallerinin ortalaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar