Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 benim bilgisayarı satayım sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 yaz specleri bakayım. para bulursam şöyle 4000 e bişiler toplamak istiyorum kafadan 10 sene gidicek bişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 4000'e alacağın şey bile max 4 yıl gider bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 adam cocuğuna da kullandırtmayı planlıyordu onu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 LethE said: yaz specleri bakayım. para bulursam şöyle 4000 e bişiler toplamak istiyorum kafadan 10 sene gidicek bişi :) bir kerede 4000$ 10 sene gitmez de 2,5 yılda bir 1000$ harcarsan 10 sene şahane gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ben 250-300fps ile oynuom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 over 9000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Sam said: LethE said: yaz specleri bakayım. para bulursam şöyle 4000 e bişiler toplamak istiyorum kafadan 10 sene gidicek bişi :) bir kerede 4000$ 10 sene gitmez de 2,5 yılda bir 1000$ harcarsan 10 sene şahane gider. This. Sakin boyle her seyin en sonunu alip uber otesi pc yapmayin. 4000$ yerine 2000$ harca, sonra upgrade'ler ile cok daha uzun omurlu kullanirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 yok yapayım dedim onu zamanında benim bünyede upgrade yok, aldığım yegane parça mouse klavye. kırılana kadar kullanıyorum, sonra yenisini alıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 upgrade yapman gerekmez 3 yılda bir değiştirirsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 deno çok ballıydın söylemeden edemicem adamı 3 ker eyalnız yakaladım 3 ünde de arkası dönükken bir anda dönüp havada vurdu.aim bot falan mıvar nedir sdfs bu arada tankta bug oldu kendi kendine öldü filan adamlar hileci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 bu red her oyunda aglıyo böle haberinz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 red hic konusmadin sana laflar hazirladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 abi bende mikrofon yoktu.gidip aldım açmadım henuz paketi.bi dahaki oyuna artık.kulaklıklı aldım cunku.ama sennheiserm var kıyamıom cıkarmaya zombi iken çok kötü oynadım ama geçrekten.bi türlü takıma uyum saglayamadım.surv iken iyiydim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Bizim takimin kimyasi tutmadi bugun evet. Arada olur oyle neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Red said: deno çok ballıydın söylemeden edemicem adamı 3 ker eyalnız yakaladım 3 ünde de arkası dönükken bir anda dönüp havada vurdu.aim bot falan mıvar nedir sdfs bu arada tankta bug oldu kendi kendine öldü filan adamlar hileci ahahahaha aynı şeyi bone da söyledi. skillz üzgünüm. feci ezdik, özellikle 'red zaten nub, deno'yu karşıya alalım eşitlensin' diyenlere meşrubatları kapatmaya yarayan plastiğe yönlendiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 başa baş gidioduk ama epilogun tank iken afk olması falan orda koptuk yoksa puanlar eşitti yani bi ezme yok dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Lan crowley kotuymus dediniz hepinizden iyi cikti adam. Esit olmayan takimlar kurmayin alalala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Patronun kim oldugunu gördünüz net bir şekilde. Bir daha Xunn abinize atarlanmazsınız. Ayberk rage moar faggot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 AAAAAGH BM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 İçinde tutma badmannerı ayberk, patlıcan cocugum. Çıhar, çıhar dışarığ. Za. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Hahahah msn'den patladı tavuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Red said: surv iken iyiydim ama bi de special tarafından kapılmış adamları daha çabuk kurtarsanız şukela olurdu hehe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mikrofonu buldum lan. Bi aksam cagirin beni de online gorurseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 haha öm atmışım guti kardeşler iyiydiler ya deno ve xunda iş yoktuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar