roket adam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 hızlandırmak için trick falan kasmaya hiç gerek yok bence. mozilla nın o trickleri kendisi firefox'u sunmadan önce yapması lazım. bu bi savunma olamaz yani. oturun chrome kullanın. raat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Cuce said: çiğ neki, daha avlanmamış programı yiyosun.. böle seke seke vahşi ortamında koşan programa diş atmaya calışırsan tadi kötü gelir tabi. Cüce, hayranınım :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Penthesilea said: en hizlisi safari diye biliyorum ben, en azindan ben safariden cok memnunum. firefoxun sismesi beni deli ediyordu, hic de duzeltemediler diye biliyorum Ben de hızından dolayı safariye geçiş dönemindeyim şimdi. Hızından memnunum ama bazı bademlikleri var gibi geldi bana. Facebookda videoları açmıyor ya da göstermiyor ara ara. Bir de mac'de ff kullanırken üç parmakla yukarı aşağı yapınca sayfanın en altına ya da en üstüne çıkma olayı çalışmıyor benim kullandığım safaride. Bu problemleri yaşadın mı hiç abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 valla bilmiyorum da firefoxta bazı sitelerde belli bir süre gezinince sapıtma gözlemledim misal facebook ilk zamanlarda gayet hızlı açılıyorken daha sonra şu eklenti eksik diye sağdaki soldaki reklamları açmıyor durduk yere quicktime kurmaya çalışıyor pcye sebebini hala anlayabilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 madcow said: Penthesilea said: en hizlisi safari diye biliyorum ben, en azindan ben safariden cok memnunum. firefoxun sismesi beni deli ediyordu, hic de duzeltemediler diye biliyorum Ben de hızından dolayı safariye geçiş dönemindeyim şimdi. Hızından memnunum ama bazı bademlikleri var gibi geldi bana. Facebookda videoları açmıyor ya da göstermiyor ara ara. Bir de mac'de ff kullanırken üç parmakla yukarı aşağı yapınca sayfanın en altına ya da en üstüne çıkma olayı çalışmıyor benim kullandığım safaride. Bu problemleri yaşadın mı hiç abi?3 parmak yukari asagi bende de calismiyor da, mesela uc parmak sag sol yapinca ileri geri yapiyor bu da ff de calismiyordu benim icin de daha onemli biseydi :) Bir de pdf leri ff direk acmiyordu, safari browserda aciyor o olay guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 açıyor yav ff pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 PrudenT said: nileppezdel said: nette ara oktar. Stumbleupon sağolsun buldum. about:config yazınca adres çubuğuna çıkn config sayfasında oynamalar yaparak oluyo işte. Saçmasapan artistleniyosun ya :D ya bırak, o dediğin ayarların hepsi yapılı ben de, hala açılırken yirmi saniye bekliyor iki saat kullandıktan sonra restartlamak zorunda kalyıorum Pff kıyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ya uza allaşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 SÇS olm şaka yaptım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 firefoxun yer imleri nerede saklanıyor ya bulamadım bir türlü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 netbookta yukarıdan aşağı alan az olduğu için chrome kullanıyorum, alanı baya genişletebiliyor. desktopta firefox @Aiko http://mozilla.gunnars.net/mozfaq_use.html#finding_your_Mozilla_profile şu klasörde bookmarks.html dosyasında saklanır bookmarklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 walla ben febe eklentisini kullanıyorum. ne var ne yok yedekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Xmarks plug-in'ine çok alıştığım için Chrome'u adam gibi deneyemedim. Xmarks'ın Chrome versiyonu alfa testindeymiş. Tam sürümü çıksın Chrome denemek istiyorum. Hızlı gelmişti bana baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 chrome baya sağlam performans konusunda. opera yerine chrome kullanıyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 chrome da arama olayina cok alistim firefox da o plugini bile var mi? hai bi siteye girip arama yaptiysaniz, daha sonra ismini yazarken taba basip direkt adres barinda arama yapip sonucu getirme ozelligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bu xmark şimdi benim yer imlerimi kendi hafızasındamı tutuyor? tam olarak anlamadımda. başka bi pc de xmarksı yükleyip kendi hesabımı açtığım zaman geri gelicekmi yer imlerim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 nedanko said: chrome da arama olayina cok alistim firefox da o plugini bile var mi? hai bi siteye girip arama yaptiysaniz, daha sonra ismini yazarken taba basip direkt adres barinda arama yapip sonucu getirme ozelligi o dediğin arama motorları için http://mycroft.mozdev.org (yükle, sonra search engines'ten seç ve edit keyword de) bir de locationbarda chrome gibi direk arama yapmak için (ctrl+k zor geliyorsa) kullanacağınız eklenti omnibar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Aiko said: bu xmark şimdi benim yer imlerimi kendi hafızasındamı tutuyor? tam olarak anlamadımda. başka bi pc de xmarksı yükleyip kendi hesabımı açtığım zaman geri gelicekmi yer imlerim?aynen öyle. kendi sitesindeki database'de tutuyor yerimlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 hm thx. öylede yaptım bide febeyle garantiye aldım elimde somut birşey olsun içim rahat etsn diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Brigand said: nedanko said: chrome da arama olayina cok alistim firefox da o plugini bile var mi? hai bi siteye girip arama yaptiysaniz, daha sonra ismini yazarken taba basip direkt adres barinda arama yapip sonucu getirme ozelligi o dediğin arama motorları için http://mycroft.mozdev.org (yükle, sonra search engines'ten seç ve edit keyword de) bir de locationbarda chrome gibi direk arama yapmak için (ctrl+k zor geliyorsa) kullanacağınız eklenti omnibar chrome'un olayi otomatik eklemesi o arama listesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 evet hangi sitede arma yaparsam otomatik eklemeli, ben bisi eklemicem yani chrome gibi calismali, var mi oyle bi extension? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 tam senin istediğin gibi olmayabilir ama autocomplete url diye bişe var firefoxta. onu bi araştır istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar