Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Galatasaray da çok gol kaçırdı..Herkes Galatasarayın kaybetmesini istiyor ya =) yendik sonuçta.Ama yine bi maçta patlayabiliriz.Oturtmak lazım artık oyunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Holy said: Skyfire said: bence hakem gayet iyiydiumarım yorumları dinliyorsundur herhangi bir kanalda. sana da yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 nası bi gereksizsin sen ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 oo burdaymışız ama ben gidiyorum, didişemicem. sorry. net ezmişiz bugun, tıpki antep gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 cevap için sağol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Şu hırçın dialoglara bitiyorum arkadaş.. Fanatizm ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 SEN KARIŞMA LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 EZ DİK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Holy said: Skyfire said: bence hakem gayet iyiydiumarım yorumları dinliyorsundur herhangi bir kanalda. yorumlardan banane maçı izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 http://www.resimvadi.com/data/media/224/sabri45_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 neyse otelci adnan oldukca, daha cok bole penalti verilmez gs maclarinda alısmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Sabri adamım ya. Top oynamayı öğrendi o da. GENÇ SABRİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 sabri > semih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 sabri ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 daha önce söylediklerimizden farklı olarak ayhan ve sarpta artan bir performans var artık topu sadece geriye oynamıyorlar, inanılmaz güzelde gol pasları verebiliyor, tabiki rakibe.Hele yenilen 2. golden önce ayhanın o hareketleri, durum 2-2 olduktan 5 dakika sonra sarpın kafa ile serkanın önüne indirdiği ve kaleci ile karşı karşıya bıraktığı pozisyon, bir müddet sonrada ceza sahasına dalıp ilk önüne çıkan adama kontrolsüz dalması ( amma ve lakin hakem cesaret edip penaltıyı veremedi ), ardanın bütün maç boyunca 2-3 sarı kart yiyecek kadar şansını zorlaması, ve ve ve sahadaki rezillikler say say bitmez, ama asıl rezil saha kenarında ; bütün bunları oturduğu yerden seyreden, onlarca anlamsız top kaybı yapan ve yenen gollerde en büyük pay sahipleri ayhan ve sarp durur iken kewellı çıkarıp barışı alan, daha sonra arda-aydın değişikliği yapan, elanoyu 90 dk. klubede oturtan, maçın son anlarında ise futbolcular taç çizgisi kenarlarında top oyalayıp vakit geçirmeye çalışırken oyuncu değişikliği hakkı olmasına rağmen kullanamayan, takımı adeta içten parçalayarak gruplaşmalar yaratan, sezon başında yüzleri gülen ve oynadıkları oyundan keyif alan futbolcuları moralsiz, keyifsiz ve asık suratlı, maça konsantre olamayan bireyler haline getiren, zerre kadar forma adaleti olmayan bir teknik adam var orada yazıklar olsun sana reykard, bir an önce nereye gideceksen git ve kurtulalım senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 sana mı kaldı adamlara maymun orangutan diye hitap etmek? az biraz terbiyeli ol yorumların saçma her hafta gereksiz agresifleşip ortalığı bulandırmaya mı çalışıosun hıncal jr. mı oluosun bilemem de kendine gel karşında galatasaray forması icin ter döken insanlardan bahsediosun , sana kalmamış kimin ne olduğu seviyeni arttır, rahatsızlık veriyorsun forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 kelimelerinizi iyi seçin, uyarmaktan ve editlemekten bıktım derbiye 1 hafta kalmışken ceza almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 scorch said: sana mı kaldı adamlara maymun orangutan diye hitap etmek? az biraz terbiyeli ol yorumların saçma her hafta gereksiz agresifleşip ortalığı bulandırmaya mı çalışıosun hıncal jr. mı oluosun bilemem de kendine gel karşında galatasaray forması icin ter döken insanlardan bahsediosun , sana kalmamış kimin ne olduğu seviyeni arttır, rahatsızlık veriyorsun forumda. 1. kimseye maymun-orangutan felan demiyorum, yaptıkları hareketleri benzetiyorum, zira bu bir sanattır, olayı gözünde daha iyi canlandırabilmene yardımcı olur. Misal sende bana hıncal jr. gibi bir benzetme yapabiliyorsun... 2. sen nasıl ki benim yorumlarıma saçma-sapan diyebiliyor isen bende aynı özgürlük hakkımı kullanarak reykarın-ayhanın-sarpın sahada yaptıklarına saçma-sapan diyebilirim. 3. bir daha seviyem hakkında konuşmadan önce kendi değerini bir kontrol et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 barış ın girmesi çok mantıklıydı ya cok da güzel asist yaptı sen iyi saçmalamışın da neyse . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 biri bu adama "hıncal" titelı versin allah aşkına daha iyisi olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Noyanh said: barış ın girmesi çok mantıklıydı ya cok da güzel asist yaptı sen iyi saçmalamışın da neyse . barış oynatılsın diye haftalardır kendimi yırtıyorum burada. ama kewellın çıkartılması hatalıydı o dakikada, maç zaten 2-2, zora girmiş, gol atabilecek kapasite sahibi adam lazım. ayhan veya sarp çıkıp yerine barış girmeliydi. hatta ve hatta oyuna barış-linderoth ikilisi ile başlamalıydı, ayhan ve sarp ile değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 kewell yorulmuştu artık ne içeriye kosuları yapabiliyordu nede o kanada savunmada yardımcı olabilliyordu . yol geçen hanına dönmüştü orası keita yı çekince sola daha bir dirençli hale geldi . linderoth u bilmem ama bu takımda ayhan hata yapıp gol yememize de neden olsa her turlu oynamak zorunda . o olmadan çıkamıyoruz ileri işte . malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 harrykewell said: daha önce söylediklerimizden farklı olarak ayhan ve sarpta artan bir performans var artık topu sadece geriye oynamıyorlar, inanılmaz güzelde gol pasları verebiliyor, tabiki rakibe.Hele yenilen 2. golden önce ayhanın o hareketleri, durum 2-2 olduktan 5 dakika sonra sarpın kafa ile serkanın önüne indirdiği ve kaleci ile karşı karşıya bıraktığı pozisyon, bir müddet sonrada ceza sahasına dalıp ilk önüne çıkan adama kontrolsüz dalması ( amma ve lakin hakem cesaret edip penaltıyı veremedi ), ardanın bütün maç boyunca 2-3 sarı kart yiyecek kadar şansını zorlaması, ve ve ve sahadaki rezillikler say say bitmez, ama asıl rezil saha kenarında ; bütün bunları oturduğu yerden seyreden, onlarca anlamsız top kaybı yapan ve yenen gollerde en büyük pay sahipleri ayhan ve sarp durur iken kewellı çıkarıp barışı alan, daha sonra arda-aydın değişikliği yapan, elanoyu 90 dk. klubede oturtan, maçın son anlarında ise futbolcular taç çizgisi kenarlarında top oyalayıp vakit geçirmeye çalışırken oyuncu değişikliği hakkı olmasına rağmen kullanamayan, takımı adeta içten parçalayarak gruplaşmalar yaratan, sezon başında yüzleri gülen ve oynadıkları oyundan keyif alan futbolcuları moralsiz, keyifsiz ve asık suratlı, maça konsantre olamayan bireyler haline getiren, zerre kadar forma adaleti olmayan bir teknik adam var orada yazıklar olsun sana reykard, bir an önce nereye gideceksen git ve kurtulalım senden Üslup sivri olsa da söylemeye çalıştıkların doğru.En azından gördüklerini yorumlayabiliyorsun.Ancak kaçırdığın bir nokta var ; bu takım o kadar çok şişirildi ki,herkes bir Barcelona olmamızı bekliyor.Adam ntvspor'da Barcelona - X maçını izliyor,mest oluyor,sonra onun başından kalkıp Galatasaray-Y maçına oturuyor,başlıyor ona buna sövmeye..Bu aradaki kalite farkı öyle 1-2 ayda,2-3 transferle kapanacak şey değil.Biraz sabredip uzun vadeli bakmamız lazım.26-27 yaşlarına gelmiş,teknik ve mental açıdan birçok eksiği bulunan oyuncuları eğitmek gerçekten çok zor bir iştir.O yüzden başarının sırrı gençlerini iyi eğitmekten geçer.Yani taraftar olarak bize gereken şey sabır.Türkiye şartlarında iyi bir kadroya sahibiz,ancak Rijkaard ve Neeskens'in takımı toparlaması için zamana ihtiyaçları var.Adamların gelip mevcut düzeni 2 ayda değiştirmelerine imkan yok.Zaten bu gidişle onlar düzeni değil,düzen onları değiştirecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Sevgili Revenge, benimle ve Galatasaray ile ilgili tespitlerine büyük oranda katılıyorum. tabiki reykard ve ekibine zaman tanımak lazım. zaman çok etkili bir silahdır. Fakat zamanı doğru planlamak, kurgulamak ve kullanmak çok önemli. reykard bu noktada başarısız olmuştur bana göre. çünkü gün geçtikçe takımdaki birlik ve beraberlik yıpranmakta, futbolcular mutsuzlaşmakta ve son maçlarda ise en ufak bir olumsuzlukta tamamen disiplin ve konsantrasyonu yitirmektedir. ( misal dünki maçta skor 2-2 olduktan sonra çok kısa bir süre içerisinde trabzonun çok etkili 3-4 atağı olmuştur ). İlk günlerdeki reykardın forma dağıtımındaki adaletine olan güven gün geçtikçe yok olmakta, bu da klübedeki adamları fazlasıyla huzursuz etmektedir. bütün bunları bir maçı televizyondan seyrederken bile futbolcuların gözlerinde görebiliyorum, sahada oynayan futbolcuların paslaşma ve yardımlaşma ( MA )larında yakalayabiliyorum. bütün bunların yanında reykardın elinde olan futbolcular ile maçın gidişine göre alternatif oyunlar oynatmaması, sürekli geriye veya kanatlara top oynanması rakiplerin Galatasarayı çok rahat çözmesine yardımcı oluyor. Bilmiyorum farkında mısınız Galatasaray'a etkili pres yapabilen her takım çok rahatlıkla maçı açık skor farkı ile kazanabilir. Ben ise burada yorum yaparken her ne kadar serin kanlı olmaya çalışsamda duygusal bir Türk insanı olarak zaman zaman kontrolümü kaybediyorum, haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 cavanagh said: kelimelerinizi iyi seçin, uyarmaktan ve editlemekten bıktım derbiye 1 hafta kalmışken ceza almayın "Afferin böyle devam et." mesajının neden silindiğini de bi açıklar mısın sana zahmet? Gerçi Zegna silmiş sanırım da yine de iyi olur yani sakıncalı olan kısmını öğrenmem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar