Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Rewendor said: Bu maç ilaç gibi gelecek sanırım. Şu aralar tam duraklama varken, bi herkeste "nooluyor yahu" havası başlamışken tam vaktinde yetişti zayıf rakip, iyi bir galibiyetle rahatlayıp bir nefes almak, özgüven tazelemek önemli, ilerisi için de çok şey katar GS'ye. 3-1 falan yeneriz gibi. ABOOOWWW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 zyuahaasdhaskdas 3-0 gs daha toparlanamaz . yönetim istifa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 bekaretimiz bozuldu lan. artık değerini anlarız adam gibi oynarız. arda artık kenarda otursun 1-2 maç. çok fazla topla oynuyor ve piç ediyor aldığı topları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 chagy said: Çok şımarmışız ya, yani beraberliklere bile "olur böyle şeyler aman" diye yaklaşmışız, şöyle 3-0 falan kaybedersek bu maçı anca o zaman akılları başına gelir bir daha da maç kaybetmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 2 hafta önce kasımpaşayı 89da yen. geçen hafta eskişehirle beeabere kal. bu hafta 3 ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 iyi oldu iyi yoksa önümüze gelene 3-4 atıcaktık zevk mevk kalmayacaktı.şimdi popoları kalkan oyuncuların biraz inmiştir o popoları haftaya ts ye patlarız moral buluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 gs zaten yedek kadroyla cıkmıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 abowluk durum yok ki? Tahminim tutmamış işte, çok "olasılık dışı" bir şey de söylememişim. Yıllardır ligin alt sıralarında küme düşmemeye oynayan bir takımın üstelik de 5 yabancısı eksik haline 3 tane atmayı beklemekte abowluk bişey yok. Ha, çok kolay bir maçı saçma sapan kaybettik o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 mani said: bekaretimiz bozuldu lan. artık değerini anlarız adam gibi oynarız. arda artık kenarda otursun 1-2 maç. çok fazla topla oynuyor ve piç ediyor aldığı topları. arda konusunda +1 biraz pas mas atsın ya, geçen graz maçında resmen sinir oldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 sarı lacivert olunca bi haller oluyor gsye. o diil de i.melih'in telefondakine "3 geliyo 3" deyiş anı şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 takıma gökhan zan lazım herif sakatlandı böyle oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mutsuz oldum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 ama güzel oluyo gs maçları hep üst ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 galatasaray sari laciverti gorunce cozuluyo valla heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 yanlız bu maçta tüm futbol alemi birlik beraberlik içinde olmalıydı. lan melih gökçek in sırıtışını gördüm maçtan sonra. 3-0 koymaz ama bu adamın gülmesi koyuyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 leo franco hatalıydı gollerde. 2. golde terse yattı, 3. golde adamın koşu yaptığı açıyı kapatmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 OF GÜLMEKTEN KARNIMA AĞRILAR GİRDİ. ANKARAGÜCÜNDEN 5 DK de 3 GOL YEMENİN DEĞERİ PAHABİÇİLEMEZ OLMALI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 galacticos fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Bazı takımlar, gs'ye geldi mi oynarlar, ankaragücü'de o takımlardan biri daha sivas var,antalya var. feneri hiç saymıyorum, zaten bilindik birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 mani said: yanlız bu maçta tüm futbol alemi birlik beraberlik içinde olmalıydı. lan melih gökçek in sırıtışını gördüm maçtan sonra. 3-0 koymaz ama bu adamın gülmesi koyuyor arkadaş. Yemin ederim aklımdan aynısı geçti,iğrenç herif... Neyse evet kötü mağlup olduk,Hikmet Karaman nasıl bir gazladıysa artık,Ankaragücü 2-3 hafta maç kazanamaz şimdi görün bak... Çok kopuk bizim takım,hücum gücümüz inanılmaz çöktü,top güya %60 bizde adamlar bir kapanıyor kilitleniyor bizim takım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Öyle zaten, GSli olarak ben bile güldüm 3. golden sora :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 dedim ama vassel çakacak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Of galatasaraylı olmak eziyet gibi birşey ya. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 çoğu hücum organizasyonunu ve pozisyon yaratacak durumları arda sağolsun katletti. 2 adam çalımlıyor pas vereceğine inatla karşısına 3. adamın gelmesini bekliyor yada gidip kendisi 3. bi adam bulup çalım atmaya kasıyor. tabi bakkala gitmiş olan o 2 kişi o sürede geri gelip kapıyor topu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 haftalardır söylediğimiz reykard balonu nihayet patladı, her zaman söyledik, takımda ne disiplin var, ne oyun şablonu, ne de karakterli futbolcular yapılması gereken iş çok basit sırasıyla , arda, m.topal, ayhan,nonda süresiz kadro dışı bırakılacak reykarda hangi takımın başında olduğu bir daha sert bir şekilde hatırlatılacak, milana gitmek istiyor ise yarın sabah bileti alınacak, kalan futbolcular ile en az 3-4 hafta gözden çıkartılarak bir oyun sistemi oluşturulacak, burada ilk yapılması gereken şey oluşturulacak kadroyu skor ve oyuna bakmadan 3-4 hafta beraber oynatmaktır, bunların hepsi kapasiteli oyuncular, zaman içerisinde birbirlerine ve kuralacak oyun sistemine alışacaklardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar