NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Ben mehdiyim demiyorum, muslumanlikta gunah oyle demek, ama arkadaslar dio "ne kadar mehdisin masallah" falan. Bide heybetliyim boyle her uzvum genis. Bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 hatunun gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 valla bir an caz müsiği girecek adam kadını masaya yatıracak diye bekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 -sizde mehdinin tüm vasıflarını goruyorum -ahahaha maşallah -genis alın -ahahaha maşallah -genis omuzlar -ahahaha maşallah -cevval ve acar bakışlar -ahahaha maşallah -kafası haric 17cm -let us fuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 "nutella yerim" said: -sizde mehdinin tüm vasıflarını goruyorum -ahahaha maşallah -genis alın -ahahaha maşallah -genis omuzlar -ahahaha maşallah -cevval ve acar bakışlar -ahahaha maşallah -kafası haric 17cm -let us fuck haheoje sesli güldüm hayvansin bu arada bu abla topigi götürürki sormayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 dEaThMooN said: o bu değil de sen bu videoyu ne amaçla aratıp buldun :D Valeron said: deathmoon'un sorduğu sorunun cevabını heycanla bekliyorum :d Jahrein said: dEaThMooN said: o bu değil de sen bu videoyu ne amaçla aratıp buldun :D beyler sakin http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=mehdi+misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Yok öyle bi topik. Yeme bizi buyse, sen de en az şu hatun kadar hastasın dimi mehdiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 var lan :( linki bozuyor sozluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 "nutella yerim" said: -sizde mehdinin tüm vasıflarını goruyorum -ahahaha maşallah -genis alın -ahahaha maşallah -genis omuzlar -ahahaha maşallah -cevval ve acar bakışlar -ahahaha maşallah -kafası haric 17cm -let us fuck ahahahahahsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 abi bunların hepsi tımarhanelik ya. Arkham Asylum'a kapatmak lazım. Cthulhu bile başedemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 http://www.adnanoktaricinnedediler.com/res/20.jpg fotoşop glowlu mehdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 http://www.bookglobal.net/xcart/skin1/images/Adnan_Oktar.jpg http://www.masonzulmu.com/images/AdnanOktar.jpg http://newhumanist.org.uk/images/Adnan_Oktar_Agustos2007_02.jpg http://media.photobucket.com/image/adnan%20oktar%20dawkins/CrazyDiamond/blog/Picture2-1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Lan tamam adam kendine mehdi diyor da bana şu aşağıda ki olayları sırasıyla açıklayın: 1. Bu adamın mehdi olduğuna inananlar nasıl bir zeka seviyesine sahiptir? 2. O zeka seviyesiyle hayatta kalmayı nasıl başarıyorlar? 3. O zeka seviyesiyle yaşamlarını devam ettirip son derece üst kademe işlere gelebilmeleri acaba doğal seçilimin ve evrimin insan için geçerli olmadığını mı gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 para doğal seçilimin antitezi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Adam kendine Mehdi demiyor ki... Videoyu neden izlemiyosunuz abicim? Adam HAŞA vs vs diyor. Bi kimse kendini mehdi ilan ederse dinden çıkmış sayılır vs diyo adam. İZLEYİN LAN! sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Gel gör ki mehdi'ye benzeyen 50 bin özelliğinin olduğunu söylüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ya bir ara mesih vardı ne oldu ona acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 adnan oktar'ın leveli daha bu robe'u giymeye yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Jahrein said: Askerlik durumu Oktar askere sevk edilmek istenmiş, 1993 yılında Eskişehir Hava Hastanesi'nden aldığı "askerliğe elverişli değildir" raporuyla askerlikten muaf tutulmuştur.[12] Oktar, paranoid şizofreni hastası olduğuna dair 7 farklı hastaneden rapor almıştır. olm adamın adını da yazın kendimi okuyormuş gibi hissediyorum bi kötü oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Sus len sus :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 +Mehdi misiniz? -evet dersem verirmisin? +hahaha demenize gerek çekim sonra sizizinim. Neler Oluyor Hayatta... ah bide şu rüya gerçek olsa olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Bu "motor" tabiri, adnan oktara karşı açılan davalardan lügatımıza girmiştir. Açılan davalarda bir hanım kızımız adnan hocacılar grubu içerisindeki bazı kızlara motor diye hitap edildiğindne felan bahsediyordu :). Kendiside bu motor diye tabir edilen gruba mensub bir hanım kızımızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 motor lafı özlem tekin'den gelme değilmi yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 özlem tekinden önce açılmıştı bu dava diyebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar