Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 duruma göre toplam 5 dakkada sürebilir.1 saatte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 artık şu yeni haritalarda falan oynasak. seçelim 3 5 harita yuklesin herkes. onlarıda oynayalım. farklılık olur. bazı haritalar baymaya başladı hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 http://www.l4dmaps.com/details.php?file=7387 Bunu indirin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 aynen bunu yuklesin herkes işte. baya guzel bi map. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Haritayı tanımak istiyenlerde şunu izliyebilir http://www.youtube.com/watch?v=N9rj1mSMZAg&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 oha 42 dakkalık video LSKDF izlerim ki ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 abi indirin açın single oynayın 42 dakka onu izliceğinize asdasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 imkanlar vs :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Bu yeni mapte survival ın sağ çıkma ihtimali yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Katılıyorum. En büyük korkum var lan burda :( ilk bölümdeki asansörde spitter içeri bi tükürse bütün takım gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 indirinde oynayalım bu aksam. hadi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 NolaxThensbane said: http://www.l4dmaps.com/details.php?file=7387 Bunu indirin işte link arkada kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Ya şimdi videoyu izliyorumda abi imkansız yani imkansız buranın bitmesi bitmesinide geçtim acayip korkunç bir harita nasıl oynucaz biz bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ben normalde oyundan 60-70 fps alırdım. şimdi 20-30 larda sürünüyor. tek değişen internet bağlantısı pcde. eskiden modem benim pcye bağliydi şimdi arkadaşın pcye bağli. böyle şeylerin etkisi olur mu? hiç anlamamda bu işlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 mokoko said: tnkt said: doğru adres http://www.l4dmaps.com/details.php?file=7387 indiriorm bunu. indirsin herkes bu aksam deneyelim. 173 mb ztn abi ben kuramadım bunu? içinden vpk uzantılı bi dosya çıkıyor. ama açamıyorum bu dosyayı. normalde steam'i yönetici olarak çalıştırınca açabiliyorum zaten anca onunla alakalı mı sorun çözemedim. öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 abi indirdiğini direk çift tıklayıp açıosun yukleniyo direk. bende boleydi en azından. external linkten indirmeyi deneyin eğer ordan indirmediyseniz. en alttaki link oluyo. ben ordan indirdim hiçbi sorun olmadan temiz temiz yukledi hatta single olarak açtım oynadım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 valla bende zip indi açtım dosya var işte de tıklayınca açılmıyor bişey. steami açamadım diyor. steam açıkken deniyorum gene yemiyor. bana steam'i her koşulda yönetici olarak başlatma ayarı gibi bişi var mı onu söyleyin siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Challenge accepted! Ben, Sam, bone ve bir iyi oyuncu daha surviver deneyelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 LathspeLL said: Challenge accepted! Ben, Sam, bone ve bir iyi oyuncu daha surviver deneyelim! Tamam lan! Edik:Bende varım anlamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 benim hdd bozuldu, yenisi yarın gelecek en erken. iki gün daha gelemem herhalde windows kurma filan derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ya az kasılsa geçilir herturlu orası. bende katılırım lazım olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ben şahsen bütün haritaları bitirmenin imkansız olduğunu iddia ediyorum hala :) en fazla 1 tanesini tam olarak tamamlayabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Havalandırmalarda her türlü yanar takım charger yahut splitter alır tek başlarına. Katılım durumu nasıl başlıyalım olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 var mı ki yukleyen 8 kişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 yamulmuyorsam 5-6 kişi yüklemişti bugünde bikaç kişi yüklemiştir herhalde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar