kermit Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 bu dünyanın kahrını çekecekse ölsün bencede =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Bizim gibi topluma ve insanlara herşey müstahak kendimi dışında tutmuyorum, daha öncede dedim bu ülkede "insanlık" azınlıkda ve eziyet görüyor, gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 en iyi kürt ölü kürt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 kürdistan>istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 bi üst levelı da asya olur dicektim de zaten öyle bi isim var asddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 daha öncede denmişti kızı babasından ömür boyu nefret edicek ismi yüzüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Cons said: kürt kürttür. K.rt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D'artagnan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Fistan said: öldürceksin cocuğu babasının eline vereceksin git kürdistana göm diye. al sana babacim http://images.jambase.com/fans/OFtroll/Forum_Troll.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 yazdım bir kac bir sey ama sildim,hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Bir kürtten daha fazla sevmediğim birşey varsa, o da bebek kürttür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 tam bir hayvanlık, baska birsey degil. cahil seref yoksunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Tahrikten ote birsey degil. İyi bok yiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 çaşıtlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 9 harflilerin oyunu bunlar, tahrik olmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 kızına yazık, ailesinin mallığından bu işlere alet oluyor, resmen ebeveyn olma kapasitesinden yoksunlarmış. nasıl çakma türk milliyetçileri varsa çakma kürt milliyetçileri de var. hayır aşırı milliyetçileri eleştiren aydınlar çıkıp bu olaya sempatiyle yaklaşırlarsa onların da aydınlığına koyayım afedersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Fistan said: öldürceksin cocuğu babasının eline vereceksin git kürdistana göm diye. ne bicim insanlarsiniz anlamiyorum ki. gaz alip minnacik cocugun olumunu bu kadar icten dileyebilecek hale gelmek icin ne yaptiniz? hayatinda herhangi bir insanin yuzune bakarak "cocugun geberir umarim" diyebilecek cesaretin var mi? gerekli sartlar ve rasyonalize edilebilecek bahaneler verildiginde daha ne kadar dusebilirsiniz? milgram deneyi nedir bilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 çok fazla soru sormuşsun müsadenle hepsine evet demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Yeni doğmuş bebeklerini bile şov malzemesi yapan, ilkokul veletleri gibi arkadaşları arasında "lafı nasıl koymuşuz?" şeklinde tatmin olmaktan öteye gidemeyecek tiplerden bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Redeagle said: Yeni doğmuş bebeklerini bile şov malzemesi yapan, ilkokul veletleri gibi arkadaşları arasında "lafı nasıl koymuşuz?" şeklinde tatmin olmaktan öteye gidemeyecek tiplerden bahsediyoruz. ustteki sorulardan birini tekrarliyorum: said: gerekli sartlar ve rasyonalize edilebilecek bahaneler verildiginde daha ne kadar dusebilirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Sana iyi eğlenceler sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 zamanında çocuğuna fidel ismi verenler ile kürdistan ismi verenler arasında korelasyon var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Fidel Varolan bir ülkenin liderinin ismidir çocuğun isminin olduğu bi ülke bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Zamanında Bulgaristan'da bir adam çocuğunun adını Manchesterunited koymuştu güldük buna. Buna daha fazla gülerim, estetik olarak Kürdistan çok kötü duruyor ahaha.Politik duruş sergileyeceğim diye kızın hayatını baltalamış hala ufacık bebek için böyle sözler söylenir mi diyorsunuz, kız zaten ölü doğmuş gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 sıkıntı yaşarsa değiştirir, amma dert ettiniz. :) ha liberal düşüncemle bile ismin çok yersiz ve acayip olduğunu söylemeden edemiyorum mesaj atmışken. politik duruş yapmanın bile bir adabı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar