Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beat It İstanbul şeysi varmış

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

cok organize oldugu cidden belli, yani aslinda dogalligin organize olmasi gerekirdi en azindan, adamlar arka arkaya esas durusta baslamislar, ben isterdim sagdan bi kokorecci kossun gelsin, ayakkabi boyacisi ziplasin taklalar atarak girissin, islak hamburgerci de parandeler atarak katilsin,
yani rol yapacaklar fln ama en azindan eglenceyi bir doz daha artirabilirlerdi.

yinede olmamis denecek kadar kotu degil ama su diger videolar ile karsilastirinca sonuk kalmis gibi biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Nefr said:

hem bizdeki hem de ukraynadaki benim en begendigim 'dogallik' vurgusundan uzak olmus

hani meydani bosaltmak zaten kotu de, ustune kalabaliga karisip efendi gibi dagilmak yerine birbirini kutlamalar, cigliklarla sarilmalar falan hepten bozmus

ama emegi gecenlerin ellerine saglik tabii

+1

daha dogal olabilirdi, birde Istanbul gibi bir yerde adam gibi bos bir yer bulmakda zor. Sanirim istiklal caddesinde olmus, orada toplarlandiklari anda 10 dk da iki kati insan ne olack diye bekler bi anda. SOnucta bi setup var orada o sirada kalabaliklasmislardir diye tahmin ediyorum.

ama dusundugumden iyi olmus acikcasi, kutlarim..
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Rewendor said:

ha ama bana sorarsanız dayak yiyecekler o ayrı :D

Hadi hayırlı olsun

hafız, türkiyede büyük bir nesil mj ile büyüdü. seni bilemicemde, ben ozamanları az çok gördüm. hani dayak atıcak olan adam bile zamanında mj dinleyip dans etmiştir. parça başladığın en hanzosunun bile suratında bir tebessüm belirecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...