Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Eskişehirspor - Beşiktaş JK - 24.10.2009 - 20:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

Ligde 10. hafta maçında Eskişehirspor, sahasında bugün Beşiktaş'ı ağırlayacak. İki takımda da önemli eksiklerin bulunduğu maç saat 20.00'de başlayacak.

BEŞİKTAŞ
Rüştü, Ekrem Dağ, İbrahim Toraman, İbrahim Kaş, İbrahim Üzülmez (İsmail Köybaşı), Serdar Özkan, Fink, Tabata, Tello, Nihat ve Bobo

ESKİŞEHİRSPOR
Iveca, Vucko, Naderevic, El Saka, Murat Önür (Volkan Yaman), Sezgin Coşkun, Koray, Doğa Kaya, Bülent Kocabey, Burak Yılmaz ve Mehmet Yılmaz
Sosyal ağlarda paylaş

onca sakat,eksik ve yorgunluktan sonra beşiktaş'ın kazanması çok ekstra birşey olur bence,üstüne üstlük eskişehir geçen haftayı bye geçti dinlenerek geliyor.

Betsson'da 3.6 gibi bir rakamla eskişehir'e oran vermişlerdi ama cesaret edemedim :) Şuan da iyi oranlar ama denenebilir.Eskişehir ya da beraberlik diyorum bende
Sosyal ağlarda paylaş

tunch said:

biz eksiğiz , eskişehir de eksik.. denizli beraberliğe çıkar , bok gibi maç olur :)

En kötü döneminde bile takımın tek iyi yeri olan defansif adamların eksikken beraberliğe nasıl çıkarsın bunu çözemedim.Eskişehir'in de forvetleri oynamayacak,Beşiktaş golü erken bulursa umduğundan kolay kazanır.
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş'ın çok ciddi bir pozisyonu olmadı, ilerde çok top kaptırıyor. Diğer taraftan ceza sahasına gelen toplarda da zorlanıyorlar az çok.

Eskişehirspor önemli pozisyonlara girdi ama gol bulamadı şimdilik. Hatta çok önemli iki pozisyonda zoru başarıp golü bulamadı.

Rüştü Ivesa'nın yolladığı topu ayağıyla ileri doğru vurup kornere attı. Hata yapıp gol yiyecek gibi duruyor.

Ayrıca, Eskişehirspor defans ve orta sahasını başarılı buldum. Hızlı ve başarılı pas yapıyorlar, ileriye iyi top çıkarıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...