deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 saeros said: BEYLER LOCUS GELDİ Of dolmuş giremiyorum. Bi girip bakayım bakayım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 edit: oh partide bi enchanter olmadan olmuomus şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 yeni dancınlar süper la, girdim devam ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Instancelarda artık BGler gibi mi oldu yani farklı serverlardan insanlarla giriliyormu instancelara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Viktor said: adam "F" ye craft keybindlamis >_< What the F, man? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 abiiii pit of saron tünel muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 yahu gaza geliorum bak yapmayın böyle... neyse patch indi cuma oynarım artık biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 patchle napmışlar abi böyle hiçbir add on çalışmıyo. questhelper çalışan var mı? ya da problem benimkinde mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Bartenderim gg oldu anasını satayım, updateledim yine göstermiyor. Ezbere dps yapiyoruz da asıl diğer keybindler yalan olmuş f1 lerdeki. Edit: buttonfacade abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ABBBOVVVV addonlarrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Furytürk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 5men dungeon efsane olmuş efsane ötesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Buyur işte ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 hidden passage sonunda dc oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 pazartesi oynamaya başlicam tekrar nerden tatil yapmaya karar verdiysem bu tarihte :D Add-onlar düzelir umarım tekrar ozamana kadar gerçi 3 gece uğraşıp yaptığım interface'in patladığı haberi önden geldi en azından girip kendim karşılaşsam gözlerim dolardı sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 abvblizzard ın bu başlıkta postu olsun istiyorum, allcaps hemi de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 calimero said: patchle napmışlar abi böyle hiçbir add on çalışmıyo. questhelper çalışan var mı? ya da problem benimkinde mi??? qhelper a gerek yokki artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Neden gerek yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 c.tesi gecesi oyun dolu geçicek evet evet harika :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Absolut said: Neden gerek yok? e qhelper tarzı bişey geldi ya interface e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 mevzu guzel olms ya tıkır tıkır party buluyosn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Partydekileri seçme şansı var mı yani misal baska serverdaki aerkadaşımla beraber yapma secenegim varmı random mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 random ama çok kötü olduğunu gördüğün birini ignoreladınmı bir daha aynı partiye atmıyor. Başka serverda olsa ignore list çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Dworgian said: Absolut said: Neden gerek yok? e qhelper tarzı bişey geldi ya interface e abi tarzı bişey gelmiş, ki bence oldukça kötü ben qhelper ımı geri istiyorum. herşeye blizzard hükmetsin tamam mı oyunda. freeware hiçbişey olmasın anasını satim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Zaten gelir questhelperın yeni sürümü. Blizzardın oyun içi datalarını kullanır kendi interface'i ile hatasız bir addon olur işte. Aynısı Omen içinde oldu. Çoğu kişi blizzardın kendi agro zımbırtısını sevmiyor. Ama omen bu sayede hatasız çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar