Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead 2

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

Bone said:

eregorn2 said:

bu arada Lizard King benim :(

dedim grave sana bu adam patiden diye... dinlemiyorsun ki :(

Öyle dediysen de duymadım. 4 kişi aynı anda konuşunca özellikle senin o kısık sesin hiç duyulmuyor. Yazdıysan da okumadım çünkü 10 kişi aynı anda yazınca genelde bakmıyorum konuşmalara =)
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

Frosten kim?

Frosten'a çok dikkat edin. İleride çok büyük bir oyuncu olacak. Onunla aynı oyunda oynayabilenler "Frosten ile birlikte oynamıştık" dicek asdasdasf xD

Frosten bizim kanka. Her oyunda patiden bahsedince adam dayanamadı geldi =) İleride inşallah bize server temin edecek çok mübarek bir insandır kendisi.

Frosten, dün bahsettiğin o logoyu istiyorum hacı. Söz verdin ben anlamam =D
Sosyal ağlarda paylaş

GraveRobbeR said:

xunn said:

Frosten kim?

Frosten'a çok dikkat edin. İleride çok büyük bir oyuncu olacak. Onunla aynı oyunda oynayabilenler "Frosten ile birlikte oynamıştık" dicek asdasdasf xD

Frosten bizim kanka. Her oyunda patiden bahsedince adam dayanamadı geldi =) İleride inşallah bize server temin edecek çok mübarek bir insandır kendisi.

Sosyal ağlarda paylaş

Lyvanna_Dolores said:

GraveRobbeR said:

xunn said:

Frosten kim?

süper bi bölümdü bu ya :D
Sosyal ağlarda paylaş

maxigenous said:

Spectator olarak maça girebiliyoruz güya. Hani alakasız biri de değilim oynayacağım düzenlenen turnuvada. Turnuva takımlarından oyuncuların izlemekte önceliği olsun dedim. İki dakika sonra adam kafasına göre banladı serverdan. Kicklemedi bile banladı yani. Çok istedim listemde olsun diye ama yoktu.

Bu mesaj için kaydoalyım dedim.

İlk olarak servera girildiğinde bazı problemler olduğunu gördük,Pills alan kişi çıkıp girince Pills kayboluyordu.Ve sürekli seyirciler girdiği için millet girip çıkıyordu.Enteresan bir bug'tı.

Hem ben hem klan arkadaşım Alone servera girmemenizi rica ettik.Hele ben ben söyleyene kadar girmeyin diyerek 3 kere uyardım.Tam 3 kere dile kolay.Siz girdiniz kickledim,tekrar girdiniz tekrar uyarıp kickledim,3.sefer geldiniz artık banladım.Sizin izlemeniz benim hakemlik yaptığım turnuvada sorun olmamasından önemli değil kusra bakmayın.Laftan anlasaydınız böyle sorunlar olmayacaktı.2 kişi tarafından defalarca uyarıldınız.Ayrıca girmeyin diye yalnızca 10 dakikalığına banlandınız bunu da ekliyeyim.

Ayrıca listende ekli olsam nolucak? Ergen ergen hareketlere girmeyin lütfen,çok girmek istiyorsanız da,böyle üye olmadığım forumlarda arkamdan konuşarak değil,yüzüme söyleyerek yapın.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...