Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

ilk 10 dk yı izledim sonra reklam girdi kapadım:P anlamıştım böyle saçma bi bölüm olcağını.bi ara baktımda 70 ler gösteriyodu sırf onun için indirip izliycem hatta sırf o sahneyi izler silerim :P.

yok zaman geçirmek için bölüm yapta bu kadar saçma yapma be.birazcık aksiyon koy ne bileyim bişiler yap işte.zaten dizinin reytinglerinin düştüğüde saatini değiştirmelerinden belli.o saatte yeni bi dizi koycaklar heralde.

şu bade geldiğinden beri dizi hiç çekilmez oldu.tipsiz karının teki zaten.ne güzel ezel kenana iş koyup duruyordu eyşanı geri alıcam ulen diye
Sosyal ağlarda paylaş

Barathrum said:

Mafya dizinde 35 senede 1 adam ölüyo falan.Yeter boku çıktı...
Mafya dizisi?

Ben hiç uyuşturucu kaçakçılığı, silah kaçakçılığı vb. mafya işleri görmedim dizide. Kabadayılık desen neyse.

Ki olay sadece o da değil. Alicengiz oyunları ile götürüyorlar diziyi, kabadayılık ile de değil.
Sosyal ağlarda paylaş

HAHAH akşam akşam koptum.Silah kaçakçılığı yok ha dizide?Sırf 1 bölüm silah kaçakçılığı işini kim alacak diye döndü lol.1970lerdeki sahnelerde de sağ-sol çatışmasındaki gençlerin dayıdan silah satın almak istediklerini,dayının reddettiğinde mekanının basıldığını ve kenanın vurulduğunu gördük....

KVden tiksiniyorum.Ezelde mafya babaları 3500 tane korumaları heryerde silahlı adamları falan yok sadece çiçek toplayıp sevişiyolar her bölüm evet bu bir aşk ve macera dizisi...
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de ezeldeki mafya babaları gerçek hayattakine biraz daha yakın değil mi sence? kaç tane okudun gazetede şu mafya babası buna sıkmış diye. 1970lerde mi yaşıyoruz kabadayılar sokak ortasında çarpışsınlar ahahah.

tam günümüz mafyası işte. devletle, polisle falan ilişkileri var aşırı zenginler pek çok şeyi zor kullanmadan bulundurdukları güçleriyle falan hallediyorlar. kaya mesela avukat al sana işte günümüz mafyası prototipi. avukatları falan oluyor böyle sağlam testisli. böyle agatör yersen.
yani diğer mafya dizilerindeki gibi bi tarafıma benzeyen oyuncak m4'lerle 3 kişi bina basıp AUAH sesi çıkararak yere düşen kabiliyetsiz figüranları mı öldürsünler asdf
Sosyal ağlarda paylaş

abi tamam belki kurtlar vadisi değilde

şuana kadar 100 bin tane akfaya silah dayama silahlı adamlarla kovalamaca çatışma oldu

madem öldürmiceksin kimseyi o silahları cıkarmıcaksın

hani polat bile arada bi ölümden dönüyor ameliyata giriyor.ezel tayfasının kıyafeti bozulmuyor

dizi kötü yani sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...