Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olaylı derbinin cezaları belli oldu

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

antu.comun Haluk Ulusoy bile bu kadarına cesaret edemezdi lafı çok saçma olmuş, eğer hakemin kafa yarılıyorsa ve sahaya tonla şey yağıyorsa 1-2 maç ceza normaldir. Sadece Bilica'nın 1 maçı eksiltilip Christian ve Arda'ya 1'er maç uyarı babında verilse daha adil olurdu bence. Çünkü maç bile başlamamıştı ve hakem görüp oyuncuyu ihraç etseydi, yedekten bir stoper girebilecekti ilk 11'e.
Ayrıca Haldun Üstünel'in Gs kaptanına kimse el kaldıramaz bunu yapanların sahalarda yeri yok lafı da haddini aşmış, futbol bir takım oyunudur ve takım ruhu kardeşlik vardır, herhangi bir takımın içine öyle dalan adama o şekilde veya daha ağır karşılık dünyanın her yerinde gelir, bilhassa NBA'de linç bile olur. Üstünel üstüne bir de cezaları az bulmuş, 40 katır mı yoksa 40 satır mı verselerdi acaba? Belçika'da adamın futbol hayatını bitirene bile verilen ceza ortada, daha ne olacaktı?
Asıl Arda'ya böyle yine gaz vereceklerine, sakin olm sen kaptansın deselerdi keşke, bu gidişle fazla ilahlaştırma ters tepecek Hollywood bunalımına sokacak genç yaşta.
Bence iki kulüpte bokunu çıkarmayıp kapatsın artık bu mevzuyu, çocuk gibi atışmanın sonu yok zira.
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasarayın 5 maç ceza aldığı maçı izledim. Pazar günü de maçtaydım. İkisi arasında dağlar kadar fark var. Tabiki pazar günü yapılan yanlış ama münferit bir olay. Ali Samiyende olan bildiğin organize bir olaydı. Yüzlerce şişe felan. FB kameralardan tespit edebilirse yapanları güzel olur fakat Klüpler kesinlikle organize olayları engelleyebilir. Bunu engellememek suçtur. Faturası da 5 maç olarak kesilir.

Bence çok açık ve net olarak organize olaylarda fatura klübe kesilebilir, fakat münferit olaylarda klübün suçu yoktur, taraftarlar tek tek tespit edilip cezalandırılmalıdır. Eğer klüp bunu engelliyor ve kayıtları vermiyorsa o da ayrıca suçtur tabiki.

Ahanda buraya yazıyorum bu maçın rövanşında sular yağıcak sahaya, böyle cephaneler vs. GS yine 5 maç ceza alıcak sonra yok eşitlik nerde falan denicek. FB versin su atan 3-5 kişinin görüntüleri de bari sonradan laf olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle konuşmuşsunuz ki sanki bir tane para bir tane su atılmış da . maçta onlar da isabet etmiş az kalmış fb taraftarı isabetli atıyor diye suç kulubun mü demenize dur ya bunu demişssiniz zaten .
arda ya neden ceza veriliyor adam kosarken gerizekalı demenin bile az kalacagı kişilik gelip itiyor ardayı .
maç içinde yumruk atıyor kart görmüyor falan arda kalkıp naptı .
sacma sapan konusuyorsunuz 2 mac ceza cokmus bide merak etmeyin tahkim kurulu tarafsız sahada oynancak der şimdi onlara o da izmir de oynanır size ödül olur .
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi Arda'ya yakıştıramıyoruz da,Keita'nın da yapmaması gerekirdi de,Baroni'ye ne oldu ben onu anlamadım..Daha 2 aylık adam gelmiş 40 yıllık fenerli gibi hareketler...Tam tersi durum olsa,2-3 sene önceki Arda daha yeni yeni Gs forması giyerken ayınısı FB kaptanına yapsa cıngar çıkar...
İçeriden gazlıyorlar belli ki futbolcuları yoksa Baroni ne bilir Fener-Gs'ymiş,Ardaymış vs...
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi şunu soralım. Bilicaya ceza neye göre verildi? Televizyon görüntülerine göre değil mi? Kasımpaşa maçında Keita'nın Sancak'a sallıdığı yumruğa peki neden ceza gelmedi? Tv de gördük armut gibi. Tv deki görüntüye göre ceza geliyosa bunada verilsin. Çifte standart varsa burdada var.
Sosyal ağlarda paylaş

"TV görüntülerinden ceza verilmiyor" diye biliyoruz da, nerede okuduğumu unuttum şimdi ama Bilica'nn hareketi raporlarda yok diyordu maçtan sonra okuduğum bir haber. Biraz kafalarına göre yapıyorlar yani o işi resmen.

Gönül ister ki hiç küfür edilmesin ama pek mümkün olmadığını hepimiz biliyoruz Türk derbilerinde, ama ortalamanın gayet altında küfür edildi, maddeler de aynı şekilde. GS 10'a yakın korner kullandı, Keita'nın sırtındaki göz dışında hiçbir sorun olmadı. Maçtan önce Arda'nın provokasyonu yüzünden atılan sınırlı sayıda maddeden biri hakeme isabet etti, orada kimsenin hakeme bir şey atmak için bir sebebi yoktu, tesadüf ve kazaydı.

Dolayısıyla iki maç biraz fazla geldi, 1 de az olur ama, ben 1+1 veya 1+ağır para cezası bekliyordum. İnşallah tahkim de birini saha kapamaya çevirir. Bilica'nın cezası zaten saçma sapan.

Bu arada pek medeni GS'lilerimizin demeçlerini hayretle izliyorum. Birkaç taraftarın attığı, organize olmayan, sadece bir derbi gerçeği olan birkaç şişeye karşılık; koca koca yöneticiler çıkıp "BUNUN SAMİYENİ VAR KANKALAR HADİ BAKALIM" diye provoke edici, organize tribün terörüne göz yumulacağını belirten açıklamalar yapıyorlar.

Her sefer aynı şey oluyor, "FB bize attı biz de onlara atacağız şimdiden de üstü kapalı söylüyoruz ilkokul çocuğu gibi bakın", "biz el sıkmayız FB olsa bizimkini sıkmazdı çünkü tahmin ediyoruz" gibi sidik yarıştırmalar gösteriyor ki, bütün takımlar aynı "şeyin" laciverti/kırmızısı/siyahı aslında. Sadece ellerine geçen ağlama fırsatlarını ne şekilde değerlendirdikleri değişiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Bu arada pek medeni GS'lilerimizin demeçlerini hayretle izliyorum. Birkaç taraftarın attığı, organize olmayan, sadece bir derbi gerçeği olan birkaç şişeye karşılık; koca koca yöneticiler çıkıp "BUNUN SAMİYENİ VAR KANKALAR HADİ BAKALIM" diye provoke edici, organize tribün terörüne göz yumulacağını belirten açıklamalar yapıyorlar.

Böyle bir açıklama yapılmadı.

Dediğinin tam tersi olay söz konusu.

Ha tabi, başlık olarak "NASIL RAKİP KONUK EDİLİR BİZ GÖSTERECEĞİZ" manşeti atıyor gazete hit almak için. Sen de RAAAAAAAAAAGEEEEEEEEEEEE diye okumadan yardırıyorsun. Haklısın.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

"TV görüntülerinden ceza verilmiyor" diye biliyoruz da, nerede okuduğumu unuttum şimdi ama Bilica'nn hareketi raporlarda yok diyordu maçtan sonra okuduğum bir haber. Biraz kafalarına göre yapıyorlar yani o işi resmen.

Gönül ister ki hiç küfür edilmesin ama pek mümkün olmadığını hepimiz biliyoruz Türk derbilerinde, ama ortalamanın gayet altında küfür edildi, maddeler de aynı şekilde. GS 10'a yakın korner kullandı, Keita'nın sırtındaki göz dışında hiçbir sorun olmadı. Maçtan önce Arda'nın provokasyonu yüzünden atılan sınırlı sayıda maddeden biri hakeme isabet etti, orada kimsenin hakeme bir şey atmak için bir sebebi yoktu, tesadüf ve kazaydı.

Dolayısıyla iki maç biraz fazla geldi, 1 de az olur ama, ben 1+1 veya 1+ağır para cezası bekliyordum. İnşallah tahkim de birini saha kapamaya çevirir. Bilica'nın cezası zaten saçma sapan.

Her sefer aynı şey oluyor, "FB bize attı biz de onlara atacağız şimdiden de üstü kapalı söylüyoruz ilkokul çocuğu gibi bakın", "biz el sıkmayız FB olsa bizimkini sıkmazdı çünkü tahmin ediyoruz" gibi sidik yarıştırmalar gösteriyor ki, bütün takımlar aynı "şeyin" laciverti/kırmızısı/siyahı aslında. Sadece ellerine geçen ağlama fırsatlarını ne şekilde değerlendirdikleri değişiyor.

:D:D
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

bölümde okuduğum en komik mesajdı, teşekkürler sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...