Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sigara yasağı yalan oluyor

fede

Öne çıkan mesajlar

DoruK said:

Rewendor said:

sigara içmeyenlerin hepsini asit çukuruna atalım, hem sağda solda sızlanmalarından hem de onlar yüzünden dışarda kalmaktan kurtuluruz, kesin çözüm

Sigara içmeyen adam diğerine zehir solutmuyor, topluma zararlı deil, içen adam doğaya topluma zararlı kafadan, kendisine zararını geçtim zaten orası beni ilgilendirmez. Bu bakımdan bir tercih yapılacaksa zararlı parazit kesimin kıyılması çok daha mantıklı :)
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

durup içebiliyoz mu yani?
ben bu japonlar kadar salak millet görmedim ya

fentezi insanı abi bunlar. ama mantıksız da değil çok aceleci millet nası olsa bunlar durup da sigara içmezler. ama tabi böyle dolaylı yoldan neden? dersen japonlar çünkü derim sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Sigara içen bir insan olmama rağmen yasağın aynen devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Alışılınır elbet bir gün.. Hep söyledim, sigara bir ihtiyaç değil, bir lüks. Hem de çevresindeki insanlara ve kendisine zarar veren bir lüks. Sigara içen de bırakabilir, ya da 4 derece götü donabilir, kendi bileceği iş.
Sosyal ağlarda paylaş

bişiler olacak illa.böyle yasak olmaz.geçen biri dioduki ulan dukka nbenim.kapalı alan benim kapalı alanım.kendi dukkanımda tek başıma veya misafirlerimle birlikte sigara içmeme karışıoolar diyodu

böle saçma şey olmaz.ruhsat muhsat bişiler olur illa
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

bişiler olacak illa.böyle yasak olmaz.geçen biri dioduki ulan dukka nbenim.kapalı alan benim kapalı alanım.kendi dukkanımda tek başıma veya misafirlerimle birlikte sigara içmeme karışıoolar diyodu

böle saçma şey olmaz.ruhsat muhsat bişiler olur illa

dükkan senin de ticari amac icin kullanıyosun. sanki sadece sana hizmet veren bi kapalı alana sahipmissin gibi konusuyosun. kapalı alan benim istedigimi yaparım ne ya, mal mısınız?
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

dükkan benim, içinde adam kesiyorum, kesilen de razı. :(

hehehehehehehehehhehehehehehehehehheheheheheh
ehehehhehehehehehehehehhehehehehehehehehheheh
ehehehehehehhehehehehehehehehhehehehehehehehe
hhehehehehehehehehhehehehehehehehehhehehehehe
hehehehhehehehehehehehehhehehehehehehehehhehe
hehehehehehehhehehehehehehehehheheheheheheheh
ehhehehehehehehehehhehehehehehehehehheheheheh
ehehehehhehehehehehehehehhehehehehehehehehheh
ehehehehehehehhehehehehehehehehhehehehehehehe
hehhehehehehehehehehhehehehehehehehehhehehehe
hehehehehhehehehehehehehehhehehehehehehehehhe
hehehehehehehehhehehehehehehehehhehehehehehe
hehehhehehehehehehehehhehehehehehehehehhehehe
hehehehehehhehehehehehehehehheheheheheheheheh
hehehehehehehehehheheheheheheheheh

cinayet ve sigara içmeyi aynı kefeye koyduğun için baya bir yönden gelişmen gerekiyor.

p.s cinayet =/ rızası dışında adam öldürmek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...