Darksun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Enee bende bunu bekliyordum witcher oynamak içinde yakın zamanda çıkacağını unutmuşum. Tamsa swtor da 50 lemek için uğraşıyordum yapılır mı bu bana ya =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 oh oh, tam witcher 1 EE bitmek üzereyken efsane olacak bu. neler eklenmiş bilmiyorum gerçi hiç. yazsa birileri de araştırmasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Overview: Buy The Witcher 2: Assassins of Kings and get the Enhanced Edition update FREE April 17th. What's New in the Enhanced Edition: Additional hours of gameplay: New major adventures set in previously unseen locations, expanding the story and introducing new characters, mysteries and monsters. New Game Introduction and Cinematics: All new animations and cut scenes, including a new, three and a half minute pre-rendered cinematic depicting the assassination of King Demavend of Aedirn. BAFTA Award winner and Academy Award nominee Tomasz Baginski brings this key historical event to life, setting the stage for the story told in The Witcher 2. The Witcher 2, in its most definitive Enhanced Edition, will be available through automatic update for free, for all existing and new users (all new installations will update to Enhanced Edition automatically during game installation process). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 kendimden korkar oldum, hayır almıcam, must resist... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 vücüdüm hazır o zaman da ne ara oynıycaz. zaten anca haftasonu vakit buluyorum oynamaya. diablo 3 le gw 2 gelene kadar abanmak lazım hemen. witcher 1'i hızlandırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 çok iyi abi şu oyun ya bi an önce çıksa EE. direk steamden vs bedava çekeceğiz dimi oyun sahibi olanlar? Birde şu oyunu aslında şöyle dev ekranda falan oynamak lazım laptoptan kesmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Bir ara son patch i yükleyince çalışmıyordu steam versiyonu, açılmıyordu bile, hala devam ediyor mu bu sorun bilen var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 daha önce gog'dan witcher aldıysak ee olarak geliyor mu yoksa sadece bu haftaya mı ait? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 her daim oyunun her hangi bir site/servis/platformdaki sahiplerine beles, sadece 10gblik update oldugu icin millet ciktigi gun oynayabilsin diye pre-download var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 rusçudan alcam bende şimdi gerçi indirim var mı diyince 28 yazıyorken sitede 30'a olur sana dedi sdfsfsssdfs bf3de yaptığımız mezarcılığın devamını getirmeyeyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 tam da farklı son için yeniden başlıyım diyodum. iyi adam rolünde oynamıştım ikiyi, fakat letho'yu biçmiştim sonunda. 8 tane falan farklı sonu var galiba. ee ile daha da artmıştır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Bu Witcher serisine neden giremedim bilmiyorum ya. Kontroller mi tuhaf geliyor hikaye mi sarmıyor anlamadım. Geçen EE aldım Witcher 1 ama bir türlü Kaer Morhen'den çıkma istenci yaratmadı oyun. Hep böyle mi bu, Arap atı gibi açılıyor mu yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 arap atı gibi açılıyor direkt. witcher baya başarılı bir oyun serisi ya, mutlaka şans ver yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Kulağıma küpe yapacağım bunu. Bir 3-4 saat daha uğraşırım en kötü ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 -Deno- said: arap atı gibi açılıyor direkt. witcher baya başarılı bir oyun serisi ya, mutlaka şans ver yani. aynen. 1'i oynamadan 2'ye başlamıştım bende çıktığında ve hatırlıyorum bir iki gün o ilk baştaki tuto tarzı kısmı geçememiştim bayıp kapatıyordum falan sonra bir oturdum başına kalkamadım. açık ara son yıllarda çıkmış en iyi rpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Kontroller gerçekten kötü ama izometrik oynanmıyor direkt. TPS gibi over the shoulder camera ila oynayabiliyorum ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 izometrik oynama abi zaten, ots kullan direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 enhanced edition cikti, uzerine eger oyunun gog olmayan versiyonuna sahipseniz gog'a register edip ordaki versiyonunu da indirebiliyorsunuz artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Gece 01:30 dan itibaren steam de update yapmaya başladı, 11GB yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 enhanced edition'da türkçe dil desteğide eklemişler. http://en.thewitcher.com/community/entry/177 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 gog'dan indirmiştim 2.0 duruyodu aylardır halen başlayamamıştım şimdi direkt EE olarak indireyim bari baştan, cdproject efsane bi firma oldu ya adamlar beleşe 3. güncelleştirmeyi yapıyolar helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 oy oy oy 17si geldi sonunda EE + CK2 patch'i. quest vs olarak nası yenilikler var indirenler oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 gog hesabımdan Triss Playboy session'ı indirdim ben sadece, yeni gelmiş galiba dfdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 benim de library'mde duruyordu, madem başlayacam son patch'le beraber direk indirip de başlarım madem ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 2.1 + EE den sonra bile, kasım falan oluyor, aynı sorun, launc dediğim anda 0xc000142 hatası veriyor ve bana uyan bir çözümde yok, ne de patch var, yuh demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar