-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=8URCyPNz6Ic&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Abi çok i*nelerdi, sen yoktun, bildigin sniperlık yapıyorum, Lath "Hazır olun beylerrrr" diye, bi vızırtı geliyor tepeden, birden yaklaşıyor böyle, ana avrat küfredek kosuyorum BAM diye götümde patlatıyorlar. Gözümden yaş geldi abi. bir yerde HAYIRRRR diye cıglık attım Xeno'ya patlat dediklerinde, direk dayadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 xunn'un sesini duyduktan sonra l4d2, bf3 felan farketmiyor ama l4d2'de daha iyi tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Çok iyi koduk. Erhan rage'i bambaşka güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 tek başıma ayrı bi takımım ya infected survivor harici başka bi sınıf daha koysunlar ben orda oyniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 left 4 red diye yeni oyun yapıyormuş valve. karakterler sam, xunn, zaugna olarak seçilebilecek. dördüncü char fix red. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 3. episode o kadar net dövdük ki daha başında. Bi Fizan gelip vurmadı yani. Gerçi o da Loxias'a çaktı bir tane. Loxias'la atışmalarımız yatakta bitecek galiba ya. Lath bir ara Bone'u bıcaklayacak sandım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Psikolojik olarak çökerttim seni bi ara o el kalkamadın yerden. Daha sonra red e sardım. Oda kalkamadı yazık. Geçi onunki nooblukdan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 MADBOY said: Lath bir ara Bone'u bıcaklayacak sandım sdf. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Loxias said: Psikolojik olarak çökerttim seni bi ara o el kalkamadın yerden. Daha sonra red e sardım. Oda kalkamadı yazık. Geçi onunki nooblukdan olabilir bırak şimdi.hantırla taciz ettim seni 2. chapter.bunları da söyle ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 orda tamamen takımın noobluğu vardı fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 lath ve bone.adam size nub diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Harir öldüğü gibi nasıl yardırdılar farkettiniz mi? Tam bir pranga herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ben dedim kesin bölümü bitirecekler, az kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 kötüydüm son maçta ama bilgisayara bişeyler oldu.Jockeyle zıplıyorum kaptı mı kapmadımı belli değil.Sonra 2 saniye sonra kapmış.Lag değil de başka bişey var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 benim hatam tankla bi vurdum direk öldü adam.bir an harir oldugunu bilemedim ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 takım kötüydü ya.Lath en son bone'u azarlıyordu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 şöyle bir adam buldum nette ama amacı trollemek mi sadece eglenmek mi yoksa gay rp si mi yapıyor anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 ABİ AHAHAHHHAHAHAAHKSŞJDKSALKLSDMFSDKLF VIDEO MUHTEŞEM! Abi o gay RP'si değil. İngiliz posh aksanı bu, kraliyet ailesi, soylular, eski conservative ingilizlerin aksanı budur. Gay'likle alakası yok yani. Hafif abartıyor o kadar. VE MUHTEŞEM YAPIYOR HERİF. LAVLEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 evet başında gay accent gibi düşünsem de nick in inspector oldugunu görünce kafama dank etti :d sadece l4d2 icin degil bir cok oyun icin bir ton video yapmış adam. adam steam forumlarında celebrity olmuş bildigin herkes tanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 youtube a girince sağda related videos diye gozukuyor zaten gormussundur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 ahah iyiymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 abi başından sonuna kadar güldüm göğsüm tıkandı gülmekten sonunda boğuluyordum az daha with thanks to democracy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 adamın hello ve lovely diyişi ahah ahaha tf de bi tane ergene denk geldi o iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Bugün bi oyun atalım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar