Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Bu akşam saat 21.00 da Digiturk Primemax'te yayınlanacak.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Azmodai, 09 Haziran 2004 20:21 tarihinde demiş ki: yalakalik yapmak isteyenler ozelime pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 w00t ! dipnot : her hafta cuma bir sw bolumu vercekler tavsiyem bekleyin 11 de orjinalini izleyin dublaj kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ulem şu koca koca kanallardan biri alıp yayınlasa ya..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Yada TRT nadasa bıraktığı yerden çıkarsa şunları. Şeytan diyor çek hışım kılıcını dal trt binasına, biç önüne geleni, dark side'da şanın yürüsün.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 aslında cnbc-e ye bir 15 20 kişi e-mail yollasak yayınlar. hemde mis gibi dublajsız[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ah keşkem ah keşkem ama olsun divxler ne güne duruyor[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 strencher o olayi avada denedi millet yayinlamadilar 10 20 ki$i icin kimse bi$i yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ewt heyecanla bekliyoruz son 22 dk[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 valla bende divx vardı ama kalitesi düşüktü. şimdi pedere söliyim açsın primemax'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 digiturk yok bende ühühühü[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 zevkle izledim walla eski günlere döndüm.. off dayanamıcam az swgye gircem pöff... :D[signature][hline]SWG Char : Ranitach Guild : RIP Faction : Imperial Professions: Novice Doctor 4-4-4-1 Master Rifleman Novice Marksman 4-0-0-4 Master Medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 said: StRencher, 02 Temmuz 2004 15:08 tarihinde demiş ki: aslında cnbc-e ye bir 15 20 kişi e-mail yollasak yayınlar. hemde mis gibi dublajsız +1 Bence gelmiş geçmiş tüm kült filmler için tüm Paticik birleşip CNBC-E'yi mail yağmuruna tutmalı.[signature][hline]Işığa uçar bütün pervaneler. Ateşe giderken ne şahaneler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 akşam ve sabah olmak üzere 4 kere izledim çok iyi geldi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 said: MADBOY, 03 Temmuz 2004 13:38 tarihinde demiş ki: zevkle izledim walla eski günlere döndüm.. off dayanamıcam az swgye gircem pöff... :D Starwarsla swgnin alakası yok bu arada. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ne zamandir izlemiyodum, guzel oldu. tornistan yapan milennium falcon cok komikti :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 03 Temmuz 2004 22:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: Foxx, 03 Temmuz 2004 22:01 tarihinde demiş ki: said: MADBOY, 03 Temmuz 2004 13:38 tarihinde demiş ki: zevkle izledim walla eski günlere döndüm.. off dayanamıcam az swgye gircem pöff... :D Starwarsla swgnin alakası yok bu arada. :) niye ki 2 kelime ortak işte :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 "obi wan kanobi." onun dışında dublaj iyiydi.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Azmodai, 09 Haziran 2004 20:21 tarihinde demiş ki: yalakalik yapmak isteyenler ozelime pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 yok ya dublaj çok yavandı mesela aksiyon sahnelerinde Ford bağırıyo "hoeeaaarrggh" diye ama öyle garip kaçmış ki bazı sahnelerde, sanki dalga geçiyor gibi bağırtılar geliyor :) bir de aklıma kalan diroid kelimesi var ;=[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 ya alttan ingilizce geliyordu bir bolumde. dublaja karsi falan degilim ama bari bunu yapmayin.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 hayıır rtn'nin 1. gününe denk geldi of. episode V cuma günü dimi?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: Foxx, 03 Temmuz 2004 22:01 tarihinde demiş ki: said: Starwarsla swgnin alakası yok bu arada. :) Hele şimdi SWG'de episode 4-5 sırasına Jedi Counsil falan koydular iyice rezil oldu batırdılar, iyice küfür hakaret ve dayağı hakettiler :)[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: -MrBomb-, 05 Temmuz 2004 20:10 tarihinde demiş ki: hayıır rtn'nin 1. gününe denk geldi of. episode V cuma günü dimi? her cuma bir bölüm[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 18 yıl sonra ... tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 a new hope fularlı review Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: -MrBomb-, 05 Temmuz 2004 20:10 tarihinde demiş ki: hayıır rtn'nin 1. gününe denk geldi of. episode V cuma günü dimi? her cuma bir bölüm[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 a new hope fularlı review Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar