Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher 2 : Assassins of Kings

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

dreagloth said:

Salla aralı, hem pahalı olacak hem geç gelecek, hem paraverilmez onlara, steam ya da gog dan al.

aral ithalat korsan aral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsan aral ithalat korsanaral ithalat korsan PES fifa NFS hile call of duty kazikci kotick activision starcraft 2 aralgame aral game aral ithalat korsan aral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsan aral ithalat korsanaral ithalat korsan PES fifa NFS hile call of duty kazikci kotick activision starcraft 2 aralgame aral gamearal ithalat korsan aral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsan aral ithalat korsanaral ithalat korsan PES fifa NFS hile call of duty kazikci kotick activision starcraft 2 aralgame aral gamearal ithalat korsan aral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsan aral ithalat korsanaral ithalat korsan PES fifa NFS hile call of duty kazikci kotick activision starcraft 2 aralgame aral gamearal ithalat korsan aral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsan aral ithalat korsanaral ithalat korsan PES fifa NFS hile call of duty kazikci kotick activision starcraft 2 aralgame aral gamearal ithalat korsan aral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsan aral ithalat korsanaral ithalat korsan PES fifa NFS hile call of duty kazikci kotick activision

Hmmm, kutulu almayı seviyorum diye bekleyeyim diyordum ama kutulu alacağım derken kazık yemeye de niyetli değilim. =) Steam'e doğru yöneleyim ben en iyisi. =)
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl meh şöyle meh
mousela hızlıca tıklayıp adam öldürme oyunu
parry yapınca staminan gidiyor ama yuvarlanınca gitmiyor
dmg absorb rune kullanıyorsun damage yemiyorsun
mouse click spamlı qte ler
5 dakikada bir masaüstüne düşmeler
rpg oyununda regenerating health
lootların çıkması için bekliyorsun (bu esasında daha derin bir problem. oyunun birçok şeyi algılaması için bekliyorsun)
herhangi bir loot vs highlight yok
aktif hareketi ekranın altında gösteriyor bu yüzden boynu pixel hunt yapıyorsun
collision baya kötü real time render demolar sanki amatör oyun modu gibi gözüküyor

meh işte ilk oyunu seven adam bunuda sever ama. ilk oyunun herşeyiyle geliştirilmişi
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

mousela hızlıca tıklayıp adam öldürme oyunu

Bunu sadece easy de yapabilirsin, med. de bile 2-3 kişiyi mouse spamla öldüremezsin.

Kaede said:

dmg absorb rune kullanıyorsun damage yemiyorsun

%50 dmg absorbe ediyor artı vigor reg. edemiyorsun, dolayısıyla bir yerden sonra parry de olmuyor.

Kaede said:

5 dakikada bir masaüstüne düşmeler

bug, oyunun meh olmasıyla ilgisi yok

Kaede said:

rpg oyununda regenerating health

Bu sonucu etkilemiyor sağlam combat larda, yine de ölüyorsun. Birde alakayı kuramadım, lore gereği witcher olduğu için regen var işte, al sana rpg :P

Kaede said:

lootların çıkması için bekliyorsun (bu esasında daha derin bir problem. oyunun birçok şeyi algılaması için bekliyorsun)
herhangi bir loot vs highlight yok

Çelişki var, regen olmuyorsa loot ların highlighted olmaması lazım sana göre =) ama haklısın olsa oyunu hızlandırır.

Gerisi bunları takıp takmadığına bağlı.

öff işsizim, kaçtım ben.
Sosyal ağlarda paylaş

abi yalan mı söyliycem
şu prot basan runeu kullanıyorum ondan sonra SADECE mousela sol tıklayarak üç kişiyi alıyorum
parry falan yok sadece spacele roll
o rune açıkken zırnık dmg yemiyorsun half falan değil yani

neyse siz bariz sevmişsiniz oyunu ne desem bi kılıf uydurursunuz bu saatten sonra iyi oyunlar ne diyim ehue
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...