Liebe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 daha çok farkta olabilirdi ahaheha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 eregorn2 said: bu arada Lizard King benim :( dedim grave sana bu adam patiden diye... dinlemiyorsun ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Bone said: eregorn2 said: bu arada Lizard King benim :( dedim grave sana bu adam patiden diye... dinlemiyorsun ki :( Öyle dediysen de duymadım. 4 kişi aynı anda konuşunca özellikle senin o kısık sesin hiç duyulmuyor. Yazdıysan da okumadım çünkü 10 kişi aynı anda yazınca genelde bakmıyorum konuşmalara =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 senin o lanet olasi kisik sesini duymak istemiyorum adamim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 biz şimdi kimi eziyoruz perşembe günü? o değilde pingim fazla lan şit fak bu arada patiye ters hareket varsa çekilsin 3 takımda turnuvadan, turnuva turnuva olmaktan cıksın ahahah öyle bi durumda haberdar edin bence. bırakın kendi aralarında oynasın 3 takım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 perşembe bizlen oynuyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 bu dandik oyunun nesini oynuyosunuz panpalar sabah akşam kendi bölümünde trollük de bi ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 multi çeviremiyorum diye içerleme silph, nazar etme nolur, git bi internet al senin de olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 dod, vanilla cod ve "milenyum oyunu" beleş black opsumu oynuyorum daha ne yapayım (vcod hala serinin en iyisi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Silphatos said: daha ne yapayım leftforded oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frosten Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ben geldim, hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Frosten said: ben geldim, hayırlı olsun Selamı hello Frosten. Yeni balonunla aramıza hoş geldin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Silphatos said: bu dandik oyunun nesini oynuyosunuz panpalar sabah akşam kendi bölümünde trollük de bi ayrı adam sahibi beyler, ne derse haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frosten Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 GraveRobbeR said: Frosten said: ben geldim, hayırlı olsun Selamı hello Frosten. Yeni balonunla aramıza hoş geldin =) Eyvallah Robi :) patlatalim balonu hep birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Frosten kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Bone said: multi çeviremiyorum diye içerleme silph, nazar etme nolur, git bi internet al senin de olur :) http://images2.memegenerator.net/ImageMacro/5890017/he-jelly-ohhe-jelly.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 xunn said: Frosten kim? Frosten.RW nooblar tanımaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 varmı takılalım 1 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 xunn said: Frosten kim? Frosten'a çok dikkat edin. İleride çok büyük bir oyuncu olacak. Onunla aynı oyunda oynayabilenler "Frosten ile birlikte oynamıştık" dicek asdasdasf xD Frosten bizim kanka. Her oyunda patiden bahsedince adam dayanamadı geldi =) İleride inşallah bize server temin edecek çok mübarek bir insandır kendisi. Frosten, dün bahsettiğin o logoyu istiyorum hacı. Söz verdin ben anlamam =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Sen kimsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 GraveRobbeR said: xunn said: Frosten kim? Frosten'a çok dikkat edin. İleride çok büyük bir oyuncu olacak. Onunla aynı oyunda oynayabilenler "Frosten ile birlikte oynamıştık" dicek asdasdasf xD Frosten bizim kanka. Her oyunda patiden bahsedince adam dayanamadı geldi =) İleride inşallah bize server temin edecek çok mübarek bir insandır kendisi. Frosten, dün bahsettiğin o logoyu istiyorum hacı. Söz verdin ben anlamam =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Lyvanna_Dolores said: OF XUNN NE KADAR İYİSİN. =)))))))99 True dat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Lyvanna_Dolores said: GraveRobbeR said: xunn said: Frosten kim? Frosten'a çok dikkat edin. İleride çok büyük bir oyuncu olacak. Onunla aynı oyunda oynayabilenler "Frosten ile birlikte oynamıştık" dicek asdasdasf xD Frosten bizim kanka. Her oyunda patiden bahsedince adam dayanamadı geldi =) İleride inşallah bize server temin edecek çok mübarek bir insandır kendisi. Frosten, dün bahsettiğin o logoyu istiyorum hacı. Söz verdin ben anlamam =D süper bi bölümdü bu ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NcCastiel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 maxigenous said: Spectator olarak maça girebiliyoruz güya. Hani alakasız biri de değilim oynayacağım düzenlenen turnuvada. Turnuva takımlarından oyuncuların izlemekte önceliği olsun dedim. İki dakika sonra adam kafasına göre banladı serverdan. Kicklemedi bile banladı yani. Çok istedim listemde olsun diye ama yoktu. Bu mesaj için kaydoalyım dedim. İlk olarak servera girildiğinde bazı problemler olduğunu gördük,Pills alan kişi çıkıp girince Pills kayboluyordu.Ve sürekli seyirciler girdiği için millet girip çıkıyordu.Enteresan bir bug'tı. Hem ben hem klan arkadaşım Alone servera girmemenizi rica ettik.Hele ben ben söyleyene kadar girmeyin diyerek 3 kere uyardım.Tam 3 kere dile kolay.Siz girdiniz kickledim,tekrar girdiniz tekrar uyarıp kickledim,3.sefer geldiniz artık banladım.Sizin izlemeniz benim hakemlik yaptığım turnuvada sorun olmamasından önemli değil kusra bakmayın.Laftan anlasaydınız böyle sorunlar olmayacaktı.2 kişi tarafından defalarca uyarıldınız.Ayrıca girmeyin diye yalnızca 10 dakikalığına banlandınız bunu da ekliyeyim. Ayrıca listende ekli olsam nolucak? Ergen ergen hareketlere girmeyin lütfen,çok girmek istiyorsanız da,böyle üye olmadığım forumlarda arkamdan konuşarak değil,yüzüme söyleyerek yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar