Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Ee beyler konsolda açılmış burda açılmamış nasıl oyun oynayan var mı oynanır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 tekrar soruyorum ps3deki ve xboxtakinin aynısı mı yoksa öncekiler gibi dandik bi şey mi pcdeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 tekrar cevap veriyoruz, pcdeki farkli versyon. Xbox 360 ve ps3teki harika, pcdeki bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ayrica hayatimda su kurdugun cumle kadar devrik bir cumle okumadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 fifa 10 da pc için son oyunmuş deniyor. tamamen çıkıyormuş pc'den artık fifa ki isabet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 kaynak var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 pc deki valla güzel gidiyo internet cafede , çıtır çerezlik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Azmodai said: ayrica hayatimda su kurdugun cumle kadar devrik bir cumle okumadim. evet özel olarak kurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 hala internet kafeye gidenin olmasını geçtim, fifa oynayanın olması daha vahim bir durum gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Fifa'yı eskiden oynardım Winning Eleven'dan beri Fifa'ya elimi sürmüyorum, geçen Fifa 2009 yada 2008'di sanırım arkadaş oynarken izledim. Pes gibi değildi hiç birbirinin aynı goller, çalımlar vardı, hala öyle mi? Konsol ile PC'deki Fifa'nın farkı ne mesela oynanabilirlik farketmiyordur herhalde? Pes gibi birbirinden değişik gollerin, taktiklerin, çalımları olduğu gibi mi Fifa şuan yoksa gene eskisi gibi birbirinin aynısı hatta arkadaşımın değimi ile Atari oyunu gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 konsoldaki pes dandik yada iyi olsun farketmez pc de hep pes oynamışımdır fifa pc de çok kötü.pc de oynayıpta fifa 10 kötü diyemeyiz.konsolda şuan pesten gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Red said: konsoldaki pes dandik yada iyi olsun farketmez pc de hep pes oynamışımdır fifa pc de çok kötü.pc de oynayıpta fifa 10 kötü diyemeyiz.konsolda şuan pesten gayet iyi Tamam da neyi iyi konsolda Pes'e göre? Konsoldaki Fifa'nın oynanabilirliği Pes'e göre daha mı iyi? Yoksa sadece grafik olarak mı diyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 genel olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Red said: genel olarak :) Allah allah demek 1-2 senede çok geliştirilmiş Fifa. Çünkü ben en son oynadığımda noob oyunu gibiydi. Hiç gerçekçi futbol havası vermiyordu PES gibi değildi. Çok merak ettim şimdi oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 PES de gerçekçi değil. Fifa (10 u bilmiyorum) dan daha iyi oynanışı var ok ama gerçekle de alakası yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Fifa yine geleneğe uymuş ve bok gibi olmuş, adam geçmek falan yine kasıntı. Özellikle "Be a Pro" bölümünde takım arkadaşlarım angut gibi oynuyorlar. Tek yaptıkları topu rakipe kaptırıp gelmek, hiç bir organize hareket koşu falan yok. Leeds United'ta Güney Afrikalı bir yarma CDM yarattım kendime, ama her yere koşmaktan iflahım kesildi. Adamlarım mal mal gezindiği için mecbur oyun kurar ve ileri çıkıp gol de atar oldum, 6-7 maçta 4-5 gol atabildiysek 2'si benim, pehhh! Fifa bok gibi tamam ama, PES te lisans ve menajerlik olaylarını es geçtikçe onda da istenilen hava yakalanamıyor. Cimri KONAMI 10 senedir almadı lisans haklarını. Bence NBA2K serisinin yapımcıları futbola el atmadıkça adam gibi bir futbol oynayamayacağız. Topu adamların elinden ayaklarına indirip piyasaya sürseler o bile iş yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 abi konsol falan diyolar da bilmiyorum o kadar fark eder mi? Demiştim ki yanlışlıkla konsola yazdığım yazıda calimero said: Misal eski peslerde WE lerde şöyle bişi vardı, roberto carlos forvette allah ken, henry bişi yapamıyodu. ama şimdi messi fln farkediyo. yani özelliğin tadını alabiliyosun. İşte bu son fifa da yine baktım abi adamın özelliğinin olması dünyalar farkettirmiyo ki. hız ve fizik önemli. Sorry ama ben, yine sevemedim fifayı. Yine arcade, hep arcade... Be a pro başladım. beşiktaş ta bi cm başlattım ve doğal olarak dm oynuyorum şu anda. Takımın gollerinin %80 ini ben attım. kalanları da nihat. Sonra bakim bi dedim CL gruplarında nolmuş, baktım wisla krakow 13 puanla mı ne birinci, biz ikinci inter 2 puanla sonuncu. öeh dedim yani harbiden dediğim doğruymuş. bir maçta yendim inter'i bir maçta da attıkları son dakika golüyle berabere kaldım. krakow 3 tane geçirdi, deli manyak oynadılar ne yaptıysam tutamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Be a Pro modunda milli takıma girmeye kasarken, aday kadroyu gösteriyor, saçma sapan adamlar kadroya giriyorlar genelde. Oysa insan ona göre ayar çeker ve milli takımlarda çekirdek kadroyu korur, ama nerdeeee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 gördüğüm en kötü fifa oyunu, adamlara uğraşacaklarına oynanılabilirliğe kassalarmış keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 PC'de kötü olmuş, konsol ise 2009'dan bile iyi. Otu boku bire bir port ederken neden bunda ikisine farklı oyun çıkarıyorlar anlamıyorum. "Barça Kid" olmak mümkün değil diye beğenmeyenlerimiz olmuş sanırım, eh onlardan takım oyunu veya açıkgörüşlülük beklemiyoruz zaten. Üst üste 4+ kişiyi geçip atılan, ya da ceza sahası dışından atılan gol ne sıklıkta görüyorsunuz, avantaj kuralı PES'te neden yok, neden adamlar birbirinin içinden geçiyor, defanstan rakip kaleye kadar nasıl sprinti hiç bırakmadan koşulabiliyor gibi soruları cevaplayın, sonra sizinle futbol konuşalım. Yok abuk subuk arcade oyun peşindeyseniz de öyle söyleyin. Fifa geçen seneden beri her otoriteye göre daha iyi bir "futbol" oyunu konsolda. PES daha eğlenceli bir "oyun" ise ya da gerçekçisini oynamayı beceremiyorsanız, tabii ki tercih meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Gördüğüm en iyi fifa oyunu. Cidden işi arcade den simülasyona taşımışlar en sonunda biraz. Tek adamla dünyayı kurtarmak istiyorsanız nefret edersiniz ama haliyle. Halledilebilecek çok özelliği var yine, buglı pozisyonlarla da çok karşılaştım ama, iyi yönde bi hamle en sonunda. Not: PC versiyonunun yanına bile yaklaşmayın korkunç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 yav ben de diyorum farklı bir oyun mu oynuyorum diye :( pc versiyonu berbat yüklemeyin bile gerenk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Pallando said: Red said: genel olarak :) Allah allah demek 1-2 senede çok geliştirilmiş Fifa. Çünkü ben en son oynadığımda noob oyunu gibiydi. Hiç gerçekçi futbol havası vermiyordu PES gibi değildi. Çok merak ettim şimdi oyunu :) kaka alınıp orta saha yuvarlağından gol atılabilen ronaldo alınıp insanların içinden geçerek dümdüz gidilebilen,aynı şekilde atılan her cornerin gol olduğu bir oyun için hala birileri kalkıp gerçekçi diyebiliyorya inanamıyorum,pes hiçbir zaman gerçekci olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 PC versiyonu neden bu kadar kötü bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 bu ne lan deyip bi de gaza gelip konsol versiyonunu al diye 1 kere satmak yetmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar