Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interplay MMO olayına giriyor(?)


arcane

Öne çıkan mesajlar

tıkla

......Massively Multiplayer Online Gaming with titles including Fallout.....growing online gaming community is the best way to maximize Interplay shareholder value.

finansal kaynaklar şaşmaz derim.IPLY mali açıdan başını dik tutabilmesi için planını sundu.umarım Fallout gibi hala haklarını barındırdıkları efsaneleri maymun etmezler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

illa mmorpg yapmaları gerekiyorsa, fallout'u yapmasınlar, bambaşka bir dünya yaratsınla onu yapsınlar.
güzelim fallout dünyasının ne suçu var.[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fallout fanı olarak garip geldi bana. hayatım oyunları arasında falan tamam da.. nası mmo olur ki? hadi yapsalar kötü yapsalar nolcak, uzak dursunlar bence de.

ama interplay bu başarır o işi de. :o[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hevesle oynamak isteyeceğim tek mmorpg fallout online olur, yapsınlar da yapsınlar. dandik ötesi bir ekibe yaptırmazlarsa gayet de güzel olur kanısındayım, fallout evreni kadar mmorpg olmaya uygun çok az single player rpg var. ırk, karakter, sınıf, skill, faction, geniş coğrafya, sürüyle şehir, yaşayan ve gelişen dünya, ne ararsan var. craftsmanship için de mükemmel bir ortam, bulunacak en iyi eşyalar rat king'den değil bir bos scribe'ın elinden çıkar..

uzuuun zamandır düşlüyordum ama bis ekibinin olmaması tek endişem, fasoncu deniyolsan'lara yaptırmasınlar da.. hatta ve hatta first ve third person view olsun! yeah dude![signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eğer interplay 2-3 gün içinde herkesin powerarmorlara ulaşamıyacağı,insan kadar ghoul,deathclaw,superhuman ın olduğu,raider kadar bos,enclave fln gibi grupları orjinale sadık bir şekilede oyuna aktarabilecekse(bos tüm wastelandı çatçut elegeçirmesin yani),sürekli keşfetme isteğini,prewar dönemini anlatan ama yine tamamen açıklamayan holodiskleri etrafa az uz yayabilecekse ne bilim,fallout serilerindeki o gizem havasını,devasa manyak süper büyük bir wastelandi ve oyuncular arasında iletişimi sağlayabilecekse,bir şehre girdiğimde etrafta combat armorla gezen ürüler dolusu ijnsanı görmeyeceksem,herkesin elinde vind.minigun olmayacaksa,çeşitlilik olacaksa fln pekala yapsın derim.[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

muhtemelen birkaç hafta oynayan herkeste power armor ve vindicator olur ama o power armor'ın 50 tane çeşidi, upgrade'i falan olur. :) fallout evreninin mantığı buna izin veriyor klasik kılıç/kalkan mmorpg evrenlerinin aksine..

tabii gönül ister ki senin dediğin gibi olsun ama muhtemelen klasik special oynanışını bir miktar değiştirirler, klasik turn based olmaz mesela. gerçi tactics'in continuous turn based'i yanında zaten halt etmiş ayrı mesele.. :) (ne lame olaydır adama uzaktayken tonla burst sıktıktan sonra zart diye yanına gelip saydırabilmesi turn based olduğu için oyunun)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aklımdaki süper mmorpgyi yapabileceklerini sanmıyorum.
gene lineage 2 gibi, bol bol yaratık öldür oyunu olur.
30. levela geçip insan npc'lere saldırabilmek için 32540032944 tane rat kes, sonra 60. levela geçip insan pc'lere saldırabilmek için gene bir o kadar insan kes, sonra 90. levela geçip pvp turnuvalara katılmak için bir o kadar pc kes vs vs...[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bone onlar olmazsa insanların oyun süreleri düşer
yani bir hedef için günlerce aylarca uğraşmadığın bir oyun olsa çok kısa sürede tüketilir o oyun, adamlar da asıl hedefleri olan para kazanma işini pek yerine getirememiş olurlar

öyle veya böyle, insanların hayatının oyunu da olsa o oyunlar yapılırken tutulsun da para kazanalım, ikincisini beşincisini çıkaralım, hatta filmini çekelim (tomb raider) diye yapılıyor, tutarsa bizim için hayatımızın oyunu, onlar için dünya para kazandıkları ve kazanmaya da devam edebilecekleri bir şey oluyor

tabi bu işin single player tarafı, iş online olunca bu sefer aynı anda insanları tekdüze şeylerle sürekli aynı şeyler etrafında döndürmeden bir yandan da para kazanmak çok zor görünüyor, zaten iyisinden kötüsüne bütün firmalara da şöyle kabaca bakarsak bunu uzun süre başarabilmiş olanı yok gibi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eh unity niye geleyim madem öyle dediğin gibi bir oyunsa? :)

arcane mmorpg gençliği dediğin kitle zaten buradaki insanlar, rütbene güvenme devirirler valla.. :-p

wasteland fazla boş diye bir olay yok, fallout 2'de gidilecek yer sayısını katlarken oyunun geçtiği zamanı da ileri çektiler ve yerleşim yerlerinin arttığı (mantıklı olarak) söylendi. şimdi gene bir 50 yıl ileri çekerler ve yalnız batı ya da doğu kıyısı değil de bütün abd haritasını dahil ederler. gidecek sayısız yer olabilir bu şekilde, şahsen daha kalabalık olabilecek bir rpg dünyası da bilmiyorum gerçek dünya haritası kullanan fallout'tan. sonra expansion pack çıkarıp kanada ve meksika'yı da eklerler hatta, tadına doyulmaz.. :)

ha eğer super mutant olunup metal armor mk2 giyilemeyecekse yapmasınlar fallout online, o ayrı mesele..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 02 Temmuz 2004 01:43 tarihinde demiş ki:
ben fall 1 deki ian ımı istiyom =( sadık dostum benim 100 cipiye kiraladığım süper nişancı ian ama hep mutantlara gelince ölüyordu =(


hehe ben beleşe almıştım.ahhh ah,anılarım deperşti.

fo2,posedion oil rigden enclave'e bağlantı kurulur,karşımıza çıkan guard kafaya alınır,sonunda sinirlendirili ve:

enclave guard-just who the hell are you?

kane-if i told you i would have to kill you.

enc.gua-so you are a wiseguy huh?well im putting a trace on you pal,wherever you are when ill find you yoll be in big trouble

kane-youre tracing me?YOU ARE PUTTING A TRACE ON ME ASSHOLE,Well quess what,im putting a trace on YOU![signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoGMeaT, 02 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki:im putting a trace on YOU!
hahaha:lol: bunu bilmiyordum ben

Bence güzel olabilir, post apocaliptik bi mmo yok zaten, ki fallot dünyasından iyi uyarlanırsa çok iyi mmo malzemesi çıkar. Geriye dünyadan fazla bişeyin kalmamış olması tradeskillleri gerçekten güçlü yapar. Kurşun yok etrafta, sen yapıcaksın. Oda silah bulabiliyorsan, yada yapmasını biliyorsan. Madmax-waterworld tadında bi mmo olsa ne güzel olur diyodum, fallout konsepti ve halihazırdaki hayran kitlesiyle çok uygun bir seçim. Bikaç arkadaşınızla raider avına çıktığınızı düşünün, yada daha iyisi bikaç raider arkadaşınızla masum sivil avına çıkmışsınız..[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...