Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi çikolatayı tercih ediyorsunuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tercihten kasıt sırf zevk olarak mı yoksa maddiyatı da hesaba katıcaz mı? Yani bana kalsa yabancı markayı (Toblerone mesela, bi de milky var freeshopta satılan) her zaman tercih ederim, ama bi çukulataya o kadar para vermek her zaman için mantıklı olmadığından tercihimi daha ucuzlardan yöne değiştiriyorum genelde :)
Mesaj tarihi:
alpella ole
krem değil ama çkolata, bambaşka birşey

bursa metro istasyonlarındaki yiyecek otomatlarını dolduran arkadaş, sana sesleniyorum, evet ole leri ben bitiriyorum, zaten 2 gündür kaldırmışsınız, sabote edicem makinelerinizi, akıllı olun
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Tercihten kasıt sırf zevk olarak mı yoksa maddiyatı da hesaba katıcaz mı? Yani bana kalsa yabancı markayı (Toblerone mesela, bi de milky var freeshopta satılan) her zaman tercih ederim, ama bi çukulataya o kadar para vermek her zaman için mantıklı olmadığından tercihimi daha ucuzlardan yöne değiştiriyorum genelde :)
aynen.arada sırada cebimde para olunca yada iddaa tutturunca bayılıyorum parayı alıyorum 4-5 tane toblerone u.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

alpella ole

bursa metro istasyonlarındaki yiyecek otomatlarını dolduran arkadaş, sana sesleniyorum, evet ole leri ben bitiriyorum, zaten 2 gündür kaldırmışsınız, sabote edicem makinelerinizi, akıllı olun
vay çakal vay.
ben de diyom nerde bu alpellalar. 2 gündür bulamıyom :'(
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

SeaGle said:

alpella ole

vay çakal vay.
ben de diyom nerde bu alpellalar. 2 gündür bulamıyom :'(

abi kaldırdı zibidiler ya, cidden mail atsak koyarlar mı,

ulan en büyük keyfimizdi kız arkadaşımla metroda ole yemek
üzüldüm lan :(
Mesaj tarihi:
sarelle nutellayı döver. hem bi kere nostalji işin içine giriyor. yemesi daha zevkli. birde kavanozu üreten mühendisler adam olsa dibinde sarelle kalmayan kavanoz üretseler makbule geçecek.

çikolata olarak toblerone, ferrero rocher ve tadelle.

ama toblerone u aklınız çıkmadan yemeniz için sağlam dolgulara yada dişlere sahip olmak lazım. yoksa dolgu söküyor resmen.
  • Yeni Oluştur...