Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 halic.edu.tr ye gir orda dogru sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Valla biyerde hesaplayinca 404, gozukuyor, oburunde 410 falan gozukuyor, fen bilimleri dershanesinden bir hocaya hesaplattim, onda da 420 kusur falan cikmis, bilemeyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Onlara bakmamak lazım. Nesibe Aydın'dayım ben. Geçen yıl ilk 1000'de 70 kişi filan vardı burada. Bu yıl en iyi puanı alan 486 mı ne almış. Puanlar çok düşecek diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Anubisath said: off rahat gelir dimi 185 ouan 32 türkçe netle? acaip tırsmalardayım ben ya,bu internetteki puan hesaplamalar için yanlış filan diyolar :/ 32 net 180 puan da abi allasen o kadar mi zor matematikten ve sosyalden 2 soru yapmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starforsaken Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 piyasada hesaplayan insanların çoğu fen bilimlerine göre hesaplıyor zaten, oynama olursa da hemen hemen herkeste olur. benim 444-451 arası görünüyor, bir terslik çıkmazsa mis gibi olur, hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Geçen senelerde netten hesapladığımdan çıkan puanın daha fazlasını almıştım üstelik aynı netlere sahiptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 beyler bilen varsa bi bölüm sorayım , açık öğretim igilizce öğretmenliğinin olayını bilen varmı? nasıl bir formasyon sistemi var mezun olunca falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Dartanian said: Geçen senelerde netten hesapladığımdan çıkan puanın daha fazlasını almıştım üstelik aynı netlere sahiptim. çünkü geçen sene sınav olup bittikten sonra katsayılarda bir miktar değişiklik yapmışlardı puanların düşüşünü bir miktar absorbe etmek için hatta şurda bu konu üstünde bilmiş bi yazı yazmışım vaktinde sdf http://yavuzselimk.blogspot.com/2009/07/ossde-soru-katsaylar-artt.html blog Haberi demin NTV'den izledim. ÖSS'de soru katsayıları artmışmış. Akabinde sıkça barajı aşmanın kolaylaştığından falan bahsetti haber. Bense direkt şunu düşündüm: bu sene puanların düşmesi bekleniyordu. Kaç puan düşecek bilemesek de etrafta 5'ten 15'e kadar düşecek diye atan tutan bilirkişileri görebiliriz. Şimdi katsayılar artınca -sıralamadır bize olan etkisidir falan değişmese de- puan falan düşmeyecek. Sonuçta geçen yıllara göre oluşacak -benim tabirimle- "puan deflasyonu" önlenmiş oldu. İnsanların barajı geçmesinin kolaylaştırılmasının yanında sezdiğim amaçsa şu; Böylece kimse çıkıp "aha bak gerçekten zordu ki puan düştü" diyemeyecek. Ve öss'nin dengesizliği eleştrilemeyecek(?) ÖSYM benim bu düşündüğüm gereksiz iş için mi yaptı bunu bilmiyorum. Eğer öyleyse, puanların hakikaten düşeceği ile ilgili umutlanabiliriz. Bu da "acaba bizde mi sorun var her sene sınava girenler böyle hissediyor da puanlar çok kıpırdamıyor mu" endişesinden bizi kurtarır. Tabii bu bir teori olduğuna göre ve de bir hafta sonra puanların açıklanacağını düşünürsek kendimizi bunlarla oyalamamıza hiç gerek kalmayacak heheh hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 mulgear6 said: Anubisath said: off rahat gelir dimi 185 ouan 32 türkçe netle? acaip tırsmalardayım ben ya,bu internetteki puan hesaplamalar için yanlış filan diyolar :/ 32 net 180 puan da abi allasen o kadar mi zor matematikten ve sosyalden 2 soru yapmak? abi hiç sorma ya,her zaman çözüodum da bazı durumlar vardı işte.neyse olan oldu artık,geçerim heralde bi sorun çıkarmaz ya =) cevaplayan herkese teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ne zaman açıklancak lan bu. lys geldi resmen sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mayis basi iste, 1 hafta falan kaldi aciklanmasina sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 lys kayıtları ne zaman lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 5inde başlıyor gözüküyor. bir de bir hafta kalmış olsa şu zaman açıklanacak demezler miydi ösym sitesinde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Bu hafta içinde açıklanması lazım. Haftasonuna kalmaz büyük ihtimal. Ben daha önce girdiğimde Çarşamba mı en açıklamışlardı, tam hatırlamıyorum. Haftaiçiydi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 http://www.ntvmsnbc.com/id/25086876/ hadi hayırlsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 barajı geçemezsem hayatım biter, barajdan başka bişi istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 yabancı dil sınavı ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 haziranda ama tam tarih bunlar açklandıktan sora belli olur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 19 Haziran'da kesinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 yeter be bi açıklayamadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 yarın açıklanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 kesin mi nereden okudun? kaynak falan var mı, boşuna heyecan yapmayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 http://www.osym.gov.tr/Genel/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFFD4AF1EF75F7A79688B45243AEF1F76FF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Guys umarım hepiniz hesapladığınızın üstünde puanlar alırsınız amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 15 dk kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar