forgiver Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 youtube da teşebbüs etti diyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=_BN8x7oIbjw&feature=player_profilepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 izmarit02 said: bir ara senaryoları silinmiş bilgisayardan artık yapımcı yapmaya niyetli değilmiş de final yapıp bitireceklermiş diye bir söylenti vardı. ne olur artık bitirsinler, iyice baydı. oha efsanelere bak. senaryo zaten 2 sezonluktu, 2 sezon çektiler bitti işte dizi. evet biraz fazla gereksiz uzattılar ama olsun yani işte vasat bir dizi vasat bir şekilde bitiyor. hep diyorum şu dayının filmini yapsalarmış rise of dayı diye çok daha etkili olurmuş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Asıl senaristin hastalanmasından dolayı 2. sezonu pembe dizi havasında geçirdi. Adam dönünce dizinin havası da değişmişti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Ulan gene ölmemiş bu Eyşan pfff birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Absolut said: Ulan gene ölmemiş bu Eyşan pfff birader. Seele derki: ilk gülüyor ama sonra ölüsünü tasiyor gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 mascio said: izmarit02 said: bir ara senaryoları silinmiş bilgisayardan artık yapımcı yapmaya niyetli değilmiş de final yapıp bitireceklermiş diye bir söylenti vardı. ne olur artık bitirsinler, iyice baydı. oha efsanelere bak. senaryo zaten 2 sezonluktu, 2 sezon çektiler bitti işte dizi. evet biraz fazla gereksiz uzattılar ama olsun yani işte vasat bir dizi vasat bir şekilde bitiyor. hep diyorum şu dayının filmini yapsalarmış rise of dayı diye çok daha etkili olurmuş yani. hayır abi 1 sezonluktu, bitecekti hatta onu bekliyoduk sonra para hırsı bürüdü tabi. bi de şubatta beyin kanaması geçirmişti bi tane senaristi ilk sezonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 olur mu ya. dayının kenanın hikayesi vs. 2 olacağı çok barizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 hani şu dizinin 71 bölüm olmasını geçtimde haftada sadece 1 saat olsaydı efsane olabilirdi ama 2 saat içine ne sığdırcaklarını şaşırdılar.hele senaristlerden birinin olmadığı zamanlar tam bi facia. şu dizi birinci sezonda bitse ve 70 lerde yaşanan olayları güzel bir filmde anlatsalar efsane olabilirdi ama paranın gözü kör olsun :( bu sezonda tutsaydı eminim 1 sezon daha uzatırlardı ama bu sezon baya bi reyting kaybettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 dizi çok kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 red bitiyor olm işte. bakalım neyi kötülücen artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 bulunur abi kötü dolu etraf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 vay be bu dizinin bu kadar takipçisimi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Yok biz "Red" in takipçisiyiz. Red'in kötülediği her diziye ilgi artıyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 ahmedinejad said: olur mu ya. dayının kenanın hikayesi vs. 2 olacağı çok barizdi. kenan zaten ortada yoktu, 2. sezonun planları belirlenince nisan mayıs gibi geçmeye başladı adı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 yarın finalmiş ben bu diziye nasıl final yapardım eyşanı öldürmez.ezelle eyşanı kavuşturur sonra hop ekran bulanıklaşır gerilim müziği sokar ömerin hapishanede yüzünnü yaralandıgı ana dönerdim.herşey o an gördüğü rüyamış bu kadar salak gidişata en mantıklı final dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Red said: yarın finalmiş ben bu diziye nasıl final yapardım eyşanı öldürmez.ezelle eyşanı kavuşturur sonra hop ekran bulanıklaşır gerilim müziği sokar ömerin hapishanede yüzünnü yaralandıgı ana dönerdim.herşey o an gördüğü rüyamış bu kadar salak gidişata en mantıklı final dsfs bu diziye çok iyi bir final olurdu o, daha rezil birşey lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Bu kadar güzel başlamış bir diziyi sırf tuttu diye uzatıp uzatıp ne hale getirdiler, inanılır gibi değil ya. İlk 5 bölümü izlesen "Türk dizi tarihinin en iyisi olacak" dersin, sonraki 15-20 bölümde "tamam o hızı kesildi ama yine ilk 5'e girer" dersin, oradan finale kadar direk failblog. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bitiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 benim dediğim finali yapsalar saygı duyardım da hakkaten finali bile bitsede gitsek modunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 kenan oyunculuk dersi veriyor be. ben sevdim finali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mal EZel ya bebenin annesi ölüyor orda bu serefsiz cocugu yanına goturmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 yok be yahu kılasik türk duygu sömürüsü finali.bir anda eyşanın yaptıgı herşey unutuldu.ezel gitmiş hala bıdı bıdı eyşanın peşine oysa dediğim son.ertesi sabah cansu dere gazeteden haberi okuyacak.hapishane yangınında ölenler ömer uçar vs evil gülüşü atacak.işine bakıcak final Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bu kadını nereden bıçaklamış cengiz yahu. millet kafaya çivi çakıyo yaşıyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar