Shimone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 aradım ama bulamadım açıldıysa kilitlenebilir :) said: Bir Televizyon kanalı olan Kanal-İ’de geçen olayların ve komik televizyon programlarının yer aldığı komedi filmi her kesimden insanı güldürme iddiasını taşıyor. Film, saf Anadolu çocuğu İmdat’ın cam siliciliğinden Televizyon Kanalı Genel Müdürlüğü’ne ve Türkiye’nin rating rekortmeni bir yapımcıya dönüşmesini, rating rekorları kıran birbirinden ilginç ve absürd televizyon şov ve programlarını anlatıyor. http://www.youtube.com/watch?v=6QqH7xqgoN0 guzel bi film olucak gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Evet güzel olacak belli Şafak Sezer'in fiyaskolarına benzemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 uçan sabri bey diil mi lan o hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 açacaydım, gecikmişim :) Güzel bişeye benziyo bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 nedense çok iyiye benziyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 kadro müthiş. mutlaka izlenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 youtube video derlemesi gibi film olmuş yahu. güzel mi değil mi tam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 9 numaranın oğlu top olmuş sadffghfhf koptum,güzele benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 moriQ said: kadro müthiş. mutlaka izlenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 insanoglunun kendi bokuyla imtihani! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 abi enfes gözüküyo sabri var daha nolsun ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 oha mükemmelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 kadroda bir ben yokum lan oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 abi medyum memiş var dahası yok oha süper,çok iyi olacağa benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Türk televizyon tarihindeki en bomba on olayına adınız yazdıranları koysan bile iş yapar bu film ya.Altyapısı güldürmeye çok müsait bir film.Merakla bekliyorum :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 fikir süper, espriler iyiye benziyo, ah bi de okan bayülgen olmasaymış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 naptın be sir, filmin temelinde okan var :) said: Filmin yapımcısı Murat Toktamışoğlu Kanal-i-zasyon hakkında şöyle konuşmuş: "Bu çalışma, tamamen Okan Bayülgen için üretilmiş bir iştir. Film için düşündüğümüz tek isim kendisidir. Çekimler temmuz sonu gibi biter. Çok eğlenceli bir komedi filmi olacak. Bu filme 'Recep İvedik' izleyenler de çok gülecek, entelektüel izleyici de eğlenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 isin en guzel yani, tvde sacmalayanlarin gercekten kendilerini ve yaptigi sacmaliklari oynuyo olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Bu filme 'Recep İvedik' izleyenler de çok gülecek, entelektüel izleyici de eğlenecek ooo kavga var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 bana göre sacma bi acıklama olmuş. ben recep ivedikede cok guldum bu da cok guzel olucak gibi ama bu şekilde bi sataşma cok gereksiz olmuş. sen işini eger duzgun yaparsan zaten recep ivedikten cok daha iyi bi başarı yakalarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 işte keşke filmin temelinde okan olmasaymış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Tamam da okan senelerdir bu filmin temellerini Medya Arkası adı altında atıyordu zaten. TV'yi eleştiren filmde, TV'yi en çok eleştiren şovmenin olmaması saçma olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 kesin güzel bişyler var bu filmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 nedense fragmani hic hosuma gitmedi yaw, yani en ufak bi tebessum bile yok. izlicem ama turk filmlerini takip etmeyi seviyorum, bakalim neler olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 OHARAAAA <3<3<3<3<3 überalles bi film gelio. harbiden helall!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar