Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 DoruK said: Rewendor said: sigara içmeyenlerin hepsini asit çukuruna atalım, hem sağda solda sızlanmalarından hem de onlar yüzünden dışarda kalmaktan kurtuluruz, kesin çözüm Sigara içmeyen adam diğerine zehir solutmuyor, topluma zararlı deil, içen adam doğaya topluma zararlı kafadan, kendisine zararını geçtim zaten orası beni ilgilendirmez. Bu bakımdan bir tercih yapılacaksa zararlı parazit kesimin kıyılması çok daha mantıklı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Yasak aynen devam etmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 fede said: durup içebiliyoz mu yani? ben bu japonlar kadar salak millet görmedim ya fentezi insanı abi bunlar. ama mantıksız da değil çok aceleci millet nası olsa bunlar durup da sigara içmezler. ama tabi böyle dolaylı yoldan neden? dersen japonlar çünkü derim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Ya durup içerlerse rahatsız olan insanlar yanlarında durmaz en azından. Bence uygulanabilecek birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 biri kuyuya taş attı diye siz niye kandınız anlamadım. (:P) sokakta yasak: yürürken, oturken, amuda kalkmış halde vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 please do not smoke while walking yazıyor da ondan tabi fotoşok da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 filtre olayı var ki zaten ama o da unutulan kurallardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Sam said: biri kuyuya taş attı diye siz niye kandınız anlamadım. (:P) sokakta yasak: yürürken, oturken, amuda kalkmış halde vs. Tabelada yazanı konuşuyoruz. Ardeth said: please do not smoke while walking yazıyor da ondan tabi fotoşok da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Fistan said: olur bence. dünyadaki en katı sigara yasağı olan 2. ülkeyiz irlanda dan sonra. bu iş böyle yapılmaz. kış gelince yine isyan çıkar, halledilir bi şekilde. birçok ülkede sigara tamamen yasak. nasıl ikinci ülkeyiz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Sigara içen bir insan olmama rağmen yasağın aynen devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Alışılınır elbet bir gün.. Hep söyledim, sigara bir ihtiyaç değil, bir lüks. Hem de çevresindeki insanlara ve kendisine zarar veren bir lüks. Sigara içen de bırakabilir, ya da 4 derece götü donabilir, kendi bileceği iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 o yürürken sigara içmeyin geyiği, yürürken sigaranın normalden fazla koyması olabilir. en sakat şeylerden biri yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ayda 2bin lira boru mu? sıradan bir kahve işletmecisi bu kadar para zaten kazanmıyor ne yapsın adam ? sırf para kaldırmak için mi koymuşlar bu yasayı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bişiler olacak illa.böyle yasak olmaz.geçen biri dioduki ulan dukka nbenim.kapalı alan benim kapalı alanım.kendi dukkanımda tek başıma veya misafirlerimle birlikte sigara içmeme karışıoolar diyodu böle saçma şey olmaz.ruhsat muhsat bişiler olur illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 nargile içilen yerde duman serbset olsa sigara da olur ki serbest olsa herkes nargile satmaya başlar yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Red said: bişiler olacak illa.böyle yasak olmaz.geçen biri dioduki ulan dukka nbenim.kapalı alan benim kapalı alanım.kendi dukkanımda tek başıma veya misafirlerimle birlikte sigara içmeme karışıoolar diyodu böle saçma şey olmaz.ruhsat muhsat bişiler olur illa dükkan senin de ticari amac icin kullanıyosun. sanki sadece sana hizmet veren bi kapalı alana sahipmissin gibi konusuyosun. kapalı alan benim istedigimi yaparım ne ya, mal mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 valla kimseyi tutmuyorum kolundan gir burda alışveriş yap diye. asarım kapıya "burada arada sırada sigara içilmektedir" levhasını. aptal olan girmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 dükkan benim, içinde adam kesiyorum, kesilen de razı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Fistan said: olur bence. dünyadaki en katı sigara yasağı olan 2. ülkeyiz irlanda dan sonra. kafan mı iyi lan sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Sam said: dükkan benim, içinde adam kesiyorum, kesilen de razı. :( hehehehehehehehehhehehehehehehehehheheheheheh ehehehhehehehehehehehehhehehehehehehehehheheh ehehehehehehhehehehehehehehehhehehehehehehehe hhehehehehehehehehhehehehehehehehehhehehehehe hehehehhehehehehehehehehhehehehehehehehehhehe hehehehehehehhehehehehehehehehheheheheheheheh ehhehehehehehehehehhehehehehehehehehheheheheh ehehehehhehehehehehehehehhehehehehehehehehheh ehehehehehehehhehehehehehehehehhehehehehehehe hehhehehehehehehehehhehehehehehehehehhehehehe hehehehehhehehehehehehehehhehehehehehehehehhe hehehehehehehehhehehehehehehehehhehehehehehe hehehhehehehehehehehehhehehehehehehehehhehehe hehehehehehhehehehehehehehehheheheheheheheheh hehehehehehehehehheheheheheheheheh cinayet ve sigara içmeyi aynı kefeye koyduğun için baya bir yönden gelişmen gerekiyor. p.s cinayet =/ rızası dışında adam öldürmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 yoo, almanya'da adam gazeteye ilan verdi "kesilmek isteyen adam arıyorum, adresim şu" diye, birisi gitti ve adamı lime lime doğradı. sonra mahkemeye çıkınca "kendi rızasıyla kestim benim kabahatim yok" dedi. cinayet filan yok heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ve adam serbest mi kaldı? enteresan. ben de bir olay hatırlıyorum. vampiric bir alem için birileri kesilip yenmiş miydi bir şeydi. hannibal birisiydi sanırım ve hapse girmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ne ateşlemişiz lan konuyu estel sabah görünce kitleme bunu plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 elaidi said: ve adam serbest mi kaldı? yoo, serbest kalmadı. zaten ilk mesajımdaki kinayenin işaret ettiği de o, alan razı & satan razı diye kanunlar askıya alınmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 kinayen adam öldürmek ve sigara içmeyi bir tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar