Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

izmarit02 said:

bir ara senaryoları silinmiş bilgisayardan artık yapımcı yapmaya niyetli değilmiş de final yapıp bitireceklermiş diye bir söylenti vardı. ne olur artık bitirsinler, iyice baydı.

oha efsanelere bak.

senaryo zaten 2 sezonluktu, 2 sezon çektiler bitti işte dizi. evet biraz fazla gereksiz uzattılar ama olsun yani işte vasat bir dizi vasat bir şekilde bitiyor.

hep diyorum şu dayının filmini yapsalarmış rise of dayı diye çok daha etkili olurmuş yani.
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

izmarit02 said:

bir ara senaryoları silinmiş bilgisayardan artık yapımcı yapmaya niyetli değilmiş de final yapıp bitireceklermiş diye bir söylenti vardı. ne olur artık bitirsinler, iyice baydı.

oha efsanelere bak.

senaryo zaten 2 sezonluktu, 2 sezon çektiler bitti işte dizi. evet biraz fazla gereksiz uzattılar ama olsun yani işte vasat bir dizi vasat bir şekilde bitiyor.

hep diyorum şu dayının filmini yapsalarmış rise of dayı diye çok daha etkili olurmuş yani.

hayır abi 1 sezonluktu, bitecekti hatta onu bekliyoduk sonra para hırsı bürüdü tabi. bi de şubatta beyin kanaması geçirmişti bi tane senaristi ilk sezonda.
Sosyal ağlarda paylaş

hani şu dizinin 71 bölüm olmasını geçtimde haftada sadece 1 saat olsaydı efsane olabilirdi ama 2 saat içine ne sığdırcaklarını şaşırdılar.hele senaristlerden birinin olmadığı zamanlar tam bi facia.

şu dizi birinci sezonda bitse ve 70 lerde yaşanan olayları güzel bir filmde anlatsalar efsane olabilirdi ama paranın gözü kör olsun :( bu sezonda tutsaydı eminim 1 sezon daha uzatırlardı ama bu sezon baya bi reyting kaybettiler
Sosyal ağlarda paylaş

yarın finalmiş

ben bu diziye nasıl final yapardım

eyşanı öldürmez.ezelle eyşanı kavuşturur sonra hop ekran bulanıklaşır gerilim müziği sokar ömerin hapishanede yüzünnü yaralandıgı ana dönerdim.herşey o an gördüğü rüyamış

bu kadar salak gidişata en mantıklı final dsfs
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

yarın finalmiş

ben bu diziye nasıl final yapardım

eyşanı öldürmez.ezelle eyşanı kavuşturur sonra hop ekran bulanıklaşır gerilim müziği sokar ömerin hapishanede yüzünnü yaralandıgı ana dönerdim.herşey o an gördüğü rüyamış

bu kadar salak gidişata en mantıklı final dsfs

bu diziye çok iyi bir final olurdu o, daha rezil birşey lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar güzel başlamış bir diziyi sırf tuttu diye uzatıp uzatıp ne hale getirdiler, inanılır gibi değil ya. İlk 5 bölümü izlesen "Türk dizi tarihinin en iyisi olacak" dersin, sonraki 15-20 bölümde "tamam o hızı kesildi ama yine ilk 5'e girer" dersin, oradan finale kadar direk failblog.
Sosyal ağlarda paylaş

yok be yahu kılasik türk duygu sömürüsü finali.bir anda eyşanın yaptıgı herşey unutuldu.ezel gitmiş hala bıdı bıdı eyşanın peşine

oysa dediğim son.ertesi sabah cansu dere gazeteden haberi okuyacak.hapishane yangınında ölenler ömer uçar vs

evil gülüşü atacak.işine bakıcak final
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...