senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 stalker hani abilerin su kenarında felsefe parçalayıp uyudukları yer vardı ya heh işte bende filme ne zaman başlasam hep o sahnede uyuyakalıyorum. şartlanmış vücud. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 jumanji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 oha millet benim beğendiğim filmleri yazmış hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Gaap said: 2001: a space odyysey e skıcı diyen ema ablama terlik fırlatıyorum. tereciye tere haaa, yürüyün karakola!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Arsène Lupin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 dreamcather.çok fenaydı çok.bide sinemada gitmiştim ondan unutamadım beyime kazındı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sioman Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 hero . sinemada bizden başka herkes çıkmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 dabbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Abilify said: back to the future serisi üzgünüm ama seni döverler. döveriz yani. bi de star wars sıkıcı dersen ölüm fermanını imzalamış olursun heralde dfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 bu topikteki çoğu kişi dayaklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 kingpin said: Abilify said: back to the future serisi üzgünüm ama seni döverler. döveriz yani. bi de star wars sıkıcı dersen ölüm fermanını imzalamış olursun heralde dfds. sw serisini tam izlemedim, hiç daha dorusu.öle tvde falan denk geldiğim oldugundada sıkılır kapatırdım açıkcası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 kingpin said: Abilify said: back to the future serisi üzgünüm ama seni döverler. döveriz yani. bi de star wars sıkıcı dersen ölüm fermanını imzalamış olursun heralde dfds. 2 film de gayet kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Lock stock and two smoking barrels. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 bttf ve sw serisine kötü diyene saygı duyuyorum ne diyim o da ayrı bir boyut dfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 eralp haklı beyler. sıkıcı film değil onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coblck Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 O deilde biri FİGHT CLUB yazmış.Nasıl bi zevk anlamıyorum.Shawshank felan gördüm bide üzüldüm yani çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 fede said: eralp haklı beyler. sıkıcı film değil onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 star wars a 3 kere başladım 3ünde de sıkıldım yarısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Abilify said: Amelie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 kingpin said: bttf ve sw serisine kötü diyene saygı duyuyorum ne diyim o da ayrı bir boyut dfds. abi adam post kasıyor kendi çapında trollüyor don't feed. ben biraz besledim kazara. uyarı tabelasını asayım http://bookreviewsbybobbie.files.wordpress.com/2009/08/do-not-feed-the-trolls.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 aydaki adam-snuff 102 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 kingpin said: istediği kadar kült olsun, a clockwork orange. yup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Xenocide said: kingpin said: bttf ve sw serisine kötü diyene saygı duyuyorum ne diyim o da ayrı bir boyut dfds. abi adam post kasıyor kendi çapında trollüyor don't feed. ben biraz besledim kazara. uyarı tabelasını asayım Nokta koydugun zaman sonraki cümlenin ilk harfi büyük olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Xenocide said: kingpin said: bttf ve sw serisine kötü diyene saygı duyuyorum ne diyim o da ayrı bir boyut dfds. abi adam post kasıyor kendi çapında trollüyor don't feed. ben biraz besledim kazara. uyarı tabelasını asayım hayırdır arkadaşım annen falan mı yaptı filmleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 hanımeller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar