Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taraf: "Yazıcıoğlu'nun helikopterini NTV düşürdü."

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

sir said:

gazetede yazan "ölüm helikopterinde 139 defa arandı" başlığı nasıl "yazıcıoğlunun helikopterini NTV düşürdü"ye dönmüş, gerçekten ilginç.

said:
Taraf çok önemli yeni bilgilere ulaştı. Pilot ile İHA muhabirinin NTV santralinden toplam 150 kez arandığı biliniyordu. Aynı santralden Yazıcıoğlu, helikopterin havalanmasından kazaya kadar geçen sürede tam 139 kez, yanında bulunan BBP Sivas İl Başkanı ile yardımcısı da defalarca aranmış. Yazıcıoğlu’ndaki çağrıların hepsinin süresi sıfır saniye olarak gözüküyor. Helikopter düştükten sonra ise aramalar kesiliyor. Taraf’ın bilgisine başvurduğu telekomünikasyon sektöründe görevli iki mühendis, manyetik alan yaratılıp helikopterin düşürülmüş olabileceğini söyledi

evet sir haklısın burda denmek istenen helikopteri BBC düşürdü.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

yeni iddialar;

said:
Chrono Sphere gerçek oldu!

NTV kuruluşu, Chrono Sphere adını verdikleri cihazla Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterine tam 24 muhabir ışınladı. Muhabirlerin ağırlığına dayanamayan helikopter irtifa kaybederek dağa çarptı.

iron curtain basmışlar infantry direk yatmış
Sosyal ağlarda paylaş

mirgün cabas ın yakında ses kaydı çıkar ortaya ruşen çakır la aralarında geçen konuşmayla ilgili. sonra polis içeri alır ve sorgular.

MC - ruşen, yazıcıoğlu'nun telefonunu arıyorum bir türlü düşmedi.
RÇ - aramaya devam et düşer birazdan.

sonra karakolda olaylar gelişir.

Polis - Çabuk itiraf et bak elimizde belgeler var arayıp düşürmeye çalışıyormuşsun elimizde kaydın var.

MC - Komserim hat düşmüyordu , devamlı meşgul çalıyordu o yüzden.

Polis - !?!?!??!?!?
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

sir said:

gazetede yazan "ölüm helikopterinde 139 defa arandı" başlığı nasıl "yazıcıoğlunun helikopterini NTV düşürdü"ye dönmüş, gerçekten ilginç.

said:
Taraf çok önemli yeni bilgilere ulaştı. Pilot ile İHA muhabirinin NTV santralinden toplam 150 kez arandığı biliniyordu. Aynı santralden Yazıcıoğlu, helikopterin havalanmasından kazaya kadar geçen sürede tam 139 kez, yanında bulunan BBP Sivas İl Başkanı ile yardımcısı da defalarca aranmış. Yazıcıoğlu’ndaki çağrıların hepsinin süresi sıfır saniye olarak gözüküyor. Helikopter düştükten sonra ise aramalar kesiliyor. Taraf’ın bilgisine başvurduğu telekomünikasyon sektöründe görevli iki mühendis, manyetik alan yaratılıp helikopterin düşürülmüş olabileceğini söyledi

evet sir haklısın burda denmek istenen helikopteri BBC düşürdü.

adam sir olduğu için normal fail kesmiyor, illa epic fail olacak. atı şaha kalkarken ters takla ile düşecek.
Sosyal ağlarda paylaş

abi her yorum ayrı hasta bu konuda. komedi gibi habere komedi yorumlar tabi.

ama kanye ve "playstation mu lan bu çip takıyorlar, hasta mıdır nedir ya" süper olmuş.

ne saçma olay be.

bunu da yaz taraf;
silivride görülen ufo'lar ergenekonu kurtarma operasyonunun parçası
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopteri düşmeden önce NTV tarafından 139 kere aranmış. Bu telefon aramaları manyetik alan oluşturup helikopteri düşürmüşmüş. Taraf

Abi bu ne ya, karnım yarıldı gülmekten.

Yok sonra Ahmet Altan'a felan "kolpa" diyince alınıyor birileri :D

Tekrardan şu videoyu linklemek istiyorum, Taraf'ı esas alanlara da selam ederim :D

http://www.youtube.com/watch?v=_lQadUCXLtU
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Taraf'a bazen gıcık kapıyordum ama artık hak verdim şuna inanıp haber yaptıklarına göre İkiz kuleleri Ergenekon'un patlattığına inanırlar. Yasemin Çongar'da salak haberimiz yok falan diyeceğine böyle böyle çok ciddi iddialar var diyor çıkmış.
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:

Abi Taraf'a bazen gıcık kapıyordum ama artık hak verdim şuna inanıp haber yaptıklarına göre İkiz kuleleri Ergenekon'un patlattığına inanırlar. Yasemin Çongar'da salak haberimiz yok falan diyeceğine böyle böyle çok ciddi iddialar var diyor çıkmış.

Taraf gazetesinin yarın öbür gün
"Atatürk ölmedi, medyadan gizleniyor, yakında darbe yapacak" haberini yapmasını iple çekiyorum.
Ertesi gün de Sabah'ta "Faşist Atatürk herkesi meydana toplayıp öldürecekti" başlığı atarlar artık...
Sosyal ağlarda paylaş

http://video.ntvmsnbc.com/?756852#v026127040225064078214159049166167245188083062036
http://video.ntvmsnbc.com/?756852#v079130162227087096145149075064128122119041240217
http://video.ntvmsnbc.com/?756852#v093136128018076140136066228194032126165065060024

mirgün cabas acayip sinirlenmiş
yasemin çongar da bağlanmış sabah
Sosyal ağlarda paylaş

bu cok sacmasapan bir haber olmus yav

yani ismini vermeyen iki muhendise gore mi desem, cip takilip manyetik alan olusturulmusa mi takilsam bilemedim. hadi hepsi dogru ve mantikli olsa bile, niye 'ntv santrali'?

ilgiyle izliyorum nasil toparlayacaklarini

yalniz hakikaten varsa boyle bir teknoloji durum acaip sakat, geldigimiz noktaya bak heh, ciple helikopter dusurme falan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...