Reksa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 o durumda milli bayramlarda cCc_CuMHuRiYeT_BaYRaMı_cCc olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Arma said: nileppezdel said: E işte seve seve çalışmazsan başka türlü çalışırsın demeli devlet laikse. Hiçbir dini inanç toplumun ve devletin işleyişini aksatmamalı. Devlet insanların geleneine uymamalı, insanlar devletin menfaati için geleneklerinden fedakarlık etmelidir. Hristiyanlar neden paskalya'da yıllık izinlerinden kullanıyorlar? Mesela onlar Ramazan bayramında çalışsın gidip kendi bayramlarının hepsinde yatsın. Nsıl fikir? Yukarıdakiler tamamen şahsi görüşümdür bana angut diyebilirsiniz ve evet din düşmanıyım. Saygılar Senin Semih Cumhuriyetine yerleşmen şart.Win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 arkadaşlar saçmalamayın. kurban bayramı=koyun kesme bayramı bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 bu ulkede bayram tatillerinin kaldirilmasina herkes tepki gosterir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Hayvanlara eziyet ederek sokakları kan gölüne çevirme bayramı daha seksi duruyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Devletin dini bayramlari resmi bayram olarak benimsemesi bence de cok yanlis. Ama bir yandan da isin kulturel boyutu var. Ben de inancsiz bir insanim ama bayramlari cok severim. O yuzden biz mi kurtaricaz bu ulkeyi diyorum boyle durumlarda, bayramin tadini cikariyorum eheh. Cikariyordum daha dogrusu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 nileppezdel said: Hayvanlara eziyet ederek sokakları kan gölüne çevirme bayramı daha seksi duruyo bence (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Tabi abi iyi ki var bu bayram da hem hiç yoktan tatil hem de cebim doluyo. Tatile buraya gel okula uğra elini öpiim bana harçlık ver İlke :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 said: Ramazan mı Şeker mi? ramazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Penthesilea said: Devletin dini bayramlari resmi bayram olarak benimsemesi bence de cok yanlis. Ama bir yandan da isin kulturel boyutu var. Ben de inancsiz bir insanim ama bayramlari cok severim. O yuzden biz mi kurtaricaz bu ulkeyi diyorum boyle durumlarda, bayramin tadini cikariyorum eheh. Cikariyordum daha dogrusu =( anlaşılmayan bişi var mı? tamam daalın şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Kartal öyle diyorsa şeker bayramı'dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Şeker ve kurban bayramı biliyorum ben ramazanı hiç duymadım yıllarca, ilginç, nerden çıktı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 tayyipten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 nasıl ateiste dini bayramın resmi tatil olması abuk geliyorsa, işçi olmayana da işçi bayramı'nın resmi tatil olması abuk geliyordur muhtemelen. ama devlet 3-5 kişinin şahsi keyfine göre düzenlemiyor bunları. üzümü yiyelim, bağını sormayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Saçma bi tartışma bence.Bayramların amacı ortada ismini takmamak lazım.İnsanlar bayramları tatil yörelerine kaçmak icin fırsat olarak görüyorsa o bayrama istedigi adı taksın.Hakkını vermiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 ramazani kutlamiyoruz, ramazandan sonra gelen karnavali bayrami her neyse onu kutluyoruz, bu nedenle seker bayrami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 boş işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 başını okşadığınız bir yetimin adıdır bayram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Llama said: dincilere göre ramazan laiklere göre şeker mantikli (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 tayyipten falan çıkmadı gayet ben çocukluğumdan beri şeker bayramıda derler ramazanda derler. ikisinide yadırgamıyorum ben. tayyipten çıkan şey bunun bi ayrıma dönüşmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Reksa said: o durumda milli bayramlarda cCc_CuMHuRiYeT_BaYRaMı_cCc olcak. aynen aynen birader aynen aynen ahahah lan beyhan çok güldüm asfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 keldron said: Saçma bi tartışma bence.Bayramların amacı ortada ismini takmamak lazım.İnsanlar bayramları tatil yörelerine kaçmak icin fırsat olarak görüyorsa o bayrama istedigi adı taksın.Hakkını vermiyordur. Bayramın hakkını vermek ? Saçma bi mesaj bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 hakkını verin gençler en az 20 el öpülecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Abi bırakın tartışmayı da, iyi bayramlar herkese. İçimden geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 3senelik konuyu hortlatmış sonra bırakın tartışmayı demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar