PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 evet tüm ses çıkarmasının, mavi ekran verdirmesinin, pcyi dondurmasının sebebi bir pin eksik çalışmasıymış. kafama takıldı bir boşluk var gibi geldi işlemcide (ama çok temiz boşluk böyle özellikle konulmuş gibi). oturdum dört kere baştan saydım 938 çıktı her seferinde, 939pin benim işlemcim. yarın gidip pin taktırıcam. bu da böyle bir anım olarak tarihe geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ben laptopun içini hafif açayım demiştim tam o sırada 2 kablo kopmuş sonra takayım diye uğraşırken beceremedim allahtan öss öncesine denk geldi niye açayım dedim hatırlamıyorum başka bi sorun vardı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 1 pinden öyle arıza çıkartıyormuymuş ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 "o minicik minicik pinleri saymak" epic... bir keresinde benimde 2 pin yan yatmıştı onları düzelttim pcnin görmediği 2gb ram birden görmeye başlamıştı herşey bu ipne pinlerin barşının altında çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bence ondan değildir. kesin yanlış saymışındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 PrudenT said: bu da böyle bir anım olarak tarihe geçsin. abi bence sen tarihe geçmelisin. oturup tek tek pinleri saymak :) helal olsun vallahi azmine hayran kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 carpma diye bi islem war? 2 kenari sayar carparsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 senko said: 1 pinden öyle arıza çıkartıyormuymuş ya... abi normalde hiç çalışmaması gerekiyor öyle bi durum yani sdfjh @elesso: yok yanlış saymadım. @xenocide: abi teker teker saymadım zaten, iki tane ince iğne aldım yanıma, önce onları önemli iki noktaya checkpoint olarak koydum, sonra ilk baştaki sırayı teker teker saydım (27), sonrakinde iki fazla vardı (29), sonra üç sıra 31, 29, iki sıra 31, 29, 16 sıra 31 falan şeklinde gidiyordu sdf sadece ilk sayışımda fail oldum diğerlerinde hep aynı sayı çıktı, zaten gözüm anca toparlandı illüzyon gibi gözüküyor işlemci resmen dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 BonePART said: carpma diye bi islem war? 2 kenari sayar carparsin? evet ilk öyle yapayım dedim ama malesef eşit dağılımda değil bir sıra 29, diğeri 25 falan gibi gittiği için ilk sırayı sayıp diğerlerinde kaç pin fazla diye bakarak saydım. zaten 16 sıranın üstüste 31 olması hem garip, hem de büyük kolaylık oldu sayma açısından fds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 lan 939 pin dedikleri o muymuş? ben ölesine rakam sallamalı sanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 aynen bildiğin 939 tane pin var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Fistan said: lan 939 pin dedikleri o muymuş? ben ölesine rakam sallamalı sanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bende 938 var tabi şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Bende pin taktırmayı anlamadım. Nasıl olacak o iş merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 O zaman yaşasın pinsiz işlemciler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 -Crawler- said: Bende pin taktırmayı anlamadım. Nasıl olacak o iş merak ettim. aynı olayı yaşamıştı bir arkadaşım, bildiğin altın pin takıyorlar işte aynısından (biraz ince işçilik tabi lehimi falan küçük baya), gayet de güzel oluyor sfdf. elimde eski bi celeron işlemci var muhtemelen ondan söktürüp taktırıcam, yoksa beş lira istiyor şerefsizler bir pine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Fistan said: lan 939 pin dedikleri o muymuş? ben ölesine rakam sallamalı sanıyordum o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 abi olur mu öyle. pinler altın falan bildiğim kadarıyla, senin dandik lehim oradaki direnci artırmayacak mı? kesin yine problem çıkartır o bence. yani teorik olarak öyle olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 yok yok bende duydum pin monaji yapiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 gayet degistirilir, fakat islemci artik clock a gelmez, voltaj isteyebilir, biraz yakin takipde birakmali bu tarz operasyonlardan sonra. yogun bakim. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 "roket adam" said: abi olur mu öyle. pinler altın falan bildiğim kadarıyla, senin dandik lehim oradaki direnci artırmayacak mı? kesin yine problem çıkartır o bence. yani teorik olarak öyle olmalı altın zaten abi. nasıl yaptıklarını bilmiyorum ama yapıyorlar yani, çok duydum artı gözlerimle gördüm bir tane de, hâlâ çalışıyor mesela o taktırdığımız işlemci sdf @kharon; clock'a gelmez derken o/c'den mi söz ediyorsun? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 taktırılır da şahsen iki metre ötede dururum patlar matlar diye, bakır kablolu basit devre değil sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 o/c olmaz byük ihtimalle demek istemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 o/c'ye zaten emektar anakart HİÇ müdahale etmiyor, zamanında aynı kartla amd3000+'e (ki baya o/c çekilen bi işlemci) hiç o/c müsaadesi vermiyordu sdfgf hayır zaten yeni pc alıcam, bunu da dandik bi kasa alıp eski monitörle yana koyucam ikinci pc olarak, arkadaş falan geldiğinde oyun atarız (ki crysis falan rahat oynatıyor yani güzel olur). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 evet oyle demek istemisim =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar