LethE Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ben bari odadaki kişileri dengeliycek adamları çağırıryorum, başkası kurunca spamfest çekiyo listesine geçiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 LethE said: ben bari odadaki kişileri dengeliycek adamları çağırıryorum, başkası kurunca spamfest çekiyo listesine geçiyo. +2 +3 lazım olduğunda ve kimse gelmediğinde öyle oluyor. Çok zevksiz çok. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 heralde ben bu spamfest kategorisindeyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Valve arada çaktırmadan patch mi çıkardı da her oyun absurd olaylar olmaya başladı. Gülmekten oyunu oynayamıyoruz bütün ciddiyet gidiyor pata küte takılmaya başlıyoruz. Yok tank patlar ,suya düşer, yok smoker tepeden adamın üstüne atlayıp düşürür, vb.. İlginç olaylar olmaya başladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 jonq said: yok smoker tepeden adamın üstüne atlayıp düşürür Zuahahaha =D Yok artık daha neler.! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 jonq said: yok smoker tepeden adamın üstüne atlayıp düşürür tepeden baktım aşağada kavga var, smokerla çektim birisini. koparttılar dilimi. ardından "ragequit" misali atladım adamların kafasına, tam üstüne düşüp pençe vurdum baktım yerde. o değil de dün birisi chargerla tam dibimde charge etti tuttu beni. o nasıl oldu ben hala onu düşünüyorum. normalde chargerla birisinin dibinde charge edince geri sekiyor adam çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 jonq said: Valve arada çaktırmadan patch mi çıkardı da her oyun absurd olaylar olmaya başladı. Gülmekten oyunu oynayamıyoruz bütün ciddiyet gidiyor pata küte takılmaya başlıyoruz. Yok tank patlar ,suya düşer, yok smoker tepeden adamın üstüne atlayıp düşürür, vb.. İlginç olaylar olmaya başladı :) offf geçen gün patiden birileriyle oyunda oldu galiba , smokerla adamın üstüne atlayıp tutmuştum , tam kafasının üstünde durup sardım dilimle gülmek resmen altıma sçtm ss falanda alamadım inanılmaz bi olaydı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 http://d3uwin5q170wpc.cloudfront.net/photo/92783_700b_v1.jpg what i learned from l4d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 haha güzel olmuş. bomba olayına ben de kafayı takmıştım bi ara da sonra geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Şöyle de bi ezmiştik bi ara sdf http://i.imgur.com/jBlFU.jpg karşı takımdan bi zaugnayı görebiliyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 oynıyalım mı? mulgear benim steam şeyim eklersiniz gerekirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 adam cıkmaz heralde versus atalım yabancılara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 adama oynıyalım dedim 5dk da kıvırdı "Mulgear: üşendim eheh" dedi lan. çağırmayın oyuna kafiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 yeni map çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Sen demesen bakmayacaktım update news'a. Voice codec'i değiştirmişler, bakalım sesler nasıl olacak sonra ki oyunda. Yeni map'te betaymış henüz ona göre denemek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 yeni harita bana inanılmaz zor göründü.çok pis kör noktalar var bir kişinin sürekli geride kalabileceği, köprüde aşağı atmalar falan filan.kolay kolay bitirilemez gibi geliyor , versusta görücez bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Lyvanna_Dolores said: LathspeLL said: tank uzaktan taş atmaya başladı. LathspeLL said: tank uzaktan taş atmaya başladı. LathspeLL said: tank uzaktan LathspeLL said: atmaya başladı. LathspeLL said: taş AHAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 tanklar taş atmasın, livannalar oyuna girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 yeni map infected açısından avantajlı ama bu iyi bişey, çok güzel saldıracak ve çok güzel korunacak noktalar var, o yüzden bana çok tutulur gibi geldi, hem güneşli hava, bi sıkıntı mudmen var nefret ediyorum onlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Bone said: jonq said: yok smoker tepeden adamın üstüne atlayıp düşürür tepeden baktım aşağada kavga var, smokerla çektim birisini. koparttılar dilimi. ardından "ragequit" misali atladım adamların kafasına, tam üstüne düşüp pençe vurdum baktım yerde. o değil de dün birisi chargerla tam dibimde charge etti tuttu beni. o nasıl oldu ben hala onu düşünüyorum. normalde chargerla birisinin dibinde charge edince geri sekiyor adam çünkü. bi adım geri atmış olabilir, vurmadan önce sağ tık yapmış olabilir. öyle yapınca chargelayabiliyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 indiriyorum simdi var mı campaign atcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 yeni mapte çok gözyaşı akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 oynarım ben nutella mulgear steam id Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 5 dk afkyım hemen gelicem oynıyıcam ben de :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Bone said: tanklar taş atmasın, livannalar oyuna girsin. Ne zibidisin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar