Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 varsa oyun varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 abi aynen kimse "gerek yok oynamayalım" şeysine katılmadı yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 lyv silmemişmiydin steami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 ya silebilir mi hiç ya sdfs steam silmek şu kitle için artık bilgisayar kullanmıcam demek gibi bişey. yok öyle bişey. bişeybişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Kimseye doğrudan doğruya laf atmıyorum o mesajda Bone. Birine atacaksam zaten açık açık söylerim. Senin yaptığın bayağı saçma hani de bir soluklan 2dk bekle bu adamlar ne diyor diye. Hani bu map'in başında kimse hazır değilken R demen gibi bişey. Bi bak abi kimde ne var ne yok. Biz son chapter'da değil 4.cü chapter'da saçmalamaya başladık. Xeno'yu attığımız nokta dışında tek bir atak yaptık mı? Ben hatırlıyorum adamlar kapıyıasansörü açana kadar 2 saldırı yaptık. O iki ataktada adamların en az 60 canı vardı med'le birlikte. Onun yerine oyununu oyna işte. Hani tamam orda kaldırdık seni farkettin heralde oyun devam ediyor, 2 dk bak bana ben iniyor muyum çatıdan diye. Ben seni bekliyorum baktım sen aşağıdasın ve mikrofonda hiçbirşey söylemedin. Yani de ki arkadaş atlıyorum zıplayayım ben de. Arada 500 fark olamsa yapar mıydın bunu? Hayır. E adamların yenme şansı varken niye böyle boş beleş hareketler falan. Ben yenme olayında değilim söylüyorum bi daha ama kusura bakmayın biz kıcımızı yırtıyorsak 3 chpter adamları yeneceğiz diye ve son chapter'da sıcıyorsak burda bir problem vardır. Sapıtmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 o bu degilde bu aralar deli gibi gerilim donmeye basladi oyunlarda. oyun abi bu, eglenelim diye giriyoruz, hirs yapilcak bi olay yok yani, stress atalim gulelim diye giriyorum ben, pro gamer degilim bisi degilim, rekabet olsun guzel bisi heyecanli oluyor da ben kazancam diye isi gerilime dokmek sogutuyor adami oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Revangelis said: lyv silmemişmiydin steami ehehe he......sildim valla... sonra tabi dayanamadım yükledim yine şimdi ac brotherhood inse de oynasak diye bekliyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 arada denk geliyor ya öyle hırslısı öyle oyuna denk geldim mi cıkıyorum onun harici genelde eglenceli oluyor. ha bide bone çok profesyonel oynuyormuş gibi geliyor bana hep.hani böyle takım elbisesini giyip l4d oynuyormuş gibi adam cok sogukkanlı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Ammo'ya Türkiye yaramadı, ingiltere'ye geri dönmeli tez zamanda, deli rage atıyor sağa sola hahahah. Önce ki sayfa da ki mesaja ve ardından Bone'un "gerizekalı diye bana diyorsunda." mesajı beni patlattı burda. Çok güldüm off. P.S. Brotherhood'u sileni bizzat Mario Auditore Assassin guild'inden atıyormuş. Assassinooolar sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Bone'da şeker gibi adam, harbiden sakin sürekli adam. Adam sinirlendiği zaman tek tepkisi foruma gelip yine çok sakince WOT döşemesi. Başka bir sinirini görmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Abi benim sinir kaybetmemize değil yaptığımız hareketlere bunu anlayın ilk önce. Sonuçta burada 2 saat yiyoruz. Ben bu geceki oyunda, her gece attığımız oyunlardaki gibi eğlendim, güldüm. Ne bone'a ne fast'a ne kutuluya kaba bişey/onların canını sıkacak bişey de demedim. Yaptığımız hatalara "ahh beee!" şeklinde tepki veriyorum, ragelemiyorum. Oyun sırasında da ragelemedim zaten. Benim sinir olma mevzum bambaşka ve kişisel bişey değil (bone her ne kadar kişisel alsa da). Yukarıda nedenini yazdım. 2 ay önce de aynı şey'e sinirlenirdim. Benim oyuna girince amacım her zaman kazanmaktı. Zaten oyunu oynarken de bana o heyecanı yaşattıran o. Hangimiz kazanmamak için giriyoruz bu oyuna? Ama sırf kazanmak için eğlenmeyi bir kenara atmadım ben. Egolarımı tavana fırlatıp hırs yapmadım ya da ne bileyim değil sadece kaybettiğimiz için, normalde de küfür etmedim. Takımları topladığınızda takım da seçmedim ben. Cünkü eğlenelim diye takıma giriyorum ben ezelim diye değil. Takımlar dengesiz olunca oo oynamam ben demiyorum ki. Dedim mi bugüne kadar? Sadece rekabet ortamı olsun diye 1 adam değiştiriyorum yoksa ben de bilirim ali gelsin veli gelsin ama ahmet gelmesin diye takımı ayarlayıp ezmeyi. Sağa sola kime rage atıyorum farkında değilim(harbi değilim lan!). Varsa attığım rage'ler oyunu kazanmamamıza değil hareketleredir. Şahıslara hakaret etmiyorum ben hareketlerini eleştiriyorum sadece. Kaldı ki aynı şey size de olsa aynı tepkiyi vereceğinizi düşünüyorum. Ne bileyim oyun eşit giderken Parish'in son chapter'ında köprüden kendimi aşağıya atsam nasıl hissedersiniz? OO EĞLENMEYE GELDİK BEYLERRR mi dersiniz? Sonuçta ortada bir emek var, daha fazlası bir enerji harcanışı var ve kazanmak o emeğin armutu elması muzu karpuzu falan. Var ise bu gece takımımda oyunda rahatsız ettiğim adam cıksın desin ki "ammo bunu bunu yapma abi" ben de hatamı düzeltmeye çalışayım. Benimkisi eleştri sadece, hakaret değil. Ha bu WoT'u döşettiğiniz için allah belanızı versin. Hakettiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 http://kcgreendotcom.com/CC/comics/cc-coolfrog.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 AMMO SENİ BU HALİNLE SEVİYORUZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 L4D lobisinde drama istemiyoruz. Kavga etmeyin. Ammo'yu da nasil kizdirdiniz anlamadim ki, cik cik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 ammo = graverobber 'ben xxx şeye kızmıyorum beyler, xxx yapmanıza kızıyorum' kalıbını kullanan herkes graverobber'dır bu dünyada. ayrıca bir daha mikrofonu olup da konuşmayan adam olursa onu hayattan banlarım. çok net söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Sen sus LAN köylü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 BAĞA MI DİDİN ? biz holy'i lan party'de banlatmadık, kicklettik onu orda. cafe sahibine alalım bu arkadaşı dedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 liberal said: Kimseye doğrudan doğruya laf atmıyorum o mesajda Bone. Birine atacaksam zaten açık açık söylerim. Senin yaptığın bayağı saçma hani de bir soluklan 2dk bekle bu adamlar ne diyor diye. Hani bu map'in başında kimse hazır değilken R demen gibi bişey. Bi bak abi kimde ne var ne yok. Biz son chapter'da değil 4.cü chapter'da saçmalamaya başladık. Xeno'yu attığımız nokta dışında tek bir atak yaptık mı? Ben hatırlıyorum adamlar kapıyıasansörü açana kadar 2 saldırı yaptık. O iki ataktada adamların en az 60 canı vardı med'le birlikte. Onun yerine oyununu oyna işte. Sapıtmamak lazım. 4. levelda "çıkalım artık bitsin bu oyun" denildi. dedim "bari bu bölümü bitirelim ondan sonra bitsin" dedim, ok denildi. 4. bölümde kendimi ona göre şartlandırdım, zaten biraz laylaylom oynadım başarısız ataklar felan yaptım ama yendik. 5. bölüme geçtiğimde "madem bitiriyoruz bari ölelim öyle bitsin" dedim gittim atladım. atladığım sırada "devam ediyoruz" dediniz, sonra sen sinirlenip mikrofonunu kapadın. sapıtan ben oldum. neyse doğrudur, gg. said: Hani tamam orda kaldırdık seni farkettin heralde oyun devam ediyor, 2 dk bak bana ben iniyor muyum çatıdan diye. Ben seni bekliyorum baktım sen aşağıdasın ve mikrofonda hiçbirşey söylemedin. Yani de ki arkadaş atlıyorum zıplayayım ben de. Arada 500 fark olamsa yapar mıydın bunu? Hayır. E adamların yenme şansı varken niye böyle boş beleş hareketler falan. Ben yenme olayında değilim söylüyorum bi daha ama kusura bakmayın biz kıcımızı yırtıyorsak 3 chpter adamları yeneceğiz diye ve son chapter'da sıcıyorsak burda bir problem vardır. bu arada onu kasten yaptığımı sanıyorsun herhalde ama yapmadım. herkes atlıyordu ben de atladım. atladıktan sonra geldi jokey, yapabileceğim bişi yoktu. 500 puan farkla felan alakası yok. boş beleş bi hareket diye algılıyorsan yapabileceğim bişi yok. Deacon said: L4D lobisinde drama istemiyoruz. Kavga etmeyin. Ammo'yu da nasil kizdirdiniz anlamadim ki, cik cik. ammoyu nasıl kızdırdınız sorusu tuhaf olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 ammo'nun suyuna gitmeniz lazım. yoksa adam saatli bomba sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 senko said: o bu degilde bu aralar deli gibi gerilim donmeye basladi oyunlarda. oyun abi bu, eglenelim diye giriyoruz, hirs yapilcak bi olay yok yani, stress atalim gulelim diye giriyorum ben, pro gamer degilim bisi degilim, rekabet olsun guzel bisi heyecanli oluyor da ben kazancam diye isi gerilime dokmek sogutuyor adami oyundan. katılıyorum, gereksiz sinir harbi yapıyorsunuz oyunda. Red said: ha bide bone çok profesyonel oynuyormuş gibi geliyor bana hep.hani böyle takım elbisesini giyip l4d oynuyormuş gibi adam cok sogukkanlı sdfs LathspeLL said: Bone'da şeker gibi adam, harbiden sakin sürekli adam. Adam sinirlendiği zaman tek tepkisi foruma gelip yine çok sakince WOT döşemesi. Başka bir sinirini görmedik. yok ya o kadar da sakin oynamıyorum aslında, bazen heyecanlanıp saçma sapan yerlere atak yapıyorum. ama dışardan sakin gözüküyorsam ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Ben su ana kadar bir kere yasadim o "yapamamaya kizma" durumunu. Onda da firefly falan vardi sanirim. Ben de atarlanmistim hatta "alalal ben boyle oynayamam beceremezsem beceremem egleniyoruz" gibisinden. Bizim pati tayfada bana hic denk gelmedi yapamamaya kizma durumu. Garip olmus. Neyse sinirler yatissin. Aksam hepinizi yumusatiriz dfs. Ha bu arada bone sen de sakin sakin kiziyosun hic caktirmadan heaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Bone bir kere smokerla witch'e çekemedim diye bana kızmıştı:(Neyse ki üzerimde nub kalkanı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Benimde sinirli bir dönemim vardı bir ara, kabak Rewendor'un başına patladı, ilk oyununu bizim takımda oynadı, öyle laflar ettim ki bir daha oynamadı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 lath sen neden konuşmuyorsun artık ya. bize kin tuttuysan söyle babuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuşuyorum, sor Ammo'ya, Revangelis'e falan. Takıma bağlı benim konuşmam. Takım susarsa bende susuyorum. Kilit kelime gaz. Dün mesela taktikte yaptık, konuştukta, bayağı güldük yani. Mesela bana "neden taktik vermiyorsun" diye kızılıyor arada, kimse konuşmazken 0'dan taktik vermiyorum. Ortaya birileri birşey söylerse bende fikrimi söylüyorum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar