Holy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 tamam hazırdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 friendi kabul et de cagırayım bi yerlerden? arada biri dc oluyo tam o sırada cagırıp katakulliye getirip başlatmak için diyorum. yoksa doldu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 11'indeki gelmek bilmeyen bütünlememden sonra o turnuva işini yapalım takımları bi güzel dengeleyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 sen gelmediğin için yeniliyoruz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 dışarda bırakmayın artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 of fena ezdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 çok yakında sahalara geri döneceğimi haber edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ben daha uzun süre yokum, ist'e gidiyorum. :/ dönünce yazarım hdd ancak gelir zaten heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 bi oyuna bağlanmak isteyince plug-ins remove falan diyor nedir bu hiçbişi yüklemedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 şu mapleri indirin: 1- i hate mountains http://www.ihatemountains.com/download-left-4-dead-2/ 2- one 4 nine http://www.l4dmaps.com/details.php?file=7387 3- dead air modified http://www.l4dmaps.com/details.php?file=5775 4- death toll modified http://www.l4dmaps.com/details.php?file=5776 5- blood harvest modified http://www.l4dmaps.com/details.php?file=5772 6- dead before dawn, too http://www.l4dmaps.com/details.php?file=7221 kurulum aşaması: bu 6 haritayı indirin. arşiv dosyasını açın. ...Steamsteamappscommonleft 4 dead 2left4dead2addons klasörünüze gelin. arşivin içindeki vpk dosyasını bu klasörün içine atın. vpk dosyasını attıktan sonra üstüne çift tıklayın. "was successfully installed" yazısını görün. ??? profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Comanchi was here... cmnchr beyler eklersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Bizim eklememizden ziyade Pati L4D ve Paticik L4d2 gruplarına girersen daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zyprexia Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 gecko said: bi oyuna bağlanmak isteyince plug-ins remove falan diyor nedir bu hiçbişi yüklemedim :Soyunu steam üzerinden aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ilk 2si dışındakileri indiremedim. free download manager kullanıorm orda baslıyo daha sora stopped diyo. invalid username and password diyede hata veriyo ama siteye uyeyim ve username pass dogru gayette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 sitedeki GameServers.com serverlarından indir, yavaş indiriyor ama premium hesabım veya üyelik olmadığı için onu kullanıyorum, browser indiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ordan deniyorumda indirmiyo ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 bence sorun sende. bende at gibi inmişti bütün mapler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 45saniye felan bekletiyor, acaba download programı kullandığın için mi yapıyor. direk browserdan da mı indirmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 firefox la flashgot kullanarak flashgetle de denedim bi yere kadar indirdi sora durdu. bi browserla indirmeyi deniyim bakıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 olmazsa dosyaları sıkıştırıp torrent açayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Browserdan indirmek sux :( ama indi hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 indirio su anda browserdanda çok yavas beklenildiği gibi. neyse artık inidirirm akşama kadar kalanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 valla 150-250 arsı bi hızla indirdi nesi yavaş bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 bende 35 40 la indirio işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 440mb harita mı olur be peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar