Mal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 şunlardan başka var mı çizgi roman 01 - Serenity - Those Left Behind 1 of 3.cbr 9 MB 02 - Serenity - Those Left Behind 2 of 3.cbr 9 MB 03 - Serenity - Those Left Behind 3 of 3.cbr 10 MB 04 - Serenity - Better Days 1.cbr 16 MB 05 - Serenity - Better Days 2.cbr 17 MB 06 - Serenity - Better Days 3.cbr 21 MB 07 - Serenity - The Other Half.cbr 11 MB 08 - Serenity - Float Out.cbr 26 MB 09 - Serenity - Volume Three - The Shepherd's Tale (2010).cbz 42 MB 10 - Serenity - Downtime (2010) (webrip).cbr 4 MB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Var Leaves on the Wind Sonuncu. Guzelde ama gene bekliycez ne olacak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 şimdi izlicem de bir sezon dizi + serenity i mi izliyorum bu mudur sırası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 bolumlerin sirasina bak, onlar da bi garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 netflixden izliom herhalde onlar düzgün sıraya koymuştur ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 ilk izlediğin bölümün savaş cephesinde başlaması gerekiyor. 1 saat 26 dakika olan. gerisi ikinci postta yazılmış 1. sayfada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 ilk bölümde firefly ölüyo onunla basladıysan sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 aynen öyle başladı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 uplamışsınız heyecanlandım sizin yüzünüzden :/ ama şu çizgiroman olayını gördüm. Nasıl ediniriz ki onları acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Mortis said: şimdi izlicem de bir sezon dizi + serenity i mi izliyorum bu mudur sırası? Hayir. Those Left Behind dizi ile film arasinda. Plot icin de ilerleme getiriyor. Dizi ile filmi bagliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 kaylee kawaiii ^_______^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 ahah dimi. cok generic karakterler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 bi de müzikler ile tam starcraft 2 ehueuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 güzeldi fakat rivera çok uyuz oldum. hiç sevmedim. tüm ana plotu onun üzerinden yapmış olmaları üzdü. Sinirlendiğim kısım ulan kız sürekli kafayı yiip saçma sapan hareketler yapıyor, Millete saldırıo, sorun çıkarıyor. Ertesi gün bir gezegene gidiolar, sanki hiç bişey olmamış gibi kız yine en arkadan veya tek başına mal mal etrafa bakarak geziyor. Abisi alakasız alakasız başka yerden yürüo. Ulan dur bi dibinde, tut kolundan. Neyse diğer karakterler ve genel atmosfer olarak on numaraydı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 joss whedon'a hoşgeldin kardeş. fetişi üzerinden senaryo yazıyor adam sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 dizipub'da fox'un verdiği sırayla değil de olması gerektiği sırayla koymuşlar bölümleri, dayanamadım izlemeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 arcane said: joss whedon'a hoşgeldin kardeş. fetişi üzerinden senaryo yazıyor adam sdfsd. C U C K W H E D O N Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 ya böyle uplamayın. insan bişey oldu sanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Olsa ne olacak ki artik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 o kadar parası var adamın istese yapar zaten devamını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Ölmüş, Rip https://dvdbash.files.wordpress.com/2012/02/firefly-serenity-ron-glass-dvdbash-4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 rip şu dizinin değişik bi güzelliği vardı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 uplaninca lan yoksa! dedim sdf nese bi ara tekrardan seyredeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 bunu anca netflix yapar yaparsa gerisi danger noodle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar