barnacle Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 tv de gördüm şimdi de cansu dere kilo almış güzel olmuş. kıçına göbeğine renk gelmiş. ayva göbek yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 http://img545.imageshack.us/i/vikvik.jpg/# diger türlü olunca kurbağa oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 abi şuan bölüm bitmek üzre ben de sızmak üzreyim. bade'nin bakireliği üstüne geçen bi bölüm olmuş bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Bade'nin ilk heyecanını da son 1 saattir izledik. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Yalnız son final sahnesi dumur etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Hiçbi şey olmadı resmen bölümde. Bu ne lan, bana ne elalemin bekaretinden, ne diye 1 saat onu gösteriyon :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Bakirelik detayı gereksiz olmuş. Onun dışında Eyşan vs Kenan gazino muhabbetide çok uzatılmış en baştan belli sonunda ne olacağı. Zaman geçirmek için yapılan bi bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ya kenanın birşey yapmıyacağı belli işte eyşan amma dramaya girdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 haziranda bitiriyorlar merak etmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ilk 10 dk yı izledim sonra reklam girdi kapadım:P anlamıştım böyle saçma bi bölüm olcağını.bi ara baktımda 70 ler gösteriyodu sırf onun için indirip izliycem hatta sırf o sahneyi izler silerim :P. yok zaman geçirmek için bölüm yapta bu kadar saçma yapma be.birazcık aksiyon koy ne bileyim bişiler yap işte.zaten dizinin reytinglerinin düştüğüde saatini değiştirmelerinden belli.o saatte yeni bi dizi koycaklar heralde. şu bade geldiğinden beri dizi hiç çekilmez oldu.tipsiz karının teki zaten.ne güzel ezel kenana iş koyup duruyordu eyşanı geri alıcam ulen diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 DeBuffAndHeal said: http://img545.imageshack.us/i/vikvik.jpg/# diger türlü olunca kurbağa oluyo. ana gittimi bekaret ben sıkılıp kapamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 son sahnede bi an Kenan infinite-loop a düştü sandım ama kurtuldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ahah o sahnede youtube aynı şeyi başa mı sardı diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 olitere said: ahah o sahnede youtube aynı şeyi başa mı sardı diye düşündüm bende youtube'de izledim belki başa sarmıştır =) ama sanmam çünkü bu dizide öle şeyler yapıolar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 hayatımın fon müziği http://www.youtube.com/watch?v=PCs2-MMSNBA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mafya dizinde 35 senede 1 adam ölüyo falan.Yeter boku çıktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 farkındaysanız kötülemiyorum :) izlemeyi bıraktım cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Barathrum said: Mafya dizinde 35 senede 1 adam ölüyo falan.Yeter boku çıktı... kurtlar vadisi gibi mi olsun ya her bölümde zılyon tane adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 yeni bölüm ile ilgili ezelin kız gg olucak benceeeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Barathrum said: Mafya dizinde 35 senede 1 adam ölüyo falan.Yeter boku çıktı...Mafya dizisi? Ben hiç uyuşturucu kaçakçılığı, silah kaçakçılığı vb. mafya işleri görmedim dizide. Kabadayılık desen neyse. Ki olay sadece o da değil. Alicengiz oyunları ile götürüyorlar diziyi, kabadayılık ile de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Barathrum said: Mafya dizinde 35 senede 1 adam ölüyo falan.Yeter boku çıktı... aga sen yanlış diziye gelmişin. mafya dizisi şu tarafta *kurtlar vadisi'ni işaret eder* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 HAHAH akşam akşam koptum.Silah kaçakçılığı yok ha dizide?Sırf 1 bölüm silah kaçakçılığı işini kim alacak diye döndü lol.1970lerdeki sahnelerde de sağ-sol çatışmasındaki gençlerin dayıdan silah satın almak istediklerini,dayının reddettiğinde mekanının basıldığını ve kenanın vurulduğunu gördük.... KVden tiksiniyorum.Ezelde mafya babaları 3500 tane korumaları heryerde silahlı adamları falan yok sadece çiçek toplayıp sevişiyolar her bölüm evet bu bir aşk ve macera dizisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 iyi de ezeldeki mafya babaları gerçek hayattakine biraz daha yakın değil mi sence? kaç tane okudun gazetede şu mafya babası buna sıkmış diye. 1970lerde mi yaşıyoruz kabadayılar sokak ortasında çarpışsınlar ahahah. tam günümüz mafyası işte. devletle, polisle falan ilişkileri var aşırı zenginler pek çok şeyi zor kullanmadan bulundurdukları güçleriyle falan hallediyorlar. kaya mesela avukat al sana işte günümüz mafyası prototipi. avukatları falan oluyor böyle sağlam testisli. böyle agatör yersen. yani diğer mafya dizilerindeki gibi bi tarafıma benzeyen oyuncak m4'lerle 3 kişi bina basıp AUAH sesi çıkararak yere düşen kabiliyetsiz figüranları mı öldürsünler asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 abi tamam belki kurtlar vadisi değilde şuana kadar 100 bin tane akfaya silah dayama silahlı adamlarla kovalamaca çatışma oldu madem öldürmiceksin kimseyi o silahları cıkarmıcaksın hani polat bile arada bi ölümden dönüyor ameliyata giriyor.ezel tayfasının kıyafeti bozulmuyor dizi kötü yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Bozulmuyor? Ali geçen sezon sonu nolmuştu pardon? Kamil gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 kamil çok möhim bi karakterdi gerçekten.nası harcadılar o adamı helal aliye noldugunu hatırlamadım şimdi ama alinin normal şartlarda en az 4-5 defa ölmesi gerkeiodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar