Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefox 4

Alis

Öne çıkan mesajlar

Penthesilea said:

en hizlisi safari diye biliyorum ben, en azindan ben safariden cok memnunum.

firefoxun sismesi beni deli ediyordu, hic de duzeltemediler diye biliyorum

Ben de hızından dolayı safariye geçiş dönemindeyim şimdi. Hızından memnunum ama bazı bademlikleri var gibi geldi bana. Facebookda videoları açmıyor ya da göstermiyor ara ara. Bir de mac'de ff kullanırken üç parmakla yukarı aşağı yapınca sayfanın en altına ya da en üstüne çıkma olayı çalışmıyor benim kullandığım safaride. Bu problemleri yaşadın mı hiç abi?
Sosyal ağlarda paylaş

valla bilmiyorum da firefoxta bazı sitelerde belli bir süre gezinince sapıtma gözlemledim misal facebook ilk zamanlarda gayet hızlı açılıyorken daha sonra şu eklenti eksik diye sağdaki soldaki reklamları açmıyor durduk yere quicktime kurmaya çalışıyor pcye sebebini hala anlayabilmiş değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

Penthesilea said:

en hizlisi safari diye biliyorum ben, en azindan ben safariden cok memnunum.

firefoxun sismesi beni deli ediyordu, hic de duzeltemediler diye biliyorum

Ben de hızından dolayı safariye geçiş dönemindeyim şimdi. Hızından memnunum ama bazı bademlikleri var gibi geldi bana. Facebookda videoları açmıyor ya da göstermiyor ara ara. Bir de mac'de ff kullanırken üç parmakla yukarı aşağı yapınca sayfanın en altına ya da en üstüne çıkma olayı çalışmıyor benim kullandığım safaride. Bu problemleri yaşadın mı hiç abi?
3 parmak yukari asagi bende de calismiyor da, mesela uc parmak sag sol yapinca ileri geri yapiyor bu da ff de calismiyordu benim icin de daha onemli biseydi :) Bir de pdf leri ff direk acmiyordu, safari browserda aciyor o olay guzel.
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

nileppezdel said:

nette ara oktar. Stumbleupon sağolsun buldum.

about:config yazınca adres çubuğuna çıkn config sayfasında oynamalar yaparak oluyo işte. Saçmasapan artistleniyosun ya :D

ya bırak, o dediğin ayarların hepsi yapılı ben de, hala açılırken yirmi saniye bekliyor iki saat kullandıktan sonra restartlamak zorunda kalyıorum

Pff kıyamam
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
nedanko said:

chrome da arama olayina cok alistim firefox da o plugini bile var mi?
hai bi siteye girip arama yaptiysaniz, daha sonra ismini yazarken taba basip direkt adres barinda arama yapip sonucu getirme ozelligi

o dediğin arama motorları için
http://mycroft.mozdev.org (yükle, sonra search engines'ten seç ve edit keyword de)

bir de locationbarda chrome gibi direk arama yapmak için (ctrl+k zor geliyorsa) kullanacağınız eklenti omnibar
Sosyal ağlarda paylaş

Brigand said:

nedanko said:

chrome da arama olayina cok alistim firefox da o plugini bile var mi?
hai bi siteye girip arama yaptiysaniz, daha sonra ismini yazarken taba basip direkt adres barinda arama yapip sonucu getirme ozelligi

o dediğin arama motorları için
http://mycroft.mozdev.org (yükle, sonra search engines'ten seç ve edit keyword de)

bir de locationbarda chrome gibi direk arama yapmak için (ctrl+k zor geliyorsa) kullanacağınız eklenti omnibar

chrome'un olayi otomatik eklemesi o arama listesine
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...