PZero Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Ligde 10. hafta maçında Eskişehirspor, sahasında bugün Beşiktaş'ı ağırlayacak. İki takımda da önemli eksiklerin bulunduğu maç saat 20.00'de başlayacak. BEŞİKTAŞ Rüştü, Ekrem Dağ, İbrahim Toraman, İbrahim Kaş, İbrahim Üzülmez (İsmail Köybaşı), Serdar Özkan, Fink, Tabata, Tello, Nihat ve Bobo ESKİŞEHİRSPOR Iveca, Vucko, Naderevic, El Saka, Murat Önür (Volkan Yaman), Sezgin Coşkun, Koray, Doğa Kaya, Bülent Kocabey, Burak Yılmaz ve Mehmet Yılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 tello nun golü var, beraberlik bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 eskişehir yener yada berabere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 youla olaydı banko eses derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 onca sakat,eksik ve yorgunluktan sonra beşiktaş'ın kazanması çok ekstra birşey olur bence,üstüne üstlük eskişehir geçen haftayı bye geçti dinlenerek geliyor. Betsson'da 3.6 gibi bir rakamla eskişehir'e oran vermişlerdi ama cesaret edemedim :) Şuan da iyi oranlar ama denenebilir.Eskişehir ya da beraberlik diyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 eskişehir iyi takım sahasında baya zorlar. beşiktaş ise fb-gs nin maçı olduğundan çok asılıcaktır maça. ş.l de de deplasmanda puan aldılar. berabere diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 biz eksiğiz , eskişehir de eksik.. denizli beraberliğe çıkar , bok gibi maç olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 tunch said: biz eksiğiz , eskişehir de eksik.. denizli beraberliğe çıkar , bok gibi maç olur :) hiç sanmıyorum.. böyle bi manyaklık yapmayız sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Denizli'nin herhangi bir maça beraberliğe çıkma lüksü kalmadı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 tunch said: biz eksiğiz , eskişehir de eksik.. denizli beraberliğe çıkar , bok gibi maç olur :) En kötü döneminde bile takımın tek iyi yeri olan defansif adamların eksikken beraberliğe nasıl çıkarsın bunu çözemedim.Eskişehir'in de forvetleri oynamayacak,Beşiktaş golü erken bulursa umduğundan kolay kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Keyifli maç oluyor, tribünler de çok güzel şimdilik. Gol de olacak gibi, umarım EsEs'ten olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 beşiktaş kötü takım değil ya, denizli de öyle fıs bir adam değil. bazen oluyor, görüyoruz işte. fb ile gs'nin geçen seneki hali var örnek. bundan sonra kolay kolay maç vermez bjk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 izleyen biri söylersin nasıl oynuyo bjk, izleyemiyorum da işteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 dağıttık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Beşiktaş'ın çok ciddi bir pozisyonu olmadı, ilerde çok top kaptırıyor. Diğer taraftan ceza sahasına gelen toplarda da zorlanıyorlar az çok. Eskişehirspor önemli pozisyonlara girdi ama gol bulamadı şimdilik. Hatta çok önemli iki pozisyonda zoru başarıp golü bulamadı. Rüştü Ivesa'nın yolladığı topu ayağıyla ileri doğru vurup kornere attı. Hata yapıp gol yiyecek gibi duruyor. Ayrıca, Eskişehirspor defans ve orta sahasını başarılı buldum. Hızlı ve başarılı pas yapıyorlar, ileriye iyi top çıkarıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 bi cacık yok demek hala bizim takımda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 GOOOOOOOOOOOOOL ibrahim üzülmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 nihoogoohohoa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Maç zevkli. Eskişehir kapanmıyor, atak oynamaya çalışıyor, geride boş alan çok bıraktğından ay ışekilde BJKnın da tehlikeli atakalrı oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 kesin gol oldu hissetim bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 HAHAHAHA 1'e 40 kazancam lan. yemeyin lan yemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 0-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ibo gol attı he kafamıza uçak motoru düşmese bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ekrem attı golü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar