mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=0RiKTUc0bgU&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mayısta L4D2 e 1 in mapleri gelecek diyorlardı ne oldu o mevzu vazmı geçtiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 aynen ya gelsin o mapler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 şu sınavlara girmeden bi bağırıp çağırıp oynamak istiyorum ya öf allahım. şu soğutucuyu getirdikleri gün 3-5 el atıcaz lan. kaçmayın, KAÇMAYIN! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 her allahın günü oynadınız şu oyunu ben yeni pc aldım millet kayıp ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ben biraz sıkıldım gibin oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Ben yokum o yüzden, sıkılıyorsunuz bensiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 herkes senin gibi işsiz mi olôôôm. şu ara finaller spawn killer gibi. kafayı kaldırınca çakıyorlar. bi de adam bulamıyoruz lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 liberal said: bi de adam bulamıyoruz lan! ben varım da kimse invite atmıyor akşamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 http://26.media.tumblr.com/tumblr_ldi9swjjSP1qfo50do1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 lath ahahuah bone genelde awaysin sen ya. bu akşam 9.30 gibi maç çevireceğiz o zaman bilginizde olsun. Ayrılacak olan varsa da ayrılmasın atalım bir kaç el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 bu akşamki oyun için co ya teşekkür ederiz. o olmasa kazanamazdık , iyiki varsın :) ps: her el en heycanlı yerde bi pause koyacam artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Bu oyunu TR'de 30-40 TL ye bi yerden alabilir miyiz ? Ya da serial satın alma var mı güvenlir yerli/yabancı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 BOX istiyorsan D&R, online istiyorsan Steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Oha ya 11 GB imiş , aldık indiriyoruz , geceye anca biter anasını satıyım ,hevesim kursağımda kaldı :D Yok mu bunun 4-5 Gig lik bi ISO su steam de serial verse ne gzl olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 10mbit fiberle saatte 3600mb indirebiliyorsun. 11gb 3-4 saatte iniyor. fiberin varsa sorun değil yani. ama tabii 1mbit adsl kullanıyorsan anca 30-40 saatte iner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Arkadaşın evindeyim şu 8 Mbit'e kadar olandan var kendisinde , iso verse en azından 2 PC ye de kurardık. 3-4Mbit gibi bi bağlantı alabiliyoruz 5-6 saat sürecek gibi. Neyse artık eve geçince bi posta da ben indirim , neyse ki bende 750 KB ile iniyor. 10 Mbit ne her yerde yok ki be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis2 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 2 ayrı PC'ye kuracaksanız ve 2 kere indirmek istemiyorsanız birine indirin, Steam'den backup alın, sonra öbürüne kurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 export - import yapınca başka bir steam acc ounta kullanabiliyor muyuz ? Para tekrar ödemek koşuluyla tabi. Maksat arkadaşım alınca da DL etmesin , direk import etsin bir şekilde ? Gerekli patch'ler , map'ler steam üzerinden mi indiriliyor , oyun ekranından mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 başkasının oyununu kopyalasan da senin steam hesabında o oyun yoksa oynayamazsın zaten. patchler otomatik iniyor, mapleri ise başka sitelerden indireceksin. gerçi çoğu kişi official mapleri oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 bıkmadınız mı bu oyundan hala ya yuh. piyasadaki coop eksikliğinin en büyük göstergesi bu oyun olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Beyler ben online takılmak istediğimde nedense az sonuç çıkıyor. Oynayanlar mı azaldı yoksa bir ayar mı çekmek gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 download region'ı değiştir, dedicated'a girmiyorsan regiona bağlı oluyordu galiba l4d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Peki neresini yapayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar