Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi adamın kardeşi öldü intikam intikam diye dolaştı 2 bölüm sonra unuttu.dayı öldü intikam intikam diye dolaştı gene sevgi meleğine dönüştü.aynı şey bahardada olmuştu.tefodada olur.dizi döngüye bağladı
Mesaj tarihi:

Oteldeki aşçılarda bile silah var.Heryer temmuzun adamlarıyla dolu,ama gel gör ki Ali 2 yumruk atıp otelden koşarak uzaklaştı.

Bence senaristler uyuşturucu kullanıp sevgi kelebeğine dönüşüyolar ve ondan sonra senaryoyu yazıyolar :D
Mesaj tarihi:
Holy said:

3 tane gerizekalı adam tutup diziyi izletsem, sonra da bir bölüm yazın desem muhtemelen daha heyecanlı bir bölüm yazarlardı.

haftanın "nokta atışı" dalındaki post ödülünü sana verdim.

ödülünü muhasabeden alabilirsin, tabii önce muhasebeyi bulman gerek
Mesaj tarihi:
Bu kadar tutulmasının sebebi Tuncel Kurtiz'in muhteşem oyunculuğuydu(adam yıllardır tiyatroda oynadı, bu kadar ilgi görmedi, tv işte). O gidince bence iyice anlamsız artık bu film. Sulugöz Kenan ve taşşşş gibi Cansu Dere haricinde izleyecek ne var Allah aşkına?

Behzat Ç.'yi gördükten, izledikten sonra Kurtlar Vadisi'ymiş, Ezel'miş ve benzeri bu filmleri izlemek gerçekten zor.

Demek ki neymiş? Behzat Ç.'den Önce, Behzat Ç.'den Sonra.
BÇÖ-BÇS.
Mesaj tarihi:
Valla zamanında bu LOST'un 3 sezonunun cdleri elime geçmişti de 3 gün uyumadan izlemiştim. Sonra hiçbir sezonunu izlemedim,soğudum LOST'tan.

BEHZAT Ç. seni 2 gün esir edebilir. Uyarayım.
Mesaj tarihi:
senaryo saçma olsun ama

1 tanecikte akıl oyunu olsun dizisi.

o değil izleyici tamamen 1 tanecik akıl oyununa takılıyor

rezalet, iğrenç desem yeridir yani.

türk dizilerindeki kurgunun ilerletilmiş, ama saçlamaış halidir ezel.

ben olsam bu diziyi 25-30. bölümde bititirdim. saçmalandı resmen.

senı kıracam, seni yiyecem şöyle böyle, görüşüyorlar, kahve atarlanması yapıp tekrar diğer raunda hazırlanıyorlar. yok ya böyle saçma brşey.. izlemem.
Mesaj tarihi:
ya ne gerizekalı bu dizi ya.
madem temmuzun yerini biliyon adam dükkanda duruyo gönder bi adamı sıksın kafasına. herkes herşeyi biliyo kimse hiçbişey yapmıyo.
indirip fast forward izliyorum resmen.
Mesaj tarihi:
reyou said:

behzatin sole bi fragmanlarina bakiyorum,
cok kotu fragmanlari var.

eger kendiside oyleyse ki fragmanlar genlde ilgi cekici olur fena yani

Sen izle, büyük sözü dinle. Pişman olmazsın.
1. Bölüm'den başla ve izle.
  • Yeni Oluştur...