Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 daum farkını koydu ortaya.ligde sonuna kadar ama avrupada her zmaanki gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Video hakkaten müthiş olurdu, zira Fener'in yediği gollerden birinden sonra sunucunun ağzından bir kelime çıktı, Alman Ernst'ten beter etti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=He1VGi8KeHg http://www.youtube.com/watch?v=0d23IxhghuQ&feature=related Biri yabancı spiker biri türk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 VURUŞ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Vuruş mu kuruş mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Scheriff said: nasıl güzel yendiler:)bir galibiyet de sizden bekliyoruz hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 İlk gol yine klasik Volkan ampullüğü, en son Estonya maçında bir salaklık yapıp adamların tıngır mıngır giden topunu içeri almıştı. Burada da komik bir atlayışla topu almış içeri. 2. gol adama bakıcam diye topa arkasını dönen defans adamının, ve o topu tamamlayacak adamı tutamayan defansın ortak suçu. Bunun dışında yazık olmuş, FB çok net birkaç pozisyon yakalamış. Hele Alex'in bomboş durumda yaptığı 2 saçmalık var ki kalitesine yakıştıramadım. Adamların da özellikle bomboş ceza sahasında yan ağlara attığı %100 bi gol varmış gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 hahahaha twenteye yenilmişler ya lan hahehea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Zua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ahah baş harfler büyümüş, noktalar konmaya başlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Haha. gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 yok benim kastettigim daha bi kişisel bişeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Normalde fener yenilse sevinirdim de bu sefer hakkaten bi sevinemedim be. Kendi sahalarında yenildi bi de adamlar yazık yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Acıma duygusu sevinç duygunu bastırmış olmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Phyxantar said: ahah baş harfler büyümüş, noktalar konmaya başlanmış Ahah.Anlamasınlar diye.Paticik bana düzgün yazmayı kazandırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 EagleEye said: hahahaha twenteye yenilmişler ya lan hahehea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 fener zenci sever ! ! :D :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Masquerade said: Scheriff said: nasıl güzel yendiler:)bir galibiyet de sizden bekliyoruz hocam. aklında yanlış kalmış gs'liyim ben:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 yok o moldova takımı sheriff tarzı bir benzetmeydi sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 o da olabilir bak hiç düşünmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Zuaaa nasıl da çakmışlar fenere. Fenerliler noldu mor mu oldunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 aga 2 gol de zeka dolu hareketlerle yendi.. terbikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Estel_Anorien said: arada bizi falan yeniyolar yine. arada değil olm maç kaçırmıyoruz nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 kadikoyde sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 axedice said: Zuaaa nasıl da çakmışlar fenere. Fenerliler noldu mor mu oldunuz? olm hiçmi öğrenemedin futbol bölümü trollemeyi böyle olmuyo diye defalarca söyledik uzunca bi wot yazacaksın arada laf sokacaksın öyle olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar