Bella Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 meydan boşaltılmadan birden başlasa daha iyi olurmuş. daha düzgün çekim yok mu bundan pek bişi belli olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 AHAHAHAHA Cansin aklima geliyor her seferinde anirarak guldum. Ben begenmedim ya. Thriller yapsinlar daha guzel olur. Ama keske orda olsaydim da ben de dans etseydim demedim degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 beni kiev e götür paticik. offf otobüs tutun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 cok organize oldugu cidden belli, yani aslinda dogalligin organize olmasi gerekirdi en azindan, adamlar arka arkaya esas durusta baslamislar, ben isterdim sagdan bi kokorecci kossun gelsin, ayakkabi boyacisi ziplasin taklalar atarak girissin, islak hamburgerci de parandeler atarak katilsin, yani rol yapacaklar fln ama en azindan eglenceyi bir doz daha artirabilirlerdi. yinede olmamis denecek kadar kotu degil ama su diger videolar ile karsilastirinca sonuk kalmis gibi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 flash mob yapacaksan böyle olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Oha bayaa iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 sfhamfkh böyle birşey imkansız Türkiye'de. O seviye için 20 yıl var min. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 iyi oldu salıdna zaten tükr halkı daha fazlasına hazır değildi :) o değil ben de orada oalcakdtım ama yalan oldum :( ona üzülşüyorum için için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Nefr said: hem bizdeki hem de ukraynadaki benim en begendigim 'dogallik' vurgusundan uzak olmus hani meydani bosaltmak zaten kotu de, ustune kalabaliga karisip efendi gibi dagilmak yerine birbirini kutlamalar, cigliklarla sarilmalar falan hepten bozmus ama emegi gecenlerin ellerine saglik tabii +1 daha dogal olabilirdi, birde Istanbul gibi bir yerde adam gibi bos bir yer bulmakda zor. Sanirim istiklal caddesinde olmus, orada toplarlandiklari anda 10 dk da iki kati insan ne olack diye bekler bi anda. SOnucta bi setup var orada o sirada kalabaliklasmislardir diye tahmin ediyorum. ama dusundugumden iyi olmus acikcasi, kutlarim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 bunlar insansa biz neyiz.baya iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Baya guzel olmus, ben begendim baya, stockholmdekinden iyi bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Güzel aslında, kötü diil. Sonuçta bunun olması bile mucize. Gerçi evet, doğal gözükmüyo, bi anda başlasa daha iyi olurdu da, şu koreografinin başındaki kavga esnasında duyarlı Türk gençleri kavgayı ayırmaya koşardı anında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Korax said: Baya guzel olmus, ben begendim baya, stockholmdekinden iyi bence :P http://www.youtube.com/watch?v=lVJVRywgmYM bundan iyi diyorsun yani ? ilginç tabi : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Yani takila takila oraya takildin, sonundaki dil ile ironi yapmistim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 thriller bu da [video]http://www.facebook.com/video/video.php?v=157365408115&ref=nf?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ankara yönetmiş http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=1351926318792&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 evet ankara güzel yapmış, helal olsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ankara konsepti kavramıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=yluaySawzp0&feature=related komşi naaptin komşi kırmızılı ilk çıkan birde yeşil üst beyaz alt lı bi tip var en ön sırada. dalasım geldi. ayrıca 0:35 nasıl bi efsanedir hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 -Neiloth- said: ankara yönetmiş http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=1351926318792&ref=nf watch and learn nuubs, ama bu sanki pek mob olmamış flash tamam ama pek az:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Rewendor said: ha ama bana sorarsanız dayak yiyecekler o ayrı :D Hadi hayırlı olsun hafız, türkiyede büyük bir nesil mj ile büyüdü. seni bilemicemde, ben ozamanları az çok gördüm. hani dayak atıcak olan adam bile zamanında mj dinleyip dans etmiştir. parça başladığın en hanzosunun bile suratında bir tebessüm belirecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Ankaradaki İstanbuldakinden daha iyi olmuş doğallık adına ama tabii ki "cep telefonuyla olayı kaydeden türk" konsepti bambaşka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bu da süper. 30. sn'den itibaren basliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Korax said: Baya guzel olmus, ben begendim baya, stockholmdekinden iyi bence :P sen git bi çay koy korax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Burda caylari balonlari patlamayanlar koyar B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar