Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars Episode IV: A New Hope

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu akşam saat 21.00 da Digiturk Primemax'te yayınlanacak.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Azmodai, 09 Haziran 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
yalakalik yapmak isteyenler ozelime pls
Mesaj tarihi:
ulem şu koca koca kanallardan biri alıp yayınlasa ya..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Mesaj tarihi:
Yada TRT nadasa bıraktığı yerden çıkarsa şunları.

Şeytan diyor çek hışım kılıcını dal trt binasına, biç önüne geleni, dark side'da şanın yürüsün.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
ah keşkem ah keşkem

ama olsun divxler ne güne duruyor[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya
Mesaj tarihi:
zevkle izledim walla eski günlere döndüm.. off dayanamıcam az swgye gircem pöff... :D[signature][hline]SWG Char : Ranitach
Guild : RIP
Faction : Imperial
Professions:
Novice Doctor 4-4-4-1
Master Rifleman
Novice Marksman 4-0-0-4
Master Medic

Mesaj tarihi:
said:
StRencher, 02 Temmuz 2004 15:08 tarihinde demiş ki:
aslında cnbc-e ye bir 15 20 kişi e-mail yollasak yayınlar. hemde mis gibi dublajsız

+1
Bence gelmiş geçmiş tüm kült filmler için tüm Paticik birleşip CNBC-E'yi mail yağmuruna tutmalı.[signature][hline]Işığa uçar bütün pervaneler.
Ateşe giderken ne şahaneler!
Mesaj tarihi:
akşam ve sabah olmak üzere 4 kere izledim çok iyi geldi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
said:
MADBOY, 03 Temmuz 2004 13:38 tarihinde demiş ki:
zevkle izledim walla eski günlere döndüm.. off dayanamıcam az swgye gircem pöff... :D

Starwarsla swgnin alakası yok bu arada. :)
Mesaj tarihi:
ne zamandir izlemiyodum, guzel oldu.

tornistan yapan milennium falcon cok komikti :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 03 Temmuz 2004 22:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Foxx, 03 Temmuz 2004 22:01 tarihinde demiş ki:
said:
MADBOY, 03 Temmuz 2004 13:38 tarihinde demiş ki:
zevkle izledim walla eski günlere döndüm.. off dayanamıcam az swgye gircem pöff... :D

niye ki 2 kelime ortak işte :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
"obi wan kanobi."

onun dışında dublaj iyiydi.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Azmodai, 09 Haziran 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
yalakalik yapmak isteyenler ozelime pls
Mesaj tarihi:
yok ya dublaj çok yavandı
mesela aksiyon sahnelerinde Ford bağırıyo "hoeeaaarrggh" diye ama öyle garip kaçmış ki bazı sahnelerde, sanki dalga geçiyor gibi bağırtılar geliyor :)

bir de aklıma kalan diroid kelimesi var ;=[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
ya alttan ingilizce geliyordu bir bolumde. dublaja karsi falan degilim ama bari bunu yapmayin.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
said:
Foxx, 03 Temmuz 2004 22:01 tarihinde demiş ki:
said:

Hele şimdi SWG'de episode 4-5 sırasına Jedi Counsil falan koydular iyice rezil oldu batırdılar, iyice küfür hakaret ve dayağı hakettiler :)[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki:
Neyse ben kaçıyorum meme elliycem.

Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
said:
-MrBomb-, 05 Temmuz 2004 20:10 tarihinde demiş ki:
hayıır rtn'nin 1. gününe denk geldi of. episode V cuma günü dimi?

her cuma bir bölüm[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
  • 18 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...