Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead 2

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

r vermemişiz, çıkıp klancı kapıyor bileları filan ne güzel. uyarıyoruz, bir özür bile yok. önceki bölümde gene çıkıp bölümün çeyreğini temizliyor saferoom dışında.

aynısını yapınca hemen jockey kapıyor.

good sport..

Xunn said:

Şimdi hepsine güzelce cevap vereyim ben delioglandan hiç tatsızlık çıkmasın Sam.

Ammo çıktı, anında klancının allahı Neme girdi size. Bizde microfonsuz, oyunun bakiri Dreagloth var, ve 3 map 2 atakta bitirdiniz, biz gayet eglenerek oynadık, hadi cevirmeye kasalım dedik. Geç oldu adam çıktı, Crowley zaten yer olursa dürt demişti cagırdım. Adam geldigi gibi bir aglamaya basladınız zaten daha tek el ateş edilmeden. Adam degistirelim dedik madem bu kadar ürktünüz tek adamdan, "yok yea, geç" tripleri. Hani ne istiyorsunuz bizden anlamıyorum.

Tek map oynandı, ve biz takımda bizi geri tutan olmadıgı için normalde oynadıgımız gibi oynadık yani.

İşte tam bu anda heryer gözyaşı oldu iyi mi. 3 Map 150 puan aldırıp tek map siz geri kalınca adam degistirmeyi teklif ettigimiz halde, şu yaptıgın QQ çok gereksiz abi hiç kusuruma bakma.

O oda temizleme olayını ben görmedim, yapan ayıp etmiş. Ama sen de biz R vermişiz çıkmanızı bekliyoruz, verdigimiz an fırladın ve tuvalette biz beklerken üstüme geldin kaptık başladınız sanıp.

Şimdi bu sırada suc kapanda mı yoksa "Hurr durr, onlar yaptı ben de yapıcam itemları toparlıcam, yakalarlarsa da basarım ragequit'i" diyip çıkan sende mi? Yakışmıyor vallahi.
Sosyal ağlarda paylaş

ammo iyi, neme iyi. ammo ilk bölümü zaten 500 pingle oynamış. red'i bize almışız. dreag çıktı, guti'nin kardeşi (yanlış hatırlamıyorsam) girdi. ne kadar iyi olduğunu beraber oynayan bilir. ben bildiğim için baştan söyledim. bizimkiler bilmediklerinden olsa gerek sallamadı.

dayak yedik bizimkiler başladı "vay adam süpermen" falan filan, bütün bölüm o muhabbeti dinledim. aradaki 400-500 farka güvenip reddetti bizimkiler, ben zaten voice'dan onlarla atıştım bu gereksiz cesaret için. ama tadımız bozulmasın diye hadi neyse.

burada bir çizgi çekelim çünkü ayrı bir olay silsilesi ve ragequit için yeterli değil benim ölçeğimde. olsa olsa "vay işte bundan yendiniz" geyiği dönecek bir hadise.

-----------------------------------------------------

bu crowley arkadaş da biz r vermeden maşallah çıktı bölümün çeyreğini temizledi, "hop napıyorsunuz" filan dedik de sonra içeri girdi. varan bir.

bu arkadaş sonraki bölümde çıktı bile'ı tuvaletten kaptı saldırı mekanı orada, bariz avantajı aldınız iki takım da aynı puandayken. uyardım, bir "pardon kusura bakma abi" deseniz gene neyse. o da yok. bariz bir "ensenize vururuz lokmanızı alırız" durumu başgösterdi. varan iki.

aynısını ben yapmaya (bile r verilmeden almaya) çalışınca sen jockey'le kaptın. bir özür bile yok. varan üç.

eğlencesine oynuyoruz eyvallah ama onun da bir adabı var kendine göre. şuradaki üç adımın herhangi birinde bir tane "afedersin" alsak gene dert değil. asgari şu kadar saygımız olsun birbirimize.

chatten yazıyoruz yani, bir kişi görmediyse kalan üç de mi görmedi? bir kerede görülmedi öbür iki kerede mi? takım arkadaşım halt yiyince ben onun adına özür diliyorum saçmalama olunca.
Sosyal ağlarda paylaş

Xunn said:

Abi kusuruma bakmayın, ben çok seviyorum o sniper yuvasını, çıktıgım anda öleceğimi tahmin ettigim halde o hissi tatmadan binemiyorum o helikoptere.

said:
Öncelikle fark 1400 falan. Hani bariz oyunu vermişiz, "Red'i aldık" saçma sapan bir argüman zira Drea bizde. Red bile bize girince dedi yani "abi bindik tepesine verdik kırbacı verdik kırbacı"

Şimdi adamın girip bile'ı aldıgı yer kapıdan 5 yard ilerdeki tuvalet değil mi arkadaşım? Final bölümünün kaçta biri ediyor bilmiyorum ama eger ilkokulda bölmeyi dogru ögrendiysem senin dedigin etmiyor. Ha şu var, biz hiç farketmedik adamın yaptıgını. Asıl sorun şu, bir bile mı sıktı bu kadar canını?

Senin takımın adamın bizle olmasıyla okay, bir tek sende var şikayet yani. Teklif ettigimizde tatsızlık çıkmasın diye "Ay hadi neyse bu da sizin olsu bari" tribini yapmayacaksın o zaman arkadasım. Sorduk mu? Sorduk. İstemediniz takım dengesi. Xeno dedi "abi ben geleyim Red'i verin." Hayır dediniz daha neyin aglaması ki bu? Ayrıca seni ben kaptım, ve yemin ediyorum başladın sandım yani, "Bana ne bana ne onlar yaptı ben de bile alıcam" gibi bir mantık yürütebileceğine ihtimal vermedigim için "Aha başladılar lan" diye anons ettim kaptım. Bir leş niyeti yok yani. Ha ne olur, daha ben lan noluyor diyemeden pat diye çıktın abi birşeyler yazıp. Sonra bir de "Ay benden özür dilenmedi" geyigi yapıyorsun. Geçiceksin abi. Hani 1 map biz ezdik, 1-2 değil 3 map 2 atakta bitirdiniz hala aglıyorsun hala inanamıyorum ya.
Sosyal ağlarda paylaş

crowley işin bokunu çıkarmış durumda. bir daha bizim maçlarımıza gelmesin mümkünse. ciddi ciddi tek başına bile ilerlese herkesi alabilecek bir modu var çocuğun. hayatını l4d'e adamış anladığım kadarıyla, smoker ile çektiğim zaman ve arkası bana dönmüşken bile nasıl olduysa dilden kurtulup thrust atıp öldürdü beni. ve o sırada herkes down.
Sosyal ağlarda paylaş

sam o alma konularında haklısın.

ama crowley girdi allah girmiş gibi bıraktık oyunu resmen.yani moral bozdun açık açık.yenildik bitti gitti çok güçlüler falan bizde bıraktık resmen adamlar 600 puan farkı kapadı

tamam baktıgında güçlülerdi ama abarttın biraz

son chaptera girereken 20 puan fark vardı.şansımızı deneyebilirdik

yani oynamışız o kadar 2 chapter kalmış devam edicektik düzgün düzgün

takım resmen bıraktı kimse konusmamaya başladı filan

yani güçsüzde olsak çarpışcaktık bence.

crowley yerine ortalama biri bile gelse ztn karşı takım xun xeno chaz güçlüydü herturlu
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

crowley işin bokunu çıkarmış durumda. bir daha bizim maçlarımıza gelmesin mümkünse. ciddi ciddi tek başına bile ilerlese herkesi alabilecek bir modu var çocuğun. hayatını l4d'e adamış anladığım kadarıyla, smoker ile çektiğim zaman ve arkası bana dönmüşken bile nasıl olduysa dilden kurtulup thrust atıp öldürdü beni. ve o sırada herkes down.

Xunn said:

Çok skillz değil aslında, her oyunda skillden daha önemli olan şey var çocukta, dedication. En geyik oyunda bile herif clan maçı tadında oynuyor, almak istemezsek almayız tabi, tadımız kaçmasın denizim. /brohug

bütün sorun sordugumuzda gurur yapıp "yok kalsın dengelemeyelim" demenizde. Onu diyen adam asla agzını açmamalı bir daha denge konusunda. Sorduk, fazla mı beyler dedik yani.
Sosyal ağlarda paylaş

moral bozmalık birşey yok red, tartının bir yanına 5 kilo, öbürüne 4 kilo koyarsan GUTS ile 4 kilo ağır basmaz. o olay anime'lerde olur ancak. 500 gramı birinden alıp öbürüne koyarsın, sonra iner çıkar tartı. eğlence olur.

çıkışımın nedenini yazdım, yenemeyeceğiz diye ragequit yapmadım yapmam. oynamak istemezsem "bitirelim ki?" diye sorarım, oynanmak istenirse uyarım. bırakmam.

"yok kalsın böyle döveriz merak etme sam" dendikten sonra bizimkiler ben sustum çünkü biliyorum nasıl devam edeceğini. ben itiraz etsem bana oyunbozan damgası gelecek. el sobaya değmeden cıs anlaşılmıyor bazen.

neyse işin takımında falan değilim ama sahilde geyiğine tavla oynarken biri zar tutar böyle, direkt kalkarım masadan. mesele bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Xunn said:

Abi klancı gerzegin teki yerine bize atar yapıyorsun sorun orada. Elemanın yaptıgı leşlik, ama küçük bir leşlik.

Hani biz de oyundayız, sadece adama odaklanıp çıkman hata. Bu kadar canını sıktıysa söylersin bana, aldıgım gibi "Abi dengelerden memnun değiller, seni şöyle kenara alalım sonra alırım gönlünü" biter.

Şu tadımız kaçmasın bir daha böyle, gel sorununu benimle çöz yani direk karsı takımdayım diye beni alıyorsun karsına.
Sosyal ağlarda paylaş

ya tabi.ama adamlar şu konuda haklı dreagloth sanırım yeni oynuyordu

yani bence bu yuzden dert değildi güçlü olmaları

şöyle düşünelim ammonun ping vs olmasa oyun daha erken biterdi.cunku yarım saat oyalandıkr esmen

dreahloth cıkmazdı ve muhtemelen fark atıcaktık
Sosyal ağlarda paylaş

abi valla drea bizdeyken her round 200 300 puan fark atarak bitirdiniz, o zaman da biriniz çıkıp diyeydi "dengesiz oldu bi dengeleyelim". neyse şurda dönen dramada 2 tarafın da haksız yerleri var, ikisine de laflar hazırladım.

daha önce de şu r verilmeden odadan çıkıp etrafı temizleme olayından mevzu çıkmıştı, o kadar uyardık yine yapıldı. yine uyarayım, yapmayın agalar.

onun dışında, ahmet'in chopper beklemesine gerek kalmadı son chapterda, tankımın güzide yumruğuyla zaten havalandı. bi de yerçekimini yenebilseydi ahh ah..
Sosyal ağlarda paylaş

Xunn said:

Ammo çıktı, anında klancının allahı Neme girdi size.

wat?

klancının allahı? neme? biz patiyle toplayşamaya başladığımızda bizimle takılan adamalardandı Neme. klancılık durumu yok ki. Dışarıdan adam alacak olsam 3dk'da adam bulurdum. Oysa patiye 5-6 kişiye sordum Neme gelebilirim dedi.

aha bey yukarıda ^
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen şubata kadar pati tayfasıyla deli gibi L4D oynardım. Hatta kendim baya random da takılırdım. Şubatta bir MMO ya sardım L4D e pek bakamadım zaten o zamanlar birşeyler olup oyundan soğutmuştu beni. Şimdi o MMO gitti l4d geldi :)

Hani öyle yeni başlayan biri değilim de klancı da değilim. Fazla pratik yapmışlığım var :P
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...