Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead 2

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

Valve arada çaktırmadan patch mi çıkardı da her oyun absurd olaylar olmaya başladı. Gülmekten oyunu oynayamıyoruz bütün ciddiyet gidiyor pata küte takılmaya başlıyoruz.

Yok tank patlar ,suya düşer, yok smoker tepeden adamın üstüne atlayıp düşürür, vb..

İlginç olaylar olmaya başladı :)
Sosyal ağlarda paylaş

jonq said:

yok smoker tepeden adamın üstüne atlayıp düşürür

tepeden baktım aşağada kavga var, smokerla çektim birisini. koparttılar dilimi. ardından "ragequit" misali atladım adamların kafasına, tam üstüne düşüp pençe vurdum baktım yerde.

o değil de dün birisi chargerla tam dibimde charge etti tuttu beni. o nasıl oldu ben hala onu düşünüyorum. normalde chargerla birisinin dibinde charge edince geri sekiyor adam çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

jonq said:

Valve arada çaktırmadan patch mi çıkardı da her oyun absurd olaylar olmaya başladı. Gülmekten oyunu oynayamıyoruz bütün ciddiyet gidiyor pata küte takılmaya başlıyoruz.

Yok tank patlar ,suya düşer, yok smoker tepeden adamın üstüne atlayıp düşürür, vb..

İlginç olaylar olmaya başladı :)

offf geçen gün patiden birileriyle oyunda oldu galiba , smokerla adamın üstüne atlayıp tutmuştum , tam kafasının üstünde durup sardım dilimle gülmek resmen altıma sçtm ss falanda alamadım inanılmaz bi olaydı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

jonq said:

yok smoker tepeden adamın üstüne atlayıp düşürür

tepeden baktım aşağada kavga var, smokerla çektim birisini. koparttılar dilimi. ardından "ragequit" misali atladım adamların kafasına, tam üstüne düşüp pençe vurdum baktım yerde.

o değil de dün birisi chargerla tam dibimde charge etti tuttu beni. o nasıl oldu ben hala onu düşünüyorum. normalde chargerla birisinin dibinde charge edince geri sekiyor adam çünkü.
bi adım geri atmış olabilir, vurmadan önce sağ tık yapmış olabilir. öyle yapınca chargelayabiliyor sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...