Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski Cine 5 filmleri


elazulruby

Öne çıkan mesajlar

Teyze kızıyla Groundhog Day'ı bir günde 4-5 kez izlediğimi bilirim, amca oğlu filan arkadaşlarını çağırırdı 12 Monkeys geceleri düzenlerdik hey hey

Konu dışı olabilir ama normalde okul şu bu olayları dolayısıyla Detective Conan/YUA döneminde jübile yapacağım uzakdoğu animasyonu olayına %200 fazladan hırsla bağlanmamı şifreli yayınlanan (ama aboneliğimin olmasından ötürü izleyebildiğim) Daimajuu Gekitou Hagane no Oni adlı güzide animeye borçluyum

Yayınladıkları Batman animasyonları epikti, özellikle Mask of the Ghost macerası en sevdiğim Batman hikayesidir hala. Umarım Christopher Nolan ileride bir Ghost of the Mask adaptasyonu yaparak bırakır Batman'ı. Bazı kişilerin sinir olduğu Batman Beyond'u bile uzakdoğu animasyon hayranı olduğum halde sevmiştim.

Aboneliğimiz o günlere yetişmedi ama binlerce kişinin sıfırdan Spawn fan'ı olmasını da Cine5 sağlamıştır diyebiliriz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Space Jam ve Jumanji ya,VHS kasetlere bile kaydetmiştim ufacıktım açıp izliyordum sıkıldıkça :(

Tey tey,şimdi bakıyorum da arada sırada yine iyi filmleri gösteriyorlar.Geçen ay bir ara Terminatör serisini vermişti mesela,ondan önce de Mad Max serisini vermişti.

Ama nerde eski Cine5,özlüyorum lan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 ocak günü hep yılbaşıyla ilgili filmler verirlerdi.
Şöyle bir film vardı, hiç bir yerde de izlememişimdir hatta. Filmin başında Casting'de Tom Hanks yazmıştı, bateristi ilk gördüğümde anaa Tom'a bak ne kadar gençmiş demiştim ama sonra gerçeği yüzünü gösteriyordu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bir tane film vardı yine Cine5'te tam hatırlayamıyorum,çocuklar vardı işte top fln oynuyorlardı(beysbol),ama bir adam vardı onun oraya top kaçtığı zaman kimse cesaret edemiyordu gitmeye,köpekleri vardı,herkes korkuyordu onun bahçesinden topu almaya...çok sevmiştim o filmi küçükken..
Bir de gene beyzbol temalı,çocuğun kolu kırılıyordu efsane beyzbol oyuncusuna dönüşüyordu...
Mighty Ducks'larda süperdi...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...