Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

45. sayfada tartışılan şey, ezel onu bunu kesicek, 159.da tartışılan şey yine aynı. ezel' in soyunu sopunu kurutmadıkları kaldı hala birilerini vuracakta, en tepeye çıkacakmışta bilmemne.

bölüm başına 180-200 milyar parayı alınca heralde oyuncular yalvarıyor senaristlere beni öldürmeyin diye.
Sosyal ağlarda paylaş

dizinin yapımcısı sen misin?

net rakamlarla konuşmuşsun ondan dedim benimki faraziydi zatende.

haluk bilginer aylık 200 bin den aşağı çalışmıyor bu arada bilgine. ortalama bir film çekimide türkiye' de 30-35 gün arası değiştiğinden haluk bilginer' in ücreti 200bin tl diyebiliriz net bir şekilde
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

dizinin yapımcısı sen misin?

net rakamlarla konuşmuşsun ondan dedim benimki faraziydi zatende.

haluk bilginer aylık 200 bin den aşağı çalışmıyor bu arada bilgine. ortalama bir film çekimide türkiye' de 30-35 gün arası değiştiğinden haluk bilginer' in ücreti 200bin tl diyebiliriz net bir şekilde
Ben farazi konuşmadım, net konuştum cümlemin ilk kısmında. Haluk Bilginer'in bölüm başı maaşı 40.000 TL. Açıklandı bu, hatta dizide şu anda en çok maaş alan oyuncu olduğu da açıklandı. İçerden bilgi sızdı işte, bu kadar gocunduysan zam yaparız dert değil.
Sosyal ağlarda paylaş

abi aynı şeyden bahsediyoruz aylık 200bin tl bölüm başı 50 bin yapıyor zaten ki 40 denmiştir 50 alıyordur ya da 40 alıyordur çok farkeden birşey yok ki konumuz bu zaten değil.

konu ezelin 130 sayfa boyunca tartışılan şeyinin aynı olması. kimsenin ölmemesi, dizideki her karakter sonsuz atarlı gösterilip hiç birinin hiçbirşeye elini sürmüyor olması falan.
Sosyal ağlarda paylaş

kimin kaç para adlıgını bilmem ama dizi sektorune devrim şart

yani 90dk dizi çekmek zor.bide sezonda 30 üzeri bölüm yapıyor manyaklar

her hafta bir film çekmek gibi birşey.oyuncular setten cıkamıyor.bence bu yuzden oyunculukta diplere vuruyo

senaryo illa kitleniyor bir süre sonra.böyle bakışlara yürümelere falan dakkalar harcıyorlar

bende artık daralıyorum 1.5 saat dizi izlemeye.ezel 8 de baslıyo.8 bucukta yeni bölüm.11 de bitiyor tam

sıkılıyoyurm yani.şöyle 40-50 dk izleyip işimize baksak ne güzel
Sosyal ağlarda paylaş

Evet aşırı uzun bencede. o kadar dağılıyorki; intikam-aşk-ihanet iç içe giriyo artık kanıksımaya başlıo izleyen. Dizi konsept olarak ii eywallah 4-5 sezon sürsün np.ama kutukutu pense abi aynı adamlar dönüp duruyo falan anlamsız. Dayı-ezel tarafı , kenan tarafı diğerleri ortada sçan. Herkes biliyo mesela Ezel-Eyşan tekrar yakınlaşacak, kenan içerden bi adam alcak, ezel birini alacak böle antin kuntin.Çocuk var ona bağlantı falan,sönmeyen aşk, intikam isteyen ama hümanist insan tipi.Bune lan çık şöyle "sık" core tayfadan birnin kafasına olayı direk intkama dönüştürsene, hep böyle taş/makas/kağıt veya mindfuck falan "Aaaa vay anasını" tripleri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...