Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Çağdaş Yunan ile Yunan dili aynı şey değil mi? Birde Antik var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 yunan çok karışık. girme bence ona :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Yok zaten Dil-1 yüzde 65 dilden aldığı için benimde en yüksek dil puanı yapacağım için dil-1den tercih yaparım zaten yunan munan dil-2. dil2'den yapcak olsam anca rus dilini yaparım ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ben ingilizce dili ve edebiyatı istiyorum dil1 mi yapacam.ulan alalha emanet hiç bişi anlamadım su sınavlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 haha aynen :D ama çözdüm ben olayı şimdi. dil 1 yapman lazım ing, fra ve almanca bölümleri ve çevribilim flan filan için. dil1 de yüzde 65 yabancı dil, 6 mat, 15 türkçe, 9 sos, 5 fen bölümü puanlarınun toplamı ediyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Dilci olmayan bissürü adam Dil'den giriyor bu yıl. Puanlar yükselecek. Bu katsayı kalkması olayı dilciler için hiç iyi olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ben fantazisine her lys bölümünden gircem sınava çılgın gibi bi liste doldurcam bi dil tercihi bi fen tercihi bi mat tercihi >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 çok kolaydı full çekerim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 abi matematik dil sınavının olduğu günün sabahı :D hala girmeyi düşünüyo musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Sonucuma bağlı. YGS'den 450 civarı bir sonuç bekliyorum. Eğer daha kötü gelirse dile de gireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 naraso said: abi matematik dil sınavının olduğu günün sabahı :D hala girmeyi düşünüyo musun ? ahaha tüh o zaman dile girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 GERGE said: Sonucuma bağlı. YGS'den 450 civarı bir sonuç bekliyorum. Eğer daha kötü gelirse dile de gireceğim. ya matematikten çıkıp dile girersin sayısaldan gireceksen. ama tam tersi tehlikeli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ya çok önemli bişey sorcam. ben şimdi bu ygs sınavında sadece türkçe çözdüm,bana 185 puan lazım yetenek sınavı için. türkçede 32 netim 2 yanlışım var. 185 puan gelir mi ? bu internetteki puan hesaplamalara bakıorm farklı farklı şeyler çıkıyo ya hep,anlamadım gitti. bilen birileri aydınlatabilir mi lütfen,nie 6 tane ygs puanı var,hangisi nedir ne değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 puanlar işte sayısal eşit ağırlık sözel diye. puan hesaplamalarda ortalama birşey olur. sayısalda geçemezsin sadece 32 soruyla barajı ama diğerlerinde geçersin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 hepsinden geçiyor olması lazım 31.50 net yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 baraj heralde o puan dimi? sadece türkçeden 30 soru çözünce baraj aşılıyor mu bilmiyorum da çözeydin ya yanına sosyal falan da mat 1 falan hiç çözemiyorsan bare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 mat 1 de de çok basit toplama çıkarma olayları var onları rahat yapardın keşke baksaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Yeter. 240 puan YGS-3 geliyor ham. Birde buna okul puanı gelince 300'ü bile geçersin. Herhangi bir YGS puanında barajı geçince yetenek sınavına girebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 yetenek sınavı barajı 180 değil bu arada.160 yada 140 ikisinden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 az önce nabzıma baktım 68 çıktı rahatladım. oh dünya varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Red said: yetenek sınavı barajı 180 değil bu arada.160 yada 140 ikisinden biri marmara üni ve mimar sinan 185'ti hep.değişti mi ki bu sene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Okullar yetenek sınav giriş barajlarını değiştirebiliyorlarmış. Mimarsinanla marmaranın da diğerlerinden daha yüksekmiş geçen sene falan, güzel sanatlara hazırlanan arkadaşım söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ben marmara üni güzel sanatlarda okuyorum şuan,ben girerken marmara da mimar sinan da 185 istiodu işte. bu seneyle ilgili bişey de duyurulmadı diye biliyorum,o yüzden şaşırdım arkadaş gayet iddialı söyleyince değişti de haberim mi yok acaba filan oldum =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ha mimar sinan ve marmarayı bilmiyorum.özel okulların falan 160 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 off rahat gelir dimi 185 ouan 32 türkçe netle? acaip tırsmalardayım ben ya,bu internetteki puan hesaplamalar için yanlış filan diyolar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar