Vertigo58 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 dreagloth said: Salla aralı, hem pahalı olacak hem geç gelecek, hem paraverilmez onlara, steam ya da gog dan al. aral ithalat korsan aral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsan aral ithalat korsanaral ithalat korsan PES fifa NFS hile call of duty kazikci kotick activision starcraft 2 aralgame aral game aral ithalat korsan aral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsan aral ithalat korsanaral ithalat korsan PES fifa NFS hile call of duty kazikci kotick activision starcraft 2 aralgame aral gamearal ithalat korsan aral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsan aral ithalat korsanaral ithalat korsan PES fifa NFS hile call of duty kazikci kotick activision starcraft 2 aralgame aral gamearal ithalat korsan aral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsan aral ithalat korsanaral ithalat korsan PES fifa NFS hile call of duty kazikci kotick activision starcraft 2 aralgame aral gamearal ithalat korsan aral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsan aral ithalat korsanaral ithalat korsan PES fifa NFS hile call of duty kazikci kotick activision starcraft 2 aralgame aral gamearal ithalat korsan aral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsan aral ithalat korsanaral ithalat korsan PES fifa NFS hile call of duty kazikci kotick activision Hmmm, kutulu almayı seviyorum diye bekleyeyim diyordum ama kutulu alacağım derken kazık yemeye de niyetli değilim. =) Steam'e doğru yöneleyim ben en iyisi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 off çok tüketti ya aynı yerde 10 defa falan olmek,aynı cutscene'i tekrar tekrar izlemek zorunda kalmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 easysi falan yok mu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 zaten skip mekaniğini geliştirmişler oyunda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 easy var da delikanlı bünyelerimiz kabul etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 düşük framerate sorunu çekenler ubersamplingi kapatsın hiçbir fark yok ve öküz gibi kastırıyor motion blur da çok kötü göz yoruyor diye kapattım onun dışında herşey ultra falan gayet stabil fps ama oyun meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Nası meh? Detay pilix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Boşver sen onu ya, iyi oyun iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Oyun tam askerden yeni dönenler için biçilmiş kaftan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Oyun iyi axe, ayrıca aynı demon souls gibi çok dikkatli oynamak gerekiyor, tabii daha hareketli oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 videoyu izleyince bu oyun demons soulsa benziyor tam konsol oyunu demiştim dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 nasıl meh şöyle meh mousela hızlıca tıklayıp adam öldürme oyunu parry yapınca staminan gidiyor ama yuvarlanınca gitmiyor dmg absorb rune kullanıyorsun damage yemiyorsun mouse click spamlı qte ler 5 dakikada bir masaüstüne düşmeler rpg oyununda regenerating health lootların çıkması için bekliyorsun (bu esasında daha derin bir problem. oyunun birçok şeyi algılaması için bekliyorsun) herhangi bir loot vs highlight yok aktif hareketi ekranın altında gösteriyor bu yüzden boynu pixel hunt yapıyorsun collision baya kötü real time render demolar sanki amatör oyun modu gibi gözüküyor meh işte ilk oyunu seven adam bunuda sever ama. ilk oyunun herşeyiyle geliştirilmişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ayrıca geldiysen buluşalım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Kaede said: mousela hızlıca tıklayıp adam öldürme oyunu Bunu sadece easy de yapabilirsin, med. de bile 2-3 kişiyi mouse spamla öldüremezsin. Kaede said: dmg absorb rune kullanıyorsun damage yemiyorsun %50 dmg absorbe ediyor artı vigor reg. edemiyorsun, dolayısıyla bir yerden sonra parry de olmuyor. Kaede said: 5 dakikada bir masaüstüne düşmeler bug, oyunun meh olmasıyla ilgisi yok Kaede said: rpg oyununda regenerating health Bu sonucu etkilemiyor sağlam combat larda, yine de ölüyorsun. Birde alakayı kuramadım, lore gereği witcher olduğu için regen var işte, al sana rpg :P Kaede said: lootların çıkması için bekliyorsun (bu esasında daha derin bir problem. oyunun birçok şeyi algılaması için bekliyorsun) herhangi bir loot vs highlight yok Çelişki var, regen olmuyorsa loot ların highlighted olmaması lazım sana göre =) ama haklısın olsa oyunu hızlandırır. Gerisi bunları takıp takmadığına bağlı. öff işsizim, kaçtım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 abi yalan mı söyliycem şu prot basan runeu kullanıyorum ondan sonra SADECE mousela sol tıklayarak üç kişiyi alıyorum parry falan yok sadece spacele roll o rune açıkken zırnık dmg yemiyorsun half falan değil yani neyse siz bariz sevmişsiniz oyunu ne desem bi kılıf uydurursunuz bu saatten sonra iyi oyunlar ne diyim ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 10 numara oyun olmuş. 2007'den beri beklediğime değmiş. Yılın oyunu belli genjjler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Kayranı ayran yaptım.2 side quest kaldı şuan ilk köyde mystic river daki royal mail için gerekli olan 2. batık gemiyi bulan varsa ses etsin : ) Bu arada konsoldaki grafikler nedense pcden daha iyi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Loot highlight var, Z ile madalyonu pufflayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 grafikleri ultradan recommendeda getirdim hiçbirşey değişmedi ama çökmeler baya azaldı çökme yaşayanlar denesin bir Gangren said: Loot highlight var, Z ile madalyonu pufflayınca bu iyiymişde object highlighta cooldown koymak hangi gerizekalının fikriyse abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Triss in eski hali daha iyiydi peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Sparkcaster said: save aktarma felan varmış 1 i oynamaya dğer mi hiç oynamadım hayır hikayeler tamamen ayrı diyorlardı. bi site bulmuştum ama dün, herkez major seçenekleri yazıp savini upload etmiş. çok azlım olursa arayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 1 saveim var benim ihtiyacı olana veririm daha çok az oynadım, 1deki seçeneklerin bi etkisi var mı bilmiyorum ama 1de çok iyi olan 2 silah ve raven armor var onlar için bile yapılabilir import isteyen varsa mail adresini pm atsın yollarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zotokan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 beyler kamera acıları mı degismis bana mı ole geldi sanki first person olmus ustten oynama yok dimi? cok yakın geldi bana kamera açısı oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 13gb ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zotokan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 kameraya kıl oldum ben eskisi gibi olmuomu bu ustten gorunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar