-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 o bölüm star wars oyunları tarihindeki en işkence bölümdü benim için. 25 - 30 tane star wars oyunu oynayıp bitirmişliğim var ( swg hariç lulz ) o bölüm kadar asabımı bozan bölüm görmedim. bir de youtube'da görüyordum tak diye yapan adamları, ben de aynısını yapıyorum ulan niye olmuyor diyordum. mouse'u 2 metre aşağı yukarı oynatmışlığım var o bölümü geçmek için. geçince küfür etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Kusura bakmayın da fakarım ben oyle bolumu ole jediliği hatırlar mısınız bilmem darth tyrannus ile yoda nın dövüşünde yoda nın demir boruyu oynatırken ki güç harcamasını. Tamam fantezi bi evren ama kendi içinde bile olsa stabil kuralları olmalı ben o yüzden bu oyuna uyuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 abi yok. destroyerın burnunu yere çakacak kadar yaklaştırıyorum tie fighterları temizliyorum ardından tekrar tutunca deathstarı burnu yere değdi değecek önce ta tepeye kadar çıkarttırıyor sonra bi daha aşağıya çektirmeye çalışıyor. ki o sürede çoktan yeni tie lar geldiği için ilerleme kaydedilemiyor. kısır kalsın inşallah o bölümü tasarlayanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 hala geçemedim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ps3 de cok kasmistim ben de wiki den mi ne okuduydum da anlamistim, simdi hatirlamiyorum mevzu neydi. oku oradan buradan deirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 tie fighterları hızlı indirmek lazım. ben şöyle yaptım : tie fighterların ateş etmelerini bekle. ilk ateşi gördükten sonra sola dash yap. sonra tie fighterın birini hemen griple ayrılmalarını beklemeden. salla rastgele bir yere. böylelikle bir taşla iki kuş vurmuş oluyorsun. bu arada ben sürekli hareket halindeydim tie fighterları gripleyebilmek için. baktım griplenmiyorlar, önünden zaman zaman geçen bir zımbırtı var. onu lightning yaparak mermi misali tie fighterlara atabiliyorsun. çok işkence bölüm hakkaten yaw. o önünden geçen zımbırtıyı lightning ile fırlatmayı 3. , tie fighterları grip ile birbirine çarpmayı 4. , tie fighterları lightning ile patlatmayı 5. denemede bulmuştum. 6. denemede de geçtim. HA SONRA NOOLDU KOPYA OYUNUN GAZABINA UĞRADIM CRASH ÜSTÜNE CRASH YEDİM OYUNU SİLDİM :// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Letsgetthesunshine said: Kusura bakmayın da fakarım ben oyle bolumu ole jediliği hatırlar mısınız bilmem darth tyrannus ile yoda nın dövüşünde yoda nın demir boruyu oynatırken ki güç harcamasını. Tamam fantezi bi evren ama kendi içinde bile olsa stabil kuralları olmalı ben o yüzden bu oyuna uyuzum. ben de kısmen uyuzum diyebilirim ama o boruyu zar zor tutan Yoda'nın özlü sözü de var "Size matters not" :D Tabi çok abartı Star Destroyer orası kesin. Ama hoş olmuş bence. bütün bilinen jedilardan güçlü bir karakter sözde bu.. ama yine de böle güçlü bir karakterin tırt diye bi oyunla çıkıyor olması biraz kötü sadece. her mesaj attıktan sonra yazımı okurken de bi hata bulmasam olmaz. uyuz oldum her mesajımda edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 şunuda eklemek istedim. imdb'den yoda özlü sözlerine bakarken gördüm hemmen tüyler dik dik oldu :D [Using the Force, Yoda effortlessly frees the X-Wing from the bog] Luke: I don't, I don't believe it. Yoda: That is why you fail. bu mantıkla star destroyer de indiririz death star da dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ne çok kurtarıcı her jedi'dan güçlü adam çıkıyo bu Star Wars her nesilde daha güçlüsü çıkıo jedi'lerin :) Gerçi her şekilde Luke'a hayranım 3-5 günde jedi eğitimini tamamlayıp dünyayı kurtarıo adam :) ps. Star Wars'da dünyayı kurtarmak hımm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yunusemre said: ne çok kurtarıcı her jedi'dan güçlü adam çıkıyo bu Star Wars her nesilde daha güçlüsü çıkıo jedi'lerin :) Gerçi her şekilde Luke'a hayranım 3-5 günde jedi eğitimini tamamlayıp dünyayı kurtarıo adam :) ps. Star Wars'da dünyayı kurtarmak hımm... obi yetiştiriyo? nasil 3-5 gün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 obi yetiştirio derken? 15-20 yaşında obi'yle tanışıo hatta baktım şimdi 20 yıl sonra ortaya çıkıyor Luke yani 20 yaşında film başladığında. Ben Kenobi ( Obi Van )' ı fln buluyor bu sırada, sonra efendi Yoda'yı (mıydı adı) buluyor, sora Yoda 2, 3 haftada buna herşeyi öğretiyor gibi bişi :) Gerçi film de bu şekilde verilmiş bilmiorum hikayede bu mudur ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 filmde obinin yetiştirmesi ; acedemy ye gelen 4 yaşındaki veletlerin görmeden lazer engellemesiyle sınırlı baban vader olunca force bile torpil geçiyor tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ya obi van anlatmaya calısıyo temelini butun mevzunun ama basmıyo luke'a ciddiye almıyo o kadar. sonra yoda x-wingi kaldırınca dank ediyo bizimkine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 abi işte yoda'nın yanında da sıksan 1 ay kalıodur, gidio gelio oyuncak mı lan bu koca force :) sora yoda'da hakkın rahmetine kavuşuo ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Force'un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 cok oldu izlemeyeli ama, gidip geliyo etrafta baya bi olay oluyodu o süre icinde. 1 aydan fazla olabilir, ama zaten luke anakinden daha kaslı bi abi, olur o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 luke jedi grand master olan ender jedi'lardan. boru değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 abi pc de game optionsa hangi tuşla giriliyor kurban olayım herşeyi denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 skilleri gördüğün pencereden ğ ve ü ile sağa sola giderek değiştiriyosun diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 -Deno- said: luke jedi grand master olan ender jedi'lardan. boru değil yani. Evet grandmaster jedi bi yodayı biliyorum ben luketan başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bu oyunun grafik ayarları neden düşmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 -Deno- said: luke jedi grand master olan ender jedi'lardan. boru değil yani. Ortalıkta 3-5 jedi anca varken bende olurum grandmaster sdf. Luke bugün bulunduğu konuma gelebildiyse bu ancak babasının şöhreti sayesinde olmuştur. Galakside bir adet firma var mıdır ki gidip "benim babam vader" dediğin zaman sana üst kademeden iş ayarlamasın? Jedilıkta zaten bir nevi devlet kurumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 oyunu açtıktan sonra ana menüden new game'e giremiyorum sağa solo doğru döndürüyorum new game quit filan diye ama entera basınca oyun girmiyor ağlıcam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 oyun 25 gb imiş... abeeey işkenceeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 amd 64bit dual core 4800+ işlemci var, 8600gt nvidia ekran kartı var bi de 2 ram var. şu deadspace dir vs. bi de bi kaç xbox kastıran oyunlarını oynayabiliyodumda, bi kaç tane gameplay izledim youtubedan yoruyo gibi makineyi. ne dersiniz ki? ızdırap olur mu oyun? çekmeye uğraşmayım hiç öyleyse eğer. bi de görüntü ayarları fln kısılmıyo mu? nerde onun ayarı? gameplaylerde motion blur falan var mesela onları vs. kapatma yoksa zaten hiç bulaşmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar