Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 korsanını bile oynayamam harddiskte yer kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Ben daha witcher 1 i bitiremedim acelem yok =P Cahpter III'deyim hatta hehe sindire sindire oynuyorum. 19 mayıs witcher ve doğrama bayramında 2. ye geçerim herhalde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 değer mi almaya bu oyun? veya 14 gb indirmeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 İş güç var diye sadece başına bakabildim şöyle biraz; spoiler -Dragon Age 2'deki "hikâyeyi anlatırken o kısımları oynama" olayı var oyunun başında. Zindandaki Geralt sorguya çekildiği sırada geçmişe dönerek olayları anlatıyor. -Triss'le olan şu "meşhur" sahne de oyunun başındaymış, meraklısına duyurulur. :P -Grafikler cidden muazzam. Ama optimizasyonda biraz sıkıntı var sanki. Ya da ben ayarların cılkını çıkartmış da olabilirim hepsini sona dayayarak. :P (Napayım yani, alet yeni zaten daha. :P) Biraz düşürüp tekrar bakacağım. -Insane zorluğu var oyuna başlarken seçebileceğiniz, açıklamasında "Geralt bu zorluktayken bir kere ölürse oyuna baştan başlarsınız" yazıyor, yemedi tabi seçmeye. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Triss sahnesi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 savaş sistemi aynı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 fenris said: savaş sistemi aynı mı? Hayır; sol tuş hızlı, sağ tuş ağır atak, E tuşu parry, space de sağa sola yuvarlanma. Artık atakları biz yönetiyoruz yani, ama aksiyon oyununa kaymaca yok Dragon Age gibi, endişeniz olmasın o konuda. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Abi baya objektif yaklaşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ahaha da 2'ye 10 witcher'a 0 çok iyi. şunu /b/ye verin de dijital olarak öldürsünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Bu arada Witcher 1 save'inizde ne ekipman varsa üzerinizde (Bende Raven armor, baya güçlü bir Steel Pala ve Lady of the Lake'in verdiği Silver Sword vardı mesela) aynen onu 2. oyuna taşıyor oyun, çok takdir ettim. Combat da gayet zor bu arada, training bölümündeki adamlar bile çatır çatır indirebiliyor Geralt'ı dikkatli olmazsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 1 saat oynadım her türlü 7.5 / 10 şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 http://i.imgur.com/bzGGA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Monthius said: Combat da gayet zor bu arada, training bölümündeki adamlar bile çatır çatır indirebiliyor Geralt'ı dikkatli olmazsanız. Aha, tek ben değilmişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Acemi combat'cı Gangren yandaş arıyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Sylian said: http://i.imgur.com/bzGGA.jpg Ahaha mükemmelmiş bu, çok güldüm. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Bunların ubisoft ile bir yakınlığı var kesin, arka plan sesindeki adamda Anno'daki adamla felan aynı. Firmalar farklı değilmi yahu benmi yanlış biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Gangren said: Monthius said: Combat da gayet zor bu arada, training bölümündeki adamlar bile çatır çatır indirebiliyor Geralt'ı dikkatli olmazsanız. Aha, tek ben değilmişim :D aha sazan, cok kolay olm combat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 easy de kolay! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 abi Dragon Age 2'den sonra alışkanlık olmuş. Ne güzel dalıyordun, ölüyordu hepsi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 CE siparişi verdim,elime geçene kadar illegal yollardan indiricem sanırım sdfes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 dreagloth said: olm steam de açık değil? gog da açık sadece? ulan!11! steam'den download bıdısını us yap çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Başladı eu da zaten ama o kadar yüklenilmiş ki server çok dolu sie diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Dragon Age in turkcesını buldum oynuyorum ne güzel sunun da türkçesi olsa da kastırmadan efendi gibi oynasak nolur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 türkçe sux temalı bir konumuz vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar