aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 clara cok tatli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Noldu şimdi beyle? aaaar zıpoylır yeni sidekick mi arya şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 yok değil. karşıma çıkarsan düdükleyecem dedi gidip onu yancısı yapmaz. bölüm doktorun warrior hali dışında özellikle ölüm sahnesinde çok duygusuzdu :D en ufak üzüntü bağ fln yokmuş hatunla gıcık kaptıran bir karakter olarak yazmışlardı demek böyle oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 bölüm çok iyiydi bence hiç spoiler falan bakmadan izledim öylesine bölümü. sonunda şok oldum hiç beklemiyordum valla. aşildar main villain olacak sanırım sezon sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 basarili cok basarili. ben kacmayinca belki seyttirirler diye dusundum ama olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Baya iyi bolumdu ya..Dark Souls havasi verdi. Spo Valeyard falan mi olacak simdi, acayip merak ettim. Baya ciddi degisti is. 1 hafta bekle simdi. Valeyard is described by the Master as an amalgamation of the Doctor's darker sides from between his twelfth and final incarnations. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 vay anasını sayın seyirciler o da nereden çıktı öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Son bolum hayatimda dinledigim en iyi ost'ye sahip olabilir, o ne oyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 noldu oyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 vay anam vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=9w6agKVUCTM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 doktorlu dalekli ask hikayesi ceker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 masada silmarillion var adasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Süper son 2 bölümdü hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 cok begenmeyeni cikacaktir ama bayagi iyiydi bence ozellikle bolum ortasi bayagi bi iyi olmus :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Parası neyse verelim gitmesin lan. Doktor gitsin, o gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Nedir şimdi dizinin olay örgüsü çiftlendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 6 bölüm arka arkaya seyredip bitirdim en sonunda sezonu. Zygonlu ilk bölüm bir de Sandmanli bölüm çok kötüydü. Gerisi baya iyiydi ya sezonun. ep 11 12 spo Ya ne güzel drama döndüydü Clara ölünce. 10 11 çok güzel bölümlerdi. 12 de güzel başladı da çok gereksiz mutlu son kasmışlar. Hani öldü bitti işte. Senelerdir Gallifrey kurtulacak diye hype yaptıktan sonra baya harcadılar yani Clara için. Clara hem Impossible Girl, hem Doctor'un yerine geçicek kadar başarılı, şimdi bide ölümsüz time traveller. Bide kafasına göre takılırken Arya ile zamanın durduğu an öyle onu mu bekleyecek. Çok zorlama olmuş. Clara kadar yazarların abarttığı başka companion yok sdf Madem Clara için bütün evreni zamanı riske atmaya razı Doctor, gitsin Amy ile Rory'i kurtarsuın 1910 dan. Üstüne birde ilerde gözükür diye açık kapı bırakmaları meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 çıkmış christmas special Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 tv de mi başladı yoksa malum yerlere mi düştü ben göremedim tvdedir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 TV'de yeni baslamis olmasi lazim. Geceyarisi gibi iPlayer'a dusuyor, oradan riplemek cok kolay zaten. Daha dusmez leak filan olmadiysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 çok güzel bağladılar duygusal bir bölümdü. bugün fafner exodusta final yaptı sanırım 2 duygusal finali sabah sabah izlemek iyi olmasada güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 yeni companion belli olmuş http://www.youtube.com/watch?v=YaLficIRInM http://pbs.twimg.com/media/CgvmSTDXEAQ7i5i.jpg http://www.telegraph.co.uk/content/dam/tv/2016/04/23/PearlMackie-CULTURE-xlarge_trans++_yf95BxNBQxIf3gzHXZhjw76wc-Ys9P_2tr1HjsD9kI.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar