Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ali çok heycanlı ya ezelde öyle mal işler yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ali zuahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 abi kenan muhteşem bi karakter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 umarım tüm bu olaylar saçma sapan bi yanlış anlamadan kaynaklanmıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 kenan bence abisinide sayidi de vuracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 cengizi de şebnem aradı bariz aa sen buranın numarasını biliyomusun felan ama o olaylara girmeden bitti bölüm lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Abi bildiğin sıkıldım bu bölüm ya, niye böyle oldu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Yılın en aptal dizi repliği ödülü Ezel'den Azad'a gidiyor. Tuvalet tıkandı, su yok mevzundan sonra; Azad:"barmene döner" Sen kovuldun! barmen: Ben mi!? Neden? Azad: tam bi hıyara benziyosun. Azad: Ama önce şu aşşada duran Pompayı al bakim. Ne yapacağını biliosun hade naşşş. barmen:"paşa paşa gider" barmenin, kovuluyorum çıkarkende wc temizliyorum. Bide tefo malının zavallı taksiciye kafa çakıp hakaret etmesi var oda 2 numara olur heralde.Ana karakterlere o kadar yoğunlaşıyorlar ki yan karakterler heralde doğaçlama yapıyorlar çekim esnasında dicem, yapsalar bu kadar saçmalamazlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 çok tırt bölümdü.sadece 70 leri gösterselerde olur.yoksa alide olmasa çekilcek gibi değil dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ztn bi ara dizi ezel dayı kenan falandı.neyse yine şebnem tefo ali azadda cıkıyor arada sıkılmıyoruz şuan dizi ya cok kotu boka sarıyor yada 1. sezona yakışır bi final olucak herhalde bu sene bilemicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 şebnem reis muhbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 bu dizi böyle giderse 3-4 ay daha çekilmez.gelecek haftada böyle saçma sapan bi bölüm olursa daha izlememeyi düşünüyorum.arada açıp internetten izlerim.adamlar uzatıcaz diye iyice saçmaladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Ali'nin küfürlerle aktığı sahne mükemmeldi. Sadece biip sesiyle de bu kadar güldüm ya, daha da bir şey istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 bu ali hiç mi akıllanmaz arkadaş 1.sezon paso dayı dan ayar yedi hala aynı kafa gerçi en azından noluyo lann demeyi bıraktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 noldu el mi değiştirdi bu dizi? ne tırt bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ya şimdi merak ettimde bunlar tüm paralarını kaybetmemişlermiydi? lan o arabalar ne peki :S nerden buldular bir anda o kadar parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Eşeklemi gezsin ler yav, buldular bi yerden dayı falan vermiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Ya ilk sezonda bu kenanla ramiz çok kafa kankaydı, ramiz ona alemi öğretmişti, kenanda kitapları filan. En azından dayının anlattığı buydu. Şimdikinde bakıyoruz, aslında hiçte öyle canciğer kuzu sarması değiller, tam tersine daha çok menfaaat ilişkisi var gibi, dostluktan öte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Eskiden can çiğerdiler ama araya hatun girdi araları bozuldu. Klasik olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Berrak Tüzünataç Ezel Kadrosu'nda... bakalım hangi balkonda göreceğiz kendisini dizide :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 oo hoşgelmiş.ezelin yeni manitası olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Esnaf said: ya şimdi merak ettimde bunlar tüm paralarını kaybetmemişlermiydi? lan o arabalar ne peki :S nerden buldular bir anda o kadar parayı kumarda baya kazandılar bı ara bide dayının zulası vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 birini sadece senin için yetiştirdim derken aliden bahsediyor sanırsam.demek ki ali kıçı kurtarıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 berrak tüzünataç ne ya.bir çeşit sinem kobal.ondan daha güzel o kadar. oyunculuk yok hatunda öyle işte takılıyo.yalnış seçim olmuş ama normaldir reytingler böyle düşünce hemen memeye başvurmak hatta kıvançın tekrar gelebilceği falan durumu var sanırım öyle okumustum gazetede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar