Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Of hala Eyşanla muhabbet ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 miroğluna bağlamaya başlamış sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 sezon başına 40 dk'dan max 22 bölüm üzerinden çekilse şu dizi 2 sezonluk efsane birşey olabilirdi ama artık baydı cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 baydığını düşünenler izlemesin. hala efsane kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 45. sayfada tartışılan şey, ezel onu bunu kesicek, 159.da tartışılan şey yine aynı. ezel' in soyunu sopunu kurutmadıkları kaldı hala birilerini vuracakta, en tepeye çıkacakmışta bilmemne. bölüm başına 180-200 milyar parayı alınca heralde oyuncular yalvarıyor senaristlere beni öldürmeyin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 En yüksek alan Haluk amca, o da 40 milyar alıyor. toplam maaş da 300 civarıdır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 dizinin yapımcısı sen misin? net rakamlarla konuşmuşsun ondan dedim benimki faraziydi zatende. haluk bilginer aylık 200 bin den aşağı çalışmıyor bu arada bilgine. ortalama bir film çekimide türkiye' de 30-35 gün arası değiştiğinden haluk bilginer' in ücreti 200bin tl diyebiliriz net bir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 bölüm başına 200k demişsin şimdi aylık diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 mascio said: dizinin yapımcısı sen misin? sen haluk bilginer'in menejeri misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 yeş menejeriyim farazi konuştum demiştim zaten ama atar gelmiş hemen yine. konuyu dağıtmayın önemli olan nokta orası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Kim ne alıyorsa alıyor, Bizene!! Hani bir laf vardır ya o hesap, zenginin malı... Biz diziye bakıyoruz gerisi kimene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 mascio said: dizinin yapımcısı sen misin? net rakamlarla konuşmuşsun ondan dedim benimki faraziydi zatende. haluk bilginer aylık 200 bin den aşağı çalışmıyor bu arada bilgine. ortalama bir film çekimide türkiye' de 30-35 gün arası değiştiğinden haluk bilginer' in ücreti 200bin tl diyebiliriz net bir şekildeBen farazi konuşmadım, net konuştum cümlemin ilk kısmında. Haluk Bilginer'in bölüm başı maaşı 40.000 TL. Açıklandı bu, hatta dizide şu anda en çok maaş alan oyuncu olduğu da açıklandı. İçerden bilgi sızdı işte, bu kadar gocunduysan zam yaparız dert değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 abi aynı şeyden bahsediyoruz aylık 200bin tl bölüm başı 50 bin yapıyor zaten ki 40 denmiştir 50 alıyordur ya da 40 alıyordur çok farkeden birşey yok ki konumuz bu zaten değil. konu ezelin 130 sayfa boyunca tartışılan şeyinin aynı olması. kimsenin ölmemesi, dizideki her karakter sonsuz atarlı gösterilip hiç birinin hiçbirşeye elini sürmüyor olması falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 kimin kaç para adlıgını bilmem ama dizi sektorune devrim şart yani 90dk dizi çekmek zor.bide sezonda 30 üzeri bölüm yapıyor manyaklar her hafta bir film çekmek gibi birşey.oyuncular setten cıkamıyor.bence bu yuzden oyunculukta diplere vuruyo senaryo illa kitleniyor bir süre sonra.böyle bakışlara yürümelere falan dakkalar harcıyorlar bende artık daralıyorum 1.5 saat dizi izlemeye.ezel 8 de baslıyo.8 bucukta yeni bölüm.11 de bitiyor tam sıkılıyoyurm yani.şöyle 40-50 dk izleyip işimize baksak ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Evet aşırı uzun bencede. o kadar dağılıyorki; intikam-aşk-ihanet iç içe giriyo artık kanıksımaya başlıo izleyen. Dizi konsept olarak ii eywallah 4-5 sezon sürsün np.ama kutukutu pense abi aynı adamlar dönüp duruyo falan anlamsız. Dayı-ezel tarafı , kenan tarafı diğerleri ortada sçan. Herkes biliyo mesela Ezel-Eyşan tekrar yakınlaşacak, kenan içerden bi adam alcak, ezel birini alacak böle antin kuntin.Çocuk var ona bağlantı falan,sönmeyen aşk, intikam isteyen ama hümanist insan tipi.Bune lan çık şöyle "sık" core tayfadan birnin kafasına olayı direk intkama dönüştürsene, hep böyle taş/makas/kağıt veya mindfuck falan "Aaaa vay anasını" tripleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 mascio said: bölüm başına 180-200 milyar parayı alınca heralde oyuncular yalvarıyor senaristlere beni öldürmeyin diye.Hayır öyle demedin. Asıl mesele bu, Ezel'i pazartesi konuşuruz. Haksızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 hay allah cezanı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 sağol kardeşim cümlemizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Geçen ezelin özeti başlarken monte kristo kontunu izledim, şunu; http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/bb/The_Count_of_Monte_Cristo_film.jpg film ezelden önce bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 kontun dayısı var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 bütün dizileri ezelin karşısına koyuyorlar ezel bir atılım yapabilir şu son bikaç bölüm ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Amaranth- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 oha 160 sayfalık mesaj atılmış şu dizi için ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 kont adnan > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Uzunluğu konusunda hemfikirim sizinle de Ezel Behzat Ç. ile en iyi Türk dizisi piyasadaki ve bu kadar uzun bölümler çekmesine ve 40+ bölüm olmasınra rağmen hala izletiyor kendini,şaşırtıyor falan.Senaristlere saygım var ciddi manada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar